- 5 Nisan 2013
- 998
- 771
- 303
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #35.881
Sağolun kızlar..evet cemre ilaca başlayacağım geçmeyen bir rahatsızlıkmış Ömür boyu corasprin ve verdikleri ilacı kullanıcam bu tahlili üç ay sonra tekrarlayacaklar aynı çıkarsa kesin var demekmiş bu hastalık..istanbulcum bende önce ayaklarda sonra popoma kadar çıkan uyuşukluk hissizlik oldu canım on beş gün hiç geçmedi ama arada olan bişey değil yani..bu sebeple ms ten şüphelenip benden MR istendi ayrıca omirilikten Sıvı alındı gelen sıvının sonucunda hem Romatizmal olabileceği hemde ms olabileceği araştırılsın çıktı yani tesadüf öğrendim canım Hastalığın ismini girip bi bakın bazı kimsede şikayet olmuyormuş hasta bilmeden yaşıyormuş ama ciddi bi rahatsızlıkmış ..Allah sonumuzu hayretsin..ben MR ı Açık MR çekilmiştim iki ay sonra tekrar giricem ama bi özellik dedi Dr o yokmuş çektirdiğim makinada kapalıya gir diyor bende panik bozukluk var ya giremem dedim..ben ıspartada oturuyorum en yakın antalya var şimdi fellik fellik Dr istediği özellikte açık MR arıyorum nolur bana da dua edin kızlar Allah kimseyi Çaresiz koymasın..sanki herşey üzerime geliyor..Allah sizinde gönlünüze göre versin..