- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #21.961
Nazefsa canım şükür iyiymişsin. enfeksiyonlar evet rahim ağzını kısaltabiliyor. her ay tahlil yapmak lazım dr demese de aslında. ben yaptırdım son zaman bıraktım. İlacını iç yat bol bol. Ne kadar senle olsa o kadar kar. Dedim ya ben 4 cm açıkla 29 dan 35 e yattım hep 38 de doğdu.... yat olur ilaçlarını kullan dua et yeter...
Hazade kuzum şükür bugünlere geldik... Allah sağlıkla doğduklarını görmeyi de nasip etsin hepimize...
Lave canım senin uzun geciken adetlerin oluyor ya bence olursa test yaptır.
Herkese selam kızlar nasilsiniz iyi mısınız
Ben bomba gibiyim çok şükür bugün dayanamadım
Hastaneye gittik 2 tane lavman yaptılar ve kurtuldum
Ömrümden ömür gitti su 4 gündür yaranın sana şükürler olsun
Bebeğimize de gördük maşallah büyümüş ayakları bile vardı kuzumun
Yan bi sekilde yatiyordu annesi yesin o minik ayaklarını
Rabbim herkese nasip etsin bu guzel duyguyu laveme incime suskunadaya
İzze isteyen herkese çok dua ettim herkese hastanede çok sıkıntı çektim kurtuldum sonsuz şükürler olsun Allah'a
valla geliyor muydu canim? idrar yaparim gecikirse canim. mesela benim dondurulmuslarla hamıle kaldıgımda da bılıyorsun ılk testte 120 cıktı ve 10. gunuydu. 12. gun 250 cıktı ve sonra da dusmeye basladı. cok erken ve anı bır dusus.lave benim de aklıma geliyordu bu kız gecikti yazıyor acaba kimyasal gebelik olmuş olabilir mi diye gecikirse gebelik testi yaptır...
46,xx,t(2,15)(q21;q13) bizimki de 9:10 ( p13 :q11.2 )
p ve g parçaların boyutuyla mı alakalıymış onu bilmiyorum ama keşke fotoğrafı ekleyebilsem sana
2 uzun bir kromozom ama 15 kısa aslında kırılma da ona göre kısadır yani
foto için biraz daha çabala istersen
Eki Görüntüle 550905 Eki Görüntüle 550904
oldu mu bilmiyorum ama bunlar bana gonderdigi foto kizin.
sizin raporlardan farkli tabi bu resimler, internet ortaminda bakmis .
canım ,
bana denen 15 nolu kromozomumdaki kopmanin buyuk oldugu.
ve buyuk kopmalar oldugu zaman gebelik sansi daha da mi dusuyor ?
yine bana dedikleri forumdaki kizlarin ( yurtdisi) buyuk kopmalarda aslinda biz hamile kaliyormusuz ama o kadar erken evrede kaybediliyormus ki farkina bile varmiyormusuz.
ben bu arada bizim genetikci ile de gorustu.
o boyle bir seyin mumkun olabilecegini, ihtimal dahilinde oldugunu ama kesin olarak da bir sey diyemediklerini soyledi.
lavegue canım adet olman gereken gün kanda test yaptır ben iki gebeliğimde adet günü test yaptırmasam bilmeyecektim biri adet olmam gereken günden bir gün sonra diğeri 1 hafta sonra düşmeye başladı benimde 21ps+var yani kısa kol olması gerekenden uzunmuş.bana kromozomların olduğu bir kağıt verdiler bahsettiğiniz foto böle bişeymi acaba?
kızın demek istedigi su anladigim ... 15 kisa bır kromozom ama kırıldıgı yere bakarsanız q12 , yani kromozomun neredeyse tumu kırılmıs .
Şükrler olsun olsun kuzummm
Herşey zamanında ve sağlıkla olucak inşallah dualarım herzaman seninle ...
