• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Herkese selam,
Kızlar ben hiç iyi değilim. Dün hastaneden çıkarken fiyat sormak aklımıza gelmedi. Telefonla fiyat aldım, 4500 lira :53: Bir kaç yere soruşturduk, bu işlemin uzman biri tarafından yapılması gerekiyormuş. 3000'den aşağı fiyat yok. Bir yandan bir şey var mı korkusu bir yandan bu, kafayı yemezsem iyidir. Dua edin ne olur :14:

kızlar 3 demeyin... geçen selmacannn yazmıştı üçüz ve dr redüksiyon istiyor diye...
inanın o süreç çok zor ben çok okudum redüksiyon olanları 12. haftada ayık şekilde sapasağlam bebeğin kalbini potasyumla durduruyorlar. arkadaş dedi erşim ağladı görünce... veee malesef redüksiyondan sonra diğer bebekler de kayıp çok oluyor rahim ağzı yetmezliğine bile neden oluyor redüksiyon.

bir de çoğu arkadaşım neden pgt yaptırıyor? dr bir kısmımıza ne dedi doğal kalıyorsun kal düşerse düşer düşmezse amniyoda sorun varsa sonlandırırız. biz bu kadar maddi manevi sıkıntıyı niye çektik bu sonu yaşamamak için. yanlış mı düşünüyorum?

canım çıkar inşallah dün imza attım nette kampanyaya. ben kasım ortası doğum yapacağım ben de yararlanırım di mi?

öyle canım. buzdolabı bozulmuş. çamaşır makinası aylardır su ısıtmıyor, bulaşığı yeni tamie ettirdik off ya Allah sağlık versin. benim ek ders ücreti de yok... şimdi kontrol sıklaştı taksi parasına bile canım sıkılıyor ya...

hem oğlum çok özledi beni nasıl sarılıyordu canım. şimdi kıskanır normal düzeyde alırım şimdiden gözüne batıyor hazırlıklar...
inş. sana da yetişir chnb
valla doğum yaptığın zamana yetişir diye tahmin ediyorum ama içeriğini ben de bilmiyorum ki hiç
valla memurlar için süper olacak
özel sektör için de keşke kullandırtsalar daha bir süper olur ama işyerinin vicdanına kalmış
aslında işyerine zorunlu tutmaları gerek bence herkes faydalansın
bazen aksilikler üst üste geliyor
bizim de yeni evya hiç derdi bitmiyor valla
bi süredir ustalar geliyor gidiyor
ALLAHtan firmanın elemanları
sözleşmede var da her şeyi ücretsiz yapıyorlar
2 yıl bu hizmeti vermek zorundalar
mesela duvar kağıdını beğenmedin onu bile değiştirebiliyorsun
ama sürekli eve usta gelip gitmesi bile sinir bozucu bir durum yaa
bizim de borçlar çok valla
seneye yaza rahat bi nefes alırız anca
RABBİM hepimizin yardımcısı olsun inş.
ilk başta kıskanır ama zamanla alışır oğlun
bizim arkadaşın da 2 oğlu var biri 10 aylık
onun oğlu da öyleydi şimdi ise çok seviyor kardeşim diye yere göğe sığdıramıyor
darısı başına inş.

Herkese selam,
Kızlar ben hiç iyi değilim. Dün hastaneden çıkarken fiyat sormak aklımıza gelmedi. Telefonla fiyat aldım, 4500 lira :53: Bir kaç yere soruşturduk, bu işlemin uzman biri tarafından yapılması gerekiyormuş. 3000'den aşağı fiyat yok. Bir yandan bir şey var mı korkusu bir yandan bu, kafayı yemezsem iyidir. Dua edin ne olur :14:

İncim çok pahalıymış ama önemli olan sağlık. Uzman biri derken senin uzman yapmadı mı ki :26:

Herkese selam,

canım bu memorial uçmuş resmen. arkadaş aramış serklaj ücretini sormuş 9400 demiş...ne bu ya bunlar türkiyede yaşadıklarını unutuyorlar...

inş. sana da yetişir chnb
valla doğum yaptığın zamana yetişir diye tahmin ediyorum ama içeriğini ben de bilmiyorum ki hiç
valla memurlar için süper olacak
özel sektör için de keşke kullandırtsalar daha bir süper olur ama işyerinin vicdanına kalmış
aslında işyerine zorunlu tutmaları gerek bence herkes faydalansın
bazen aksilikler üst üste geliyor
bizim de yeni evya hiç derdi bitmiyor valla
bi süredir ustalar geliyor gidiyor
ALLAHtan firmanın elemanları
sözleşmede var da her şeyi ücretsiz yapıyorlar
2 yıl bu hizmeti vermek zorundalar
mesela duvar kağıdını beğenmedin onu bile değiştirebiliyorsun
ama sürekli eve usta gelip gitmesi bile sinir bozucu bir durum yaa
bizim de borçlar çok valla
seneye yaza rahat bi nefes alırız anca
RABBİM hepimizin yardımcısı olsun inş.
ilk başta kıskanır ama zamanla alışır oğlun
bizim arkadaşın da 2 oğlu var biri 10 aylık
onun oğlu da öyleydi şimdi ise çok seviyor kardeşim diye yere göğe sığdıramıyor
darısı başına inş.

inşallah geçer yasa... usta da çok sinir bozucu... yapılsın hemen inşallah. sorma biz de 2100 eve kredi ödüyoruz... of offff

Amin... inşallah hayırlı sağlıklı evlat olsunlar....:16::16::16:
Amin cnm aminnn
Herkese selam,

Ahh incim çokmuş yaa :43:
Ama napıcan mecbur yapmazsan aklında kalıcak canım dimii

İncim çok pahalıymış ama önemli olan sağlık. Uzman biri derken senin uzman yapmadı mı ki :26:

Öyle Akasyam. Bana dün sadece kolposkopi yapıldı. Bu leep ayrı bir işlem olacak, anestezili. Onun fiyatı bu. Evet gittiğim doktor uzman hatta Cerrahpaşa'da bölüm başkanıymış sonra buraya geçmiş. Bize güven verdi. Adetten sonra yaptıracağımız için zamanımız var, araştırıyoruz bakalım.

canım bu memorial uçmuş resmen. arkadaş aramış serklaj ücretini sormuş 9400 demiş...ne bu ya bunlar türkiyede yaşadıklarını unutuyorlar...

inşallah geçer yasa... usta da çok sinir bozucu... yapılsın hemen inşallah. sorma biz de 2100 eve kredi ödüyoruz... of offff

Vallahi canım diğer hastanelerin de aşağı kalır yanı yok. Diyorum ya 3000'den aşağı fiyat bulamadık :50: Allah hepimize maddi manevi güç versin.

Amin cnm aminnn

Ahh incim çokmuş yaa :43:
Ama napıcan mecbur yapmazsan aklında kalıcak canım dimii

Sorma hazadem :50: Evet mecbur yapılması lazım. Temizlenmesi gerek yoksa Allah korusun daha da yayılır.

Ah yavrum ah sağlıkla bir gel de gör anne ve babanın sana kavuşmak için neler yaşadığını :14:

Sorma hazadem :50: Evet mecbur yapılması lazım. Temizlenmesi gerek yoksa Allah korusun daha da yayılır.

Ah yavrum ah sağlıkla bir gel de gör anne ve babanın sana kavuşmak için neler yaşadığını :14:

Aman Allah korusun cnm incim kötü düşünmee lütfenn,
Ahhh o bi gelsinn varyaa götüne götüne vurucam onun hiç acımıycammmm:emir_bebek:

Öyle Akasyam. Bana dün sadece kolposkopi yapıldı. Bu leep ayrı bir işlem olacak, anestezili. Onun fiyatı bu. Evet gittiğim doktor uzman hatta Cerrahpaşa'da bölüm başkanıymış sonra buraya geçmiş. Bize güven verdi. Adetten sonra yaptıracağımız için zamanımız var, araştırıyoruz bakalım.

