- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #35.981
insallh canm hep guzel haberler gelir umut oluruz brbrmzeCemre_y bizi habersiz birakma canim hadi bakim insallah olurda seviniriz burda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallh canm hep guzel haberler gelir umut oluruz brbrmzeCemre_y bizi habersiz birakma canim hadi bakim insallah olurda seviniriz burda
Kusura bakmayın arada giriorum takip edemiorum pek.kaçıncı denemenizde hamile kaldınız kaç yumurtanız toplandı
Valla o şansı daha göremedik iki kez pgt yapıldı ama olmadı inş bu kez şans bizden yana olur.Allahım hepimizin kucağını hayırlı evlatlarla doldursunn
Bize yamayi birakma canim seni takipteyiz insallah al kucagina bebisibu 2.tüp bebek denememdi. ilki de pgt idi ama sağlam embriyo çıkmamıştı transfer olmamıştı. 25 tane yumurta toplanmıştı embriyo olarak 7 tanesi pgt ye girdi 5i sağlam çıktı ama transfer gününe sadece ikisi gelişme gösterdi
Canım pgtden 1 tane sağlıklı geldi.şimdiki dr kalitesi iyi değilmiş tutmaması normal dedi
yok dsardan gayet normal ;-) kromozon translokosyonlarnda genetik olarak bazi hastalik rskleri yuksek.kromozomlara gore degiskenlikler gosterebilidms mesela bir bobregin olmayabilirms.yada bizim gbi gayet saglikli gozukuyorsun dsaridan .Kızlar bisey sorcam bu kromozom bozuklugu bi rahatsizlikmi disardan belli oluyomu ne yani nasil anliyosunuz sadece testlerdemi belli oluyo yardimci olurmusunuz
Saol canim yaa valla Allah razi olsunben doktra gttigmde doktor eger kucuk yasta gelseydn seni arastracaktik yani zeka geriligi varmi organ eksikligi varmi.bi problm varmi dye.ama su yasina gelms gayet sagliklisin tek problem kromozomlar aktarilirken bebege sikinti cikiyor
insaallah son tedavin olur canim.ve bu sefer olcak gibi gelyor oyle hssedyorum ;-)Bugün başladım tedaviye çok şükür.inş sonu hayırlaa pozitif olurr.dualarınızı eksik etmeyin lütfen çok ihtiyacım var.
İnsallah canin buraya hamileyim hemde ikizlere yazdiginida okuruz sen sadece rahat olmaya calis rabbim yüzünü guldursub..bize yazmayi unutmaBugün başladım tedaviye çok şükür.inş sonu hayırlaa pozitif olurr.dualarınızı eksik etmeyin lütfen çok ihtiyacım var.
maysa2011 senin hikayen ne tam olarak anlatmadın hiç ama sanırım üçüz bir gebelik geçirdin daha önce düşükle sonuçlanan. o tüp bebek miydi. başarısız tüp bebek denemesinden dolayı mı pgt düşünüyorsun
aminnn inş canım saol.hepimizin yüzü güler inşİnsallah canin buraya hamileyim hemde ikizlere yazdiginida okuruz sen sadece rahat olmaya calis rabbim yüzünü guldursub..bize yazmayi unutma
inş canım inşş 3.ama yinede stres oluo insaninsaallah son tedavin olur canim.ve bu sefer olcak gibi gelyor oyle hssