Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

suan kendimi iyi hissediyorum bu süreç cok yorucu hepimiz icin ama umut dünyası iste bazen olmasin istemiyorum diyorum bazen hamilelik haberi duyunca mutlu oluyorum benim de olacak insallah diye ama sunu anladim bu surecte her kadinin anne olmaya hakki var ne olursa olsun :) allah evlat sahibi olmak isteyenlerin dualarini kabul etsin insallah ....

Tup bebekle hamileyim pgt yapildi Rahim cizme ve embriyo traslama kesemizi gorduk Allaha sukurler olsn minik kese AMA insallah haftaya kadar buyur

Hayırlı olsun cnm benim, Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bizlere dua edin sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallah.

Pgt neden yapıldı? Translokasyon mu var?

benimde ocak adetımde baslanacak tedaviye
Cemre güzel haberlerini dört gözle bekliyorum .. ben de ocakta görüsmeye gidecrgim henuz ben de tık yok hatta izmir e geldiğinde görüşelım..
Haydi kızlar umutlanalim ,geçmistekileri dusunelim ve unutmayalım biz de mutlaka sağlam yumurta var yoksa biz sağlıklı olmazdık sadece biraz uğraştırıyor.,O BEBEKLER ALLAHIN İZNİYLE BURAYA GELECEK...

Hayırlı olsun cnm benim, Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bizlere dua edin sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallah.

Pgt neden yapıldı? Translokasyon mu var?
İnşallah hepimiznde kucakları sağlıklı tatlı bebişlerle dolar. Benm bu tup bebekte 3.denemem ilki duşuk ikincisi de tutmayınca herşeyi deneyelim dedik sadece pgt yaptrmadık rahim çizdirdm embriyo traşlattrdk hepsini bu tedavide uyguLadk sorunumda pko başka bişey yok eşiminde sperm ileri hareketliliği duşuk genetk problemimiz yok duşuk yapnca bakıldı tek bi kan pıhtılaşması çıktı bende o kadar canm

Cemre güzel haberlerini dört gözle bekliyorum .. ben de ocakta görüsmeye gidecrgim henuz ben de tık yok hatta izmir e geldiğinde görüşelım..
Haydi kızlar umutlanalim ,geçmistekileri dusunelim ve unutmayalım biz de mutlaka sağlam yumurta var yoksa biz sağlıklı olmazdık sadece biraz uğraştırıyor.,O BEBEKLER ALLAHIN İZNİYLE BURAYA GELECEK...
insallah yaaa.kesinlikle dogru dyosun annem translakosyon ben saglkli.ben translakosyon bebisim saglikli neden olmasin dimi cok guzel olacak hersey coookk. insllh gorusurz geldgmde ;-)

insallah yaaa.kesinlikle dogru dyosun annem translakosyon ben saglkli.ben translakosyon bebisim saglikli neden olmasin dimi cok guzel olacak hersey coookk. insllh gorusurz geldgmde ;-)

Benimde tek umudum bu biliyormusun? Biz olmuşsak bizden neden olmasın. Allah'ım çok büyük. Bence 2016 burası için müthiş olacak...

İnşallah hepimiznde kucakları sağlıklı tatlı bebişlerle dolar. Benm bu tup bebekte 3.denemem ilki duşuk ikincisi de tutmayınca herşeyi deneyelim dedik sadece pgt yaptrmadık rahim çizdirdm embriyo traşlattrdk hepsini bu tedavide uyguLadk sorunumda pko başka bişey yok eşiminde sperm ileri hareketliliği duşuk genetk problemimiz yok duşuk yapnca bakıldı tek bi kan pıhtılaşması çıktı bende o kadar canm

İlk kez duyduğum işlemler ya. Ben alttan Muayne bile olamıyorum siz neler yaptırıyorsunuz :KK57:

Neyseki sonu güzel oldu, devamında gelir inşallah.

embryo nasıl traşlanıyor onun ne faydası varmıs ılk defa duydum canım

embryo nasıl traşlanıyor onun ne faydası varmıs ılk defa duydum canım
Transfer edilmeden 5-10 dk öncesinde yapıyorlar embriyonun zarını inceltiyorlar ki o zardan çabuk çıkıp tutunsun diye tutunması kolaylaştırılıyor yani

Back
X