canım leep mi işlemin adı?
peki canım sgk geçen başka hastanede olmaz mı? mesela medipolde sgk var orada prof var sırf böyle operasyonlar yapıyor. sor istersen ücreti çokmuş...

bir de canım bence özel sağlık sigortası yaptır her halükarda kat kat amorti eder kendini. hem leep operasyonu geçirenlere de önlem amaçlı serklaj yapılıyor...

canım leep mi işlemin adı?
peki canım sgk geçen başka hastanede olmaz mı? mesela medipolde sgk var orada prof var sırf böyle operasyonlar yapıyor. sor istersen ücreti çokmuş...

bir de canım bence özel sağlık sigortası yaptır her halükarda kat kat amorti eder kendini. hem leep operasyonu geçirenlere de önlem amaçlı serklaj yapılıyor...

Ama cnm sağlık sigortası yapsada artık kadın dogumu kapsamaz çünkü tüp bebek yaptgı için kapsam dışı bırakıolar :(

Aşağıda anlatılan durumlarla karşılaştıysanız, muhtemelen servikal yetersizlik sorununu yaşarsınız;

•Hamileliğin ikinci üç aylık döneminde bilinmeyen bir nedenle düşük yaptıysanız ya da önceki hamileliğinizde erken doğum ya da plasental abrupsiyondan kaynaklanmayan, kendiliğinden gelişen bir erken doğum yaptıysanız,
•Rahim boynunuz üzerinde leep işlemi ya da biopsi gibi prosedürler uygulandıysa,
•Anneniz size hamileyken DES ilacı kullandıysa (Doktorlar, bu ilacı düşük yapılmasını engellemek için verirlerdi, ama 1970’de araştırmalar, ilacın hem etkisiz olduğunu hem de gelişmekte olan bebeklerde üreme yolları anormalliklerine yol açtığını gösterdiği için kullanımı durduruldu.)
•Bir önceki doğum ya da genişleme ve kürtaj esnasında rahim boynunuz zarar gördüyse ya da birden fazla hamileliğe son verdiyseniz,
•Anormal derece kısa bir rahim boynuna sahipseniz.
Peki bu durumla ilgili yapabileceğim bir şey var mı?

anademiden alıntı

en sevmediğim marka chicco
hiç beğenmiyorum nazım
çok sıradan ve düz modelleri var
dayımın kızı da almış bu setlerden
ama çantaları bana çok donuk geliyor
ben daha renkli ve çok amaçlı bişey bakacağım
bunlar bana okul çantası gibi geliyor

gözünaydın maş.
ne güzel işte hamilesin daha emini var mı
insan inanamıyor ama hayırlısıyla bi sorun çıkmayacak içini ferah tut

hadi bakalım inci geç olsun güç olmasın
hayırlısıyla tüm sorunları hallet öyle gir tedaviye
operasyon da umarım çabucak geçer biter

ben de 69 kiloyum :1:
çok almamışsınki 14 kilo sadece
bakalım ben kaç olacağım :1:

hep unutuyorsun naz
ondan sonra sıra bende
sen benden sonrasın :1:

valla ben de 20 ye yaklaşabilirim tulip belli olmaz:1:
birden kilo alırsam şaşırmayın :1:

sağolasın lave :16:
ama senin bu umutsuzluğuna kızıyorum ben
ne yaş ne istatistikler ne yaşadıkların ...
hepsi boş
kısmetinde varsa mutlaka olur
hergün ne mucize haberleri duyuyoruz
RABBİM inş. hakkında hayırlısını bir bebek sahibi olmak olarak kılmıştır ve zamanı gelince inş. olur

senin bu netin necilik naz :1:
bi kullanıyorsun bi bitiyor ne nane bu iş :1:
vınn filan mı kullanıyorsun
aklın fikrin gezmede :1:
ne fingirdek hamiş çıktın başımıza ula :1:
doğru düzgün kıyafet mi :1:
ben hiç bişey almadım o ne olacak :1:
bu arada maş. eylüle anası gezenti ama o içerde tıpış tıpış büyüyor :1::nazar:

akasyam bana mı sordun yanlış kişiye mi sordun acep :26:

sorunu anlamadım da :26:

selam herkese
sabah 9 dan beri doktordayım
100 gr şeker yüklemem yapıldı
aç durmak yordu beni
hep uyudum valla halsizlikten
şekerim sınır değerde çıktı
doktor ikizlerde çok normal bir durum karşılaşıyoruz sürekli ama kontrol altına da almamız lazım dedi
kontrol altında olman şart yoksa ilerde iice yükselebilir dedi
diyetisyenle görüştüm
diyet listesi verdi
bi de diyet çıktı başıma :1:
bi de bana diyetisyen biraz fazla kilo almışsın dedi :53:
dedim nasıl yani normal gebeler daha çok alıyor
onlara bakma sen işte normalde şu kadar alman lazım vs olayına girdi
15 günde bir şekerim ölçülecek
diyetisyen de takip edecek bir yandan
biraz demir eksikliğim çıktı
hapı günde 2ye çıkardı
saat 16,30 da eve geldim ölü gibiyim
benden de haberler böyle

Canım sana sormuştum. Senin de PGT'li oldu ya doktor amniyo sentez falan önermedi mi ? Yanılma rakamı vermedi mi ? :26:

Kızlar ben dün gece çok kötü hastalandım. İşteyken baş ağrım başladı. Serviste kusmamak için ellerimi sıktım. Eve geldim. Banyoya koştum. Bütün gece şiddetli baş ağrısı ve kusma yaşadım. Neredeyse sabaha kadar uyumadım. Sabah eşim işten gelince aile hekimine gittik. Tansiyonumu ölçtü. Parol alabilirsin dedi. Ama almadım. Bugün işe de gidemedim. Sürekli yatıyorum. Galiba hamilelik migreni tetikledi. Hadi hayırlısı:43:

Kızlar ben dün gece çok kötü hastalandım. İşteyken baş ağrım başladı. Serviste kusmamak için ellerimi sıktım. Eve geldim. Banyoya koştum. Bütün gece şiddetli baş ağrısı ve kusma yaşadım. Neredeyse sabaha kadar uyumadım. Sabah eşim işten gelince aile hekimine gittik. Tansiyonumu ölçtü. Parol alabilirsin dedi. Ama almadım. Bugün işe de gidemedim. Sürekli yatıyorum. Galiba hamilelik migreni tetikledi. Hadi hayırlısı:43:

Geçmiş olsun canım.

Az önce eşimle konuşurken dedi ki bunun adı sınav, sadece zaman ve mekan farklı. Bunun böyle olduğunu bilmek beni inanılmaz rahatlatıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

canım indirim bile çok iyi oluyor arkadaşa 9400 serklaj denmiş indirimle 4500 tl
Ewet cnm öle tabikki o indirim olur.

Ay cnm yaa vallahi çok kötü allah yardımcın olsun baş ağrısı bende çektim ama bende senin gibi hiç ilaç almadım.
Dayanıcaz canım napalım artık

Akasyacim cok gecmis olsun... insallah ilk 3aylik problemdir biran once gecer...
Migren agrilariyla hamile oldugunu anlayan cok arkadasim oldu.
Cok gecmis olsun tekrar.

Aman Allah korusun cnm incim kötü düşünmee lütfenn,
Ahhh o bi gelsinn varyaa götüne götüne vurucam onun hiç acımıycammmm:emir_bebek:
koklamaya kıyamıyo insan :1: az kaldı senin de mis kokulu kızına kavuşmana:emir_bebek:

geçmiş olsun canım, özelde çalışıyosun di mi, rapor alsan sorun ederler mi. tabi son zamanlarda daha çok lazım olcak izin,rapor

Geçmiş olsun canım.

Az önce eşimle konuşurken dedi ki bunun adı sınav, sadece zaman ve mekan farklı. Bunun böyle olduğunu bilmek beni inanılmaz rahatlatıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
inci önemli olan sağlığımız. ist çok pahalı ya, evet iyi dr.lar orda ama maddi açıdan çok zor, allah kolaylık versin.

Back
X