Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Benmdee görür görmez aklıma sen geldinnn,kaç kilolar acaba yaa çok tatlılar maşallahh
Darısı ve daha kilolusu sana inşallahh canımm
Kadın çok kilo almış yaa acayip şişmiş
Zapzayıfdı o biliyormusun..
Sen o kadar olmassın canımmm merak etme o çok kilo almışşşşş
Sende o diyetisyen oldugu sürece 17 kiloyla dogrursunnnn
İnşallah ilk önce saglıkla..

ben kadının zayıf halini bilmiyorum zayıfmıydı gerçekten
ay dur naz ben 5 kilo daha alıp bitirmek istiyorum
şekerim ii çıkarsa diyeti bırakırım ama naz
ya da araya kaçamak atarım yani yoksa yemek yemekten soğuyacağım
aslında çok güzel besleniyorum ama bu beslenme tarzı bana göre değil o var
her gün et et gına geldi yaaa
ay darısı hepimizin başına inş.

Vajinadan ölçüldu inş bi sıkıntı çıkmaz biz tedbirimizi alalimda
Kızlar şu esra eroldaki solist burcu dogurmuş ikizlerinii,ayy çok tatlılar yaa içim gittii..
Sizce kaç haftalık o bebekler biraz küçük duruyorlar degilmi?
Ay Nazım bende izledim nasıl gözlerim doldu varya
Ama bebekler küçüktü dediğin gibi
İsimleri hoşuma gitmedi yaz ile han
Bide o kadın tombisti zaten iyice kilo almış ee bse ikiz gebelik olunca normal yani

canım benim 2 düşüğüm var 7 de leke başladı 8 de sonlandı ve 2 sinde de yolk sacı yoktu. eşim 47 xyy mozaik ve marker kromozom denen ne olduğu bilinmeyen bir sorun da vardı. cumhur bir ara araştırmak istedi marker hangi kromozommuş sonra vazgeçti pgt yapalım dedi. bizim de acaba yazdıklarınla ilgili miydi. bir de canım benim büyük oğluma da cumhur bey kandan baktı 46 xy çıktı. Ama harflerin sembollerini akılda tutama okuma güçlüğü (disleksi) var sanıyoruz. 6. kromozomda bu bilgi var. 46 xy olup 6 da sorun olabiliyor mu?

canım malesef öyle... olup da sonlandırmak ne zordur... bir anne için en büyük vicdan azabı bence. hele bilip de pgt denemeden bu sonuç çıkıp sonlandırmak en kötüsü olsa gerek...

çok iyi ölçüm maşallah...

Tuliprosa canım Allah sana sana sabırların en büyüğünü versin. Mesajını okuyunca içim nasıl yandı Dualarım seninle... Allah'ım yar ve yardımcın olsun...

ayy kuzummm şu haline göre çok zayıftı yaaÇok fazla kilo almış..
Ama çok tatlı bebeklerrrrr,isimlerini bende sevmedim daha güzel bişey koyabilirdi

kızlar oğlum melek oldu.................

Rosa canımmm benmmm inan içim sızladı canım arkdaşımmm allah yardımcın olsunn
Diyecek çok bir söz yok

Canım şu haline göre çok zayıftı yaa ayy çok almışşş..
Çok güzel besleniyorsun ama maşallah canımm bebege yararlı gıdalar alıyorsun,böyle giderse hep bebek alır kiloyu
İnşallahhh canım senin bebeklerde onunki gibi saglıkla güzel güzel gelirler inşallahhhhh

gunaydın kızlar,
arada gırıyorum yatılı mısafirim var okuyup çıkıyorum..naz cok gecmiş olsun cnm kendine dıkkat et yorma be guzelim...akasya ilk kendini ve bebişini düşün rahatlamaya calış ve baktın kotusun rapor al tatlım.. tulıpe cok cok uzuldum anlatamam...kızlar umarım herkes iyidir hamişlerimiz kendinize iyi bakın..incicim senin de kolp.olmadı daha biliyorum tez zamanda atlat cnm insallah..bakıyorum arada hepiniz dualarımdasınız sonra uzun uzun yazrım,görüşmek üzere herkese sevgiler..

iyi de arkadaşım sen niye bu kadar PGT savunucususun? Ben normal yolla hamile kaldım. Aynı risklere sahibim. İkili tetsi amniyosentez falan.. yaptırıyorum herkes gibi. Bence AED kendi fikrini soylemiyor doktorların kendine soyledigini soyluyor. Bana da doktorlar PGT maliyetinin tup bebek maliyetine yakın oldugundan ve çok yumurtası olanlar için bir tercih olabileceginden ama yumurtaya zarar verme durumu olabilceginden soz etmişlerdi. Bunu soylemesinde ne gibi bir sakınca var. Sonuçta bu bir yontem tıpkı diğerleri gibi. Burada herkes fikrini ve öğrendiklerini paylaşıp fikir sahibi olmaya çalışıyor. Kimse kimseye niye şunu bunu seçtin demiyor. Sen bu şekilde hamilesin diye herkes de tutacak diye bir şey yok. Sadece benim fikrim demeyin.Sana olan şey %100 herkeste tutmaz. %100 bu yontemle tutacakmış gibi herkese umut verip boşuna insanlara para harcatman bence saçma. Doktorlar doğru hastaysa zaten bu yontemi önereceklerdir. demekki o doğru hasta değilmiş. Merak etmeyin kimsenin umudu kırılmaz . Bana da tup bebek denmişti ama spontan olarak hamile kaldım.Bu Allah'ın işi. Sonuçta o verirse oluyor. gerisi hep fasa fiso.

Son düzenleme:

Akide sagolll kuzumm allah razı olsunnn..Aklımdaydın benmde,yine gell arayı sogutmaa..

Burada hepimiz küçücük umutların peşinde koşuyoruz,kimsenin bir başkasının umudunu kırması gibi bir hakkı yok..Burada gelip olumsuz şeyler yazan insanlarıda istemiyoruz..Yeterince olumsuzlukların arasında evlat sahibi oluyoruz,birde üstüne insanların saçma sapan umut kırıcı görüşlerini burda paylaşmaya hakkı yok..
Ayrıca topigin başlıgını iyi okumadın sanırım.pgt yöntemi ile başarılı gebelik elde eden varmı diyor..Bizde başarılı gebelik elde ettigimiz için burdayız arkadaşım..
Topigimizin başlıgı pgt ye karşılar topigin degil..

Sana kolay geliyor sanırım amniyosentez vs yaptırmakk.500 de 1 bile olsa bebegini kaybetme durumu var bildigin gibi..
Pgt yaptıgım için şuanda içim rahat ve allah bu işleri yapandan razı olsun,çünkü başka umudumuz yok.

Tabiki fikirlerini korkularını paylaşabilir ama kimsenin aklına umutsuzluk sokmadan

Nasılsım bugün canım eylülcüm nasıl iyimi

Ayy kuzummm iyiyim agrımda yok maşallahh
Yatıyorum sürekli,sabah 10 öglen 10 akşam 10 defa kızımın hareketlerini sayıyorum onunda iyi oldugunu ordan biliyorummm çok şükür..
Sen nasılsın kuzumm??Kocişe kavuştunmu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…