Allahın izniyle sağlıkla gelicek Eylülümüz sakın üzme kendini .
naz
gözümüz aydın canım
çok sevindim
ama içten içe herkes çok kızmış sana
ben çok titizim dedikçe
tabiki bu tür şeylerle sınamasın allah ama ders olsun tüm arkadaşlara
bizim burda bir arkadaş 32 haftalık hamile çalışır raporu almak için gitti
nst ye sokmuş doktor erken doğum demiş şok olduk
harıl harıl çalışıyordu iznimi öteleyim diyordu
kısmet olmadı
ona da tedaviye başlamışlar şimdilik sorun yok ama yatıcak
kendine de bebeğine de çok dikkat et
dualarımız seninle
Nazefsa canım şükür iyiymişsin. enfeksiyonlar evet rahim ağzını kısaltabiliyor. her ay tahlil yapmak lazım dr demese de aslında. ben yaptırdım son zaman bıraktım. İlacını iç yat bol bol. Ne kadar senle olsa o kadar kar. Dedim ya ben 4 cm açıkla 29 dan 35 e yattım hep 38 de doğdu.... yat olur ilaçlarını kullan dua et yeter...
Hazade kuzum şükür bugünlere geldik... Allah sağlıkla doğduklarını görmeyi de nasip etsin hepimize...
Lave canım senin uzun geciken adetlerin oluyor ya bence olursa test yaptır.
Herkese selam kızlar nasilsiniz iyi mısınız
İzze isteyen herkese çok dua ettim herkese hastanede çok sıkıntı çektim kurtuldum sonsuz şükürler olsun Allah'a
Nazım CANIM o kadar çok sevindim ki anlatamam ee bundan sonra dikkat et kuzum aman aman
İsi temizliği bosVer doktorum bile bana tembihledi bugün aman aman dikkat et bunlar özel bebekler dedi
Us misafir temizlik her zaman bulunur ama bebek bulunmuyor iste
Yemin ederim o kadar çok üzüldüm ki sanki kendim olmuş gibi hiç aklımdan çıkmadın hep dua ettim sana
Kızlar selamlar ;
Naz canım çok çok sevindim.Allah aşkına kendini yorma artık Misafir faaln kabul etme. Anlayışlı olsun biraaz insanlar. Bizim için bebeklerimizden önemli birşey yok. Ne büyük zorluklarla sahip olduk onlara Rabbim tüm melekleri korusun..
Ben de bugün işyerinde çok kötü birgün geçirdim. Sabahtan beri ağlıyorum. Haketmediğim bir sürü şey oldu. Eğer maddi sorunlarım, kredilerim olmasa bir dakka durmazdım. Ama elim mahkum.. İnşallah bebeğime birşey olmamıştır.Bana bunu yaşatanları da Allah'a havale ettim. Lanet kapilatist sistem. Bıktım usandım gerçekten de.. Bebeğime birşey olacak diye çok korkuyorum. :18: Çok yoğun stres var burada.. Allah yardım etsin..
Test sonuçlarım geldi. Toxoplazmam ve diğer virüs pozitif. Yani maşallah iki virüsü de daha önce almışımZamanında çok kedi baktım. Ondan sanırım. Bir de kansızlık çıktı. Üstüne de açlık kan şekerim düşük. Bugün Zeynep Kamile gittik. Pıhtılaşma için yarın kan vereceğiz. Doktor geç kalmışsınız dedi. Bir de neden pGT yaptırdın dedi :26: %50 riski alamadığım için dedim. Yani bir pgt düşmanlığıdır gidiyor.
Kızlar selamlar ;
Naz canım çok çok sevindim.Allah aşkına kendini yorma artık Misafir faaln kabul etme. Anlayışlı olsun biraaz insanlar. Bizim için bebeklerimizden önemli birşey yok. Ne büyük zorluklarla sahip olduk onlara Rabbim tüm melekleri korusun..
Ben de bugün işyerinde çok kötü birgün geçirdim. Sabahtan beri ağlıyorum. Haketmediğim bir sürü şey oldu. Eğer maddi sorunlarım, kredilerim olmasa bir dakka durmazdım. Ama elim mahkum.. İnşallah bebeğime birşey olmamıştır.Bana bunu yaşatanları da Allah'a havale ettim. Lanet kapilatist sistem. Bıktım usandım gerçekten de.. Bebeğime birşey olacak diye çok korkuyorum. :18: Çok yoğun stres var burada.. Allah yardım etsin..
