- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #21.541
geçmiş olsun akasya...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam izzcim. Leep denilen bir işlem. Rahim ağzında oluşan lezyonların tanı ve tedavi işlemi.
Incicim gecmis olsun. Bu islemi lezyon suphesi nedeniyle mi yapmak istediler yoksa bir teshis mi soz konusu?
Sağolasın. Lezyonlar oluşmuş. Dün kolposkopide gördük. Dümdüz, renksiz olması gereken rahim ağzı bembeyaz olmuş, pütürlüklerle dolmuş![]()
Anladim canim. Tertemiz olur cikarsin. Yeni, temiz, beyaz bir sayfa...
Tekrar gecmis olsun....
Sağolasın. Lezyonlar oluşmuş. Dün kolposkopide gördük. Dümdüz, renksiz olması gereken rahim ağzı bembeyaz olmuş, pütürlüklerle dolmuş![]()
incim geçmiş olsun canım
gerçekten pahalıymış ama tereddütsüz yaptırman gerekiyor
içine neresi siniyorsa orda yaptır
koklamaya kıyamıyo insanaz kaldı senin de mis kokulu kızına kavuşmana
![]()
Herkese selam,
Kızlar ben hiç iyi değilim. Dün hastaneden çıkarken fiyat sormak aklımıza gelmedi. Telefonla fiyat aldım, 4500 liraBir kaç yere soruşturduk, bu işlemin uzman biri tarafından yapılması gerekiyormuş. 3000'den aşağı fiyat yok. Bir yandan bir şey var mı korkusu bir yandan bu, kafayı yemezsem iyidir. Dua edin ne olur
![]()
geçmiş olsun canım. inşallah uzun sürmez ağrıların.Kızlar ben dün gece çok kötü hastalandım. İşteyken baş ağrım başladı. Serviste kusmamak için ellerimi sıktım. Eve geldim. Banyoya koştum. Bütün gece şiddetli baş ağrısı ve kusma yaşadım. Neredeyse sabaha kadar uyumadım. Sabah eşim işten gelince aile hekimine gittik. Tansiyonumu ölçtü. Parol alabilirsin dedi. Ama almadım. Bugün işe de gidemedim. Sürekli yatıyorum. Galiba hamilelik migreni tetikledi. Hadi hayırlısı![]()
bana kesinlikle amniyoya gerek yok dediCanım sana sormuştum. Senin de PGT'li oldu ya doktor amniyo sentez falan önermedi mi ? Yanılma rakamı vermedi mi ? :26:
geçmiş olsunKızlar ben dün gece çok kötü hastalandım. İşteyken baş ağrım başladı. Serviste kusmamak için ellerimi sıktım. Eve geldim. Banyoya koştum. Bütün gece şiddetli baş ağrısı ve kusma yaşadım. Neredeyse sabaha kadar uyumadım. Sabah eşim işten gelince aile hekimine gittik. Tansiyonumu ölçtü. Parol alabilirsin dedi. Ama almadım. Bugün işe de gidemedim. Sürekli yatıyorum. Galiba hamilelik migreni tetikledi. Hadi hayırlısı![]()
birden fiyatı yüksek duymak sinir bozucu tabi ama inci ne yapacaksın bulup buluşturup gerekliyse yaptırHerkese selam,
Kızlar ben hiç iyi değilim. Dün hastaneden çıkarken fiyat sormak aklımıza gelmedi. Telefonla fiyat aldım, 4500 liraBir kaç yere soruşturduk, bu işlemin uzman biri tarafından yapılması gerekiyormuş. 3000'den aşağı fiyat yok. Bir yandan bir şey var mı korkusu bir yandan bu, kafayı yemezsem iyidir. Dua edin ne olur
![]()
canım bu memorial uçmuş resmen. arkadaş aramış serklaj ücretini sormuş 9400 demiş...ne bu ya bunlar türkiyede yaşadıklarını unutuyorlar...
inşallah geçer yasa... usta da çok sinir bozucu... yapılsın hemen inşallah. sorma biz de 2100 eve kredi ödüyoruz... of offff
Geçmiş olsun canım.
Az önce eşimle konuşurken dedi ki bunun adı sınav, sadece zaman ve mekan farklı. Bunun böyle olduğunu bilmek beni inanılmaz rahatlatıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Ewet cnm öle tabikki o indirim olur.
Ay cnm yaa vallahi çok kötü allah yardımcın olsun baş ağrısı bende çektim ama bende senin gibi hiç ilaç almadım.
Dayanıcaz canım napalım artık
Akasyacim cok gecmis olsun... insallah ilk 3aylik problemdir biran once gecer...
Migren agrilariyla hamile oldugunu anlayan cok arkadasim oldu.
