• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Incicim gecmis olsun. Bu islemi lezyon suphesi nedeniyle mi yapmak istediler yoksa bir teshis mi soz konusu?

Sağolasın. Lezyonlar oluşmuş. Dün kolposkopide gördük. Dümdüz, renksiz olması gereken rahim ağzı bembeyaz olmuş, pütürlüklerle dolmuş :50:

Herkese selam,
Kızlar ben hiç iyi değilim. Dün hastaneden çıkarken fiyat sormak aklımıza gelmedi. Telefonla fiyat aldım, 4500 lira :53: Bir kaç yere soruşturduk, bu işlemin uzman biri tarafından yapılması gerekiyormuş. 3000'den aşağı fiyat yok. Bir yandan bir şey var mı korkusu bir yandan bu, kafayı yemezsem iyidir. Dua edin ne olur :14:

bayağı pahalıymış canım. ama yapacak birşey yok. içine sinen bir yerde yaptır.

Kızlar ben dün gece çok kötü hastalandım. İşteyken baş ağrım başladı. Serviste kusmamak için ellerimi sıktım. Eve geldim. Banyoya koştum. Bütün gece şiddetli baş ağrısı ve kusma yaşadım. Neredeyse sabaha kadar uyumadım. Sabah eşim işten gelince aile hekimine gittik. Tansiyonumu ölçtü. Parol alabilirsin dedi. Ama almadım. Bugün işe de gidemedim. Sürekli yatıyorum. Galiba hamilelik migreni tetikledi. Hadi hayırlısı:43:
geçmiş olsun canım. inşallah uzun sürmez ağrıların.

Canım sana sormuştum. Senin de PGT'li oldu ya doktor amniyo sentez falan önermedi mi ? Yanılma rakamı vermedi mi ? :26:
bana kesinlikle amniyoya gerek yok dedi
2li 3 lü teste de filan da gerek yok dedi
yanılma payı olarak %2 dediler hepsi o
o da çok düşük bir ihtimal
zaten amniyo yaptıracak bir durum olsa rutin takipte mutlaka çıkıyor bir problem

Kızlar ben dün gece çok kötü hastalandım. İşteyken baş ağrım başladı. Serviste kusmamak için ellerimi sıktım. Eve geldim. Banyoya koştum. Bütün gece şiddetli baş ağrısı ve kusma yaşadım. Neredeyse sabaha kadar uyumadım. Sabah eşim işten gelince aile hekimine gittik. Tansiyonumu ölçtü. Parol alabilirsin dedi. Ama almadım. Bugün işe de gidemedim. Sürekli yatıyorum. Galiba hamilelik migreni tetikledi. Hadi hayırlısı:43:
geçmiş olsun
evet ilk dönemde migren artıyor ama 3 aydan sonra geçer
ben migren hastasıyım ama inanırmısın hamilelikte iileştim:nazar:

bir kere bile migren olmadım çok şükür

eşim bana zaten hamile kalınca tüm hastalıkların ii leşti birden kendine geldin
demekki her sene hamile kalman lazım diyor :)))

Herkese selam,
Kızlar ben hiç iyi değilim. Dün hastaneden çıkarken fiyat sormak aklımıza gelmedi. Telefonla fiyat aldım, 4500 lira :53: Bir kaç yere soruşturduk, bu işlemin uzman biri tarafından yapılması gerekiyormuş. 3000'den aşağı fiyat yok. Bir yandan bir şey var mı korkusu bir yandan bu, kafayı yemezsem iyidir. Dua edin ne olur :14:
birden fiyatı yüksek duymak sinir bozucu tabi ama inci ne yapacaksın bulup buluşturup gerekliyse yaptır
RABBİM yardımcın olsun inş.
canım bu memorial uçmuş resmen. arkadaş aramış serklaj ücretini sormuş 9400 demiş...ne bu ya bunlar türkiyede yaşadıklarını unutuyorlar...

inşallah geçer yasa... usta da çok sinir bozucu... yapılsın hemen inşallah. sorma biz de 2100 eve kredi ödüyoruz... of offff

inş. chnb.
ay biz 2250 ev kredisi
1000 tl de bir senelik ayrı kredi ödüyoruz
eve eşya aldım ufak tefek
onlara da aylık 500 takside bağladık
evimizin aidatı 200 tl
yani kafadan 4000 e yakın para ödüyoruz oturduğumuz yerde :52::52::52::52:

daha bebeklere de takside gireriz

offf ki ne offf

eşim de bazen hesap yapıyor da yasaklıyorum artık valla strese giriyorum

Geçmiş olsun canım.