Test sonuçlarım geldi. Toxoplazmam ve diğer virüs pozitif. Yani maşallah iki virüsü de daha önce almışımZamanında çok kedi baktım. Ondan sanırım. Bir de kansızlık çıktı. Üstüne de açlık kan şekerim düşük. Bugün Zeynep Kamile gittik. Pıhtılaşma için yarın kan vereceğiz. Doktor geç kalmışsınız dedi. Bir de neden pGT yaptırdın dedi :26: %50 riski alamadığım için dedim. Yani bir pgt düşmanlığıdır gidiyor.
akasyam
seni öyle iyi anlıyorum ki
keşke diyorum istifa etmeye gücüm olsa
belki rahat huzurlu bir iş bulurum belki ama cesaret yok işte gülüm düzen bozmaya
allah yardımcımız olsun
sakinleşmek için birşeyler istesen doktordan stresten daha az zararı olur bence
Adacığım sen beni çok iyi anlarsın. Ne yapsak yaranamıyoruz. Ben transferimi oldum o halde işe geldim. Dünya kadr para emek hepsini riske attım. Şimdi de elimden geldiğince özveri ile çalışıyorum. yine de hesap soruluyor. Ben de bağırdım çağırdım ağladım. Zaten hormonlar tavanda. Ama kimse kimseye acımıyor. İŞyerinde çok arkaaş erken doğum yaptı. Ne anlatsam bilmiyorum ki. Kredi borçlarımız olmasa hemen istifa ederdim. Ama elimiz mahkum
Baktım baktım Bişey anlamadım valla lavem basım dondüEki Görüntüle 550905 Eki Görüntüle 550904
oldu mu bilmiyorum ama bunlar bana gonderdigi foto kizin.
sizin raporlardan farkli tabi bu resimler, internet ortaminda bakmis .
CANIM ne oldu hayirdir sıkma canını bebeklerimiz saha önemli suan hiçbir şey için değmiyor İnanKızlar selamlar ;
Ada'cim merhaba ,
demek dogru bilgi aldim ben yurtdisindaki forumlardan...
yani o zaman bir de su mu ekleniyor ustune '' parca kopmasi buyukse hamile kalma ihtimali daha da dusuyor''.
ne guzelbuyrun burdan yakin .
yoksa mantik su mu ?'' parca kopmasi buyukse erken kayiplar oluyor , aksi taktirde daha ileri hafta düşükleri oluyor'' .
eger buysa o zaman benim durumumu bu çok da güzel açıklar.
hiç hamile kalamama mı..
senin icin de cok sevindim .
kocamannn bir aydınlık acılmıs onune. saba nir sorunun var ve bunun bir tedavisi var demişlerçok memnun oldum.
umuyorum guzel sonuclarin olur canim .
olabilir Mervecim.
ben de adetim geciktiginde test hic yapmiyorum. belki yapsam çift çizgi görecegim.
gecmis olsun canim . nasıl oldu oglun?
İzzcim merhaba ,
biraz once Suskun adaya yazdigiı seyı okumussundur . bu konuda bir fikrin var mi? yani buyuk parca kpmasıysa hamıle kalma ıhtımalını daha da mı dusuruyor yoksa erken/ gec kayıp olayını mı degıstırıyor bu melese?
bu arada ınce dusuncen ıcın cok tesekkur ederım:) cok nazıksın .
benim 2 ve 15 nolu kromozomlar canım. 2 olan buyuk bır kromozom sanırım . q21 olansa 15 nolu kromozomun kirilma noktası.
adet gecıkmelerı donemınde yok hıc gıtmedım doktora. ama yumutladıgımı ben cok cok net bır sekılde anlıyorum İzzcim. henuz bozulmadı gibi sanki .
ama bellki o aya ozel olarak bir bozulma oluyordur tabı onu bılemıyorum.