Cok gecmis olsun tekrar.
koklamaya kıyamıyo insanaz kaldı senin de mis kokulu kızına kavuşmana
geçmiş olsun canım, özelde çalışıyosun di mi, rapor alsan sorun ederler mi. tabi son zamanlarda daha çok lazım olcak izin,rapor
inci önemli olan sağlığımız. ist çok pahalı ya, evet iyi dr.lar orda ama maddi açıdan çok zor, allah kolaylık versin.
geçmiş olsun akasya...
bana kesinlikle amniyoya gerek yok dedi
2li 3 lü teste de filan da gerek yok dedi
yanılma payı olarak %2 dediler hepsi o
o da çok düşük bir ihtimal
zaten amniyo yaptıracak bir durum olsa rutin takipte mutlaka çıkıyor bir problem
geçmiş olsun
evet ilk dönemde migren artıyor ama 3 aydan sonra geçer
ben migren hastasıyım ama inanırmısın hamilelikte iileştim
bir kere bile migren olmadım çok şükür
eşim bana zaten hamile kalınca tüm hastalıkların ii leşti birden kendine geldin
demekki her sene hamile kalman lazım diyor :)))
birden fiyatı yüksek duymak sinir bozucu tabi ama inci ne yapacaksın bulup buluşturup gerekliyse yaptır
RABBİM yardımcın olsun inş.
inş. chnb.
ay biz 2250 ev kredisi
1000 tl de bir senelik ayrı kredi ödüyoruz
eve eşya aldım ufak tefek
onlara da aylık 500 takside bağladık
evimizin aidatı 200 tl
yani kafadan 4000 e yakın para ödüyoruz oturduğumuz yerde
daha bebeklere de takside gireriz
offf ki ne offf
eşim de bazen hesap yapıyor da yasaklıyorum artık valla strese giriyorum
İncim sen babandan bilirsin. Ben doğuştan bir sınavdayımHayata 1-0 yenik başladım. Ama Allah'a şükür garip kuşun yuvasını Allah yapar misali Rabbim hep yardım etti. Sen de çok mücadele ettin. Hakkaten maddi manevi çok ciddi emek verdin. Allah bu emeklerini karşılıksız bırakmayacaktır. bebiş yolda.. Annesine kavuşmak için gün sayıyor inşallah.
![]()
İnciciğim, o gun okudum seni ama yazamadım cnm tekrar gecmiş olsun epey pahalıymış bu işlem ama pazarlıkla aşağıya cekebilirisin belki,,ama biran önce olda hayırlısıyla huzurunu bozmasın,gecip gidecek bunlarda cnm Rabbim daha kotusunden korusun..
Akasyacım sanada cok gecmiş olsun,,basın ağradığında papatya cayı içebilirsin birde masaj iyi gelir ha birde buz koyarım ben bazen aklında olsun cnm..insallah birdaha olmasın da..
İncimmm canımmm benmmm çoook geçmiş olsunnn off yaa kıyamam sana rabbim yardımcın olsun kuzum..Allah ödeme kolaylıgı verir inşallah..
Bu akşam herkes inzivaya çekildi galiba![]()
Akasyacim gecmismolsun oncelikle. Canim bu eczanelerde satilan migren bantlari var. cok iyi geliyor. Bende migren yok ama cok yogun bas agrim oldugu vakit bir iki kez kullandim ise yariyor. Bir sor istersen. Bir de parol alabilirsin diyorsa doktorlar neden inat ediyorsun almamakta? Icine sinmiyorsa Nur Hanima sorsaydin parol konusunu. Doktorlar alamayacak olsan sana icebilirsin derler mi? Gereksiz yere aci cekme.Kızlar ben dün gece çok kötü hastalandım. İşteyken baş ağrım başladı. Serviste kusmamak için ellerimi sıktım. Eve geldim. Banyoya koştum. Bütün gece şiddetli baş ağrısı ve kusma yaşadım. Neredeyse sabaha kadar uyumadım. Sabah eşim işten gelince aile hekimine gittik. Tansiyonumu ölçtü. Parol alabilirsin dedi. Ama almadım. Bugün işe de gidemedim. Sürekli yatıyorum. Galiba hamilelik migreni tetikledi. Hadi hayırlısı![]()
Canim cok cok gecmis olsun. Bu oradaki lezyonlari yakma gibi bir islem mi? Benim bir arkadasim yaptirmisti, bana soyledigi yaktirmisti. Evet pahaliymis ama saglik icin bu , yapacak bir sey yok. Tup bebege kac bin liralar veriyoruz, yeri geliyor dusunmuyoruz bile , sagligimiz icin niye dusunelim? Tabii az paralar degil ama saglik icin mecbur.Arastir tabi, kazik da yemenin bir esprisi yok. Ucuz ve kafana yatan bir yerde bir an once yaptir guzelim.Herkese selam,
![]()
Canim genel miymis?yoksa lokal mi?Öyle Akasyam. Bana dün sadece kolposkopi yapıldı. Bu leep ayrı bir işlem olacak, anestezili. Onun fiyatı bu. Evet gittiğim doktor uzman hatta Cerrahpaşa'da bölüm başkanıymış sonra buraya geçmiş. Bize güven verdi. Adetten sonra yaptıracağımız için zamanımız var, araştırıyoruz bakalım.