Az önce eşimle konuşurken dedi ki bunun adı sınav, sadece zaman ve mekan farklı. Bunun böyle olduğunu bilmek beni inanılmaz rahatlatıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

İncim sen babandan bilirsin. Ben doğuştan bir sınavdayım:1: Hayata 1-0 yenik başladım. Ama Allah'a şükür garip kuşun yuvasını Allah yapar misali Rabbim hep yardım etti. Sen de çok mücadele ettin. Hakkaten maddi manevi çok ciddi emek verdin. Allah bu emeklerini karşılıksız bırakmayacaktır. bebiş yolda.. Annesine kavuşmak için gün sayıyor inşallah.:16:

Ewet cnm öle tabikki o indirim olur.

Ay cnm yaa vallahi çok kötü allah yardımcın olsun baş ağrısı bende çektim ama bende senin gibi hiç ilaç almadım.
Dayanıcaz canım napalım artık

Sorma Hazadem. İnan ki dün gece dünyam karardı. O baş ağrısı ne kötü bişey ya. Bir de üstüne bulantı ve kusma eklenince gerçekten çarşafları sıktım. O kadar canım yandı. Ben de ilaç almadım.

Akasyacim cok gecmis olsun... insallah ilk 3aylik problemdir biran once gecer...
Migren agrilariyla hamile oldugunu anlayan cok arkadasim oldu.
Cok gecmis olsun tekrar.

Canım benim çok sağol. Ben migrenmiyim onu bile bilmiyorum. Hiç doktora gitmedim. Sadece senelerdir böyle bir sorunum var .Az üzüleyim, aç kalayım ne bileyim böyle farklı birşey olsun hemen baş ağrısı, mide bulantısı.. Eskiden devam majezikti. At bir majezik kapa ışıkları uyu. Şimdi ilaç da alamayınca çok zor oldu. :5:

koklamaya kıyamıyo insan :1: az kaldı senin de mis kokulu kızına kavuşmana:emir_bebek:

geçmiş olsun canım, özelde çalışıyosun di mi, rapor alsan sorun ederler mi. tabi son zamanlarda daha çok lazım olcak izin,rapor

inci önemli olan sağlığımız. ist çok pahalı ya, evet iyi dr.lar orda ama maddi açıdan çok zor, allah kolaylık versin.

Sorma canım. Sabah msj atmışlar. İyi hissedersen öğleden sonra gel demişler. Dedim ayakta duramıyorum. El insaf edin !!! Sanki şakadan oyun yapıyorum. Kim ister hasta olmak. Ben de gittim rapor aldım.

geçmiş olsun akasya...

Çok sağol Nesrinciğim..

bana kesinlikle amniyoya gerek yok dedi
2li 3 lü teste de filan da gerek yok dedi
yanılma payı olarak %2 dediler hepsi o
o da çok düşük bir ihtimal
zaten amniyo yaptıracak bir durum olsa rutin takipte mutlaka çıkıyor bir problem

geçmiş olsun
evet ilk dönemde migren artıyor ama 3 aydan sonra geçer
ben migren hastasıyım ama inanırmısın hamilelikte iileştim:nazar:

bir kere bile migren olmadım çok şükür

eşim bana zaten hamile kalınca tüm hastalıkların ii leşti birden kendine geldin
demekki her sene hamile kalman lazım diyor :)))

birden fiyatı yüksek duymak sinir bozucu tabi ama inci ne yapacaksın bulup buluşturup gerekliyse yaptır
RABBİM yardımcın olsun inş.

inş. chnb.
ay biz 2250 ev kredisi
1000 tl de bir senelik ayrı kredi ödüyoruz
eve eşya aldım ufak tefek
onlara da aylık 500 takside bağladık
evimizin aidatı 200 tl
yani kafadan 4000 e yakın para ödüyoruz oturduğumuz yerde :52::52::52::52:

daha bebeklere de takside gireriz

offf ki ne offf

eşim de bazen hesap yapıyor da yasaklıyorum artık valla strese giriyorum

Çok şanslısın canım. Hamilelikte baş ağrısı ,mide bulantısı ile beraber berbat ötesi bişey. İnsanın dünyası kaararıyor. Bize de %1 risk rakamı verildi. Kontrollerde anlıyor da bayağı ileriki haftalarda anlıyor. :31:

İnciciğim, o gun okudum seni ama yazamadım cnm tekrar gecmiş olsun epey pahalıymış bu işlem ama pazarlıkla aşağıya cekebilirisin belki,,ama biran önce olda hayırlısıyla huzurunu bozmasın,gecip gidecek bunlarda cnm Rabbim daha kotusunden korusun..
Akasyacım sanada cok gecmiş olsun,,basın ağradığında papatya cayı içebilirsin birde masaj iyi gelir ha birde buz koyarım ben bazen aklında olsun cnm..insallah birdaha olmasın da..

İncimmm canımmm benmmm çoook geçmiş olsunnn off yaa kıyamam sana rabbim yardımcın olsun kuzum..Allah ödeme kolaylıgı verir inşallah..

İncim sen babandan bilirsin. Ben doğuştan bir sınavdayım:1: Hayata 1-0 yenik başladım. Ama Allah'a şükür garip kuşun yuvasını Allah yapar misali Rabbim hep yardım etti. Sen de çok mücadele ettin. Hakkaten maddi manevi çok ciddi emek verdin. Allah bu emeklerini karşılıksız bırakmayacaktır. bebiş yolda.. Annesine kavuşmak için gün sayıyor inşallah.:16:

Bilmez miyim canım bilmez miyim... Adam o haliyle bize nasıl moral veriyor nasıl destek oluyor bir görsen... Düşündükçe kendimden utanıyorum. Allah başımızdan eksik etmesin.
İnşaallah canım...
Rapor almakla en iyisini yapmışsın.

İnciciğim, o gun okudum seni ama yazamadım cnm tekrar gecmiş olsun epey pahalıymış bu işlem ama pazarlıkla aşağıya cekebilirisin belki,,ama biran önce olda hayırlısıyla huzurunu bozmasın,gecip gidecek bunlarda cnm Rabbim daha kotusunden korusun..
Akasyacım sanada cok gecmiş olsun,,basın ağradığında papatya cayı içebilirsin birde masaj iyi gelir ha birde buz koyarım ben bazen aklında olsun cnm..insallah birdaha olmasın da..

Akidem sağol canım. Allah razı olsun. Bugünlerin ardından hepimiz için güneş doğacak inşaallah...

İncimmm canımmm benmmm çoook geçmiş olsunnn off yaa kıyamam sana rabbim yardımcın olsun kuzum..Allah ödeme kolaylıgı verir inşallah..

Allah razı olsun Nazım. Dua et bizler için... Birbirimize ettiğimiz dualar kendimiz için ettiklerimizden daha makbul.

Akasyacim gecmismolsun oncelikle. Canim bu eczanelerde satilan migren bantlari var. cok iyi geliyor. Bende migren yok ama cok yogun bas agrim oldugu vakit bir iki kez kullandim ise yariyor. Bir sor istersen. Bir de parol alabilirsin diyorsa doktorlar neden inat ediyorsun almamakta? Icine sinmiyorsa Nur Hanima sorsaydin parol konusunu. Doktorlar alamayacak olsan sana icebilirsin derler mi? Gereksiz yere aci cekme.
Herkese selam,
Canim cok cok gecmis olsun. Bu oradaki lezyonlari yakma gibi bir islem mi? Benim bir arkadasim yaptirmisti, bana soyledigi yaktirmisti. Evet pahaliymis ama saglik icin bu , yapacak bir sey yok. Tup bebege kac bin liralar veriyoruz, yeri geliyor dusunmuyoruz bile , sagligimiz icin niye dusunelim? Tabii az paralar degil ama saglik icin mecbur.Arastir tabi, kazik da yemenin bir esprisi yok. Ucuz ve kafana yatan bir yerde bir an once yaptir guzelim.
Öyle Akasyam. Bana dün sadece kolposkopi yapıldı. Bu leep ayrı bir işlem olacak, anestezili. Onun fiyatı bu. Evet gittiğim doktor uzman hatta Cerrahpaşa'da bölüm başkanıymış sonra buraya geçmiş. Bize güven verdi. Adetten sonra yaptıracağımız için zamanımız var, araştırıyoruz bakalım.
Canim genel miymis?yoksa lokal mi?

Son düzenleme:
Kizlar merhaba. Birkac gundur girmedim internete. Bugun test sonucumu aldim. Maalesef negatif. Haber vermek istedim. Kendimi cok alistirmistim bu sonuca ama insan yinede umut besliyor. Ne yapalim kismet degilmis.

Back
X