dayanamadığın durumlarda rapor al canım
senin sağlığın daha önemli
mazeretin de var
ama gerçekten pasiflora falan verirlermi bilmiyorum ama
iyi gelebilir
bizim arkadaş 10 yıl sonra çocuk sahibi oldu onda da panik ataktan dolayı hep sakinleştirici kullandı
bir yavaş yavrum ya tam hanımefendi sakinleştiricelerden diyor annesi gülüyoruz
gerçekten psikolojin çok önemli söyle doktoruna rahat olman için birşeyler versin
stresten tansiyonun çıkıyordur kan basıncı bebeği olumsuz etkiler canım benim
dikkatli ol lütfen
Sagol Nesrin ablam o kadar mutluyum ki suan oh be dünya varmış
Kesinlikle kuru incir kuy kaysı hergun yiyeceğim o hastanedeji rezilligimi unutamam
Benim r.a.u ölçüldu 4 çıktı iyi demi
Bu ılerde kısalır mı yoksa hep böyle devam eder mı bide Kac cm olunca tehlikeli oluyordu :26:
canim evet yapmak gerek belki. simdi bunu ogrendim yaparim belki.
oh oh oh pek sevindim . yeniden doğmuş gibi olmussundur şimdi sen
valla geliyor muydu canim? idrar yaparim gecikirse canim. mesela benim dondurulmuslarla hamıle kaldıgımda da bılıyorsun ılk testte 120 cıktı ve 10. gunuydu. 12. gun 250 cıktı ve sonra da dusmeye basladı. cok erken ve anı bır dusus.
p kısa kolmus q uzun kolmus canım. onu ogrendım ben.
evet 15 kısa bir kromozommus ama yurtdısındakı forumdakı kızın soyledıgı o kolun buyuk bır parcasının kotugu.
dur bır , o kız bana sagolsun fotolarını gonderdı benım numaralarımı alıp ınternete gırerek .
onu gondermeye calısayım. ben de bılmıyorum forumdan ansıl foto gonderılır ama deneyeyım
Kızlar selamlar ;
Amin cnm benim aminnnnNazefsa canım şükür iyiymişsin. enfeksiyonlar evet rahim ağzını kısaltabiliyor. her ay tahlil yapmak lazım dr demese de aslında. ben yaptırdım son zaman bıraktım. İlacını iç yat bol bol. Ne kadar senle olsa o kadar kar. Dedim ya ben 4 cm açıkla 29 dan 35 e yattım hep 38 de doğdu.... yat olur ilaçlarını kullan dua et yeter...
Oy maşallah paşamızaVRScnm çok şükür rahatladın .Herkese selam kızlar nasilsiniz iyi mısınız
Ahh akasyam heryerde var böle sıkıntılar ne olur kendini germe allah korusun bebegine zarar gelir ..Kızlar selamlar ;
senin dediğin gibi herhalde canım
ama çok güzel ayrıntılı
çoğu doktor bile bilmiyordur bizim bildiklerimizi valla
uzman olduk
aynen bence de doktorlara umutsuz ve karamsar konuşmak ne kadar kolay geliyor ve ne rahatça söylüyorlar bunucanım ilerde kısalır veya kısalmaz diyemem. doğuma yaklaşınca doğal kısalır. türk kadınlarında ortalama 4 cm miş. 2.5 altı riskli. vajinal mi baktı kim baktı?
canım geliyordu diyordun ya şu kadar geçti filan. sonra çıkmaz üzülürsün diye yazmadım. bu son kısalık vs meselesini bilmeden...
canım ... en iyisi onları yok saymak. bebişin beyin gelişimi vs oluştuğu dönemler takıp da üzme kendini. pıhtılaşmalar da iyi çıkar inşallah...
tıbbın imkanlarından yararlanmaya niye karşılar ne yani sorunlu olsa ne diyecekler gelin sonlandıralım. kolay tabi onlara...
geçmiş olsun akasya inş. sıkıntıların en kısa zamanda düzelirKızlar selamlar ;
Kızlar şu esra eroldaki solist burcu dogurmuş ikizlerinii,ayy çok tatlılar yaa içim gittii..
Sizce kaç haftalık o bebekler biraz küçük duruyorlar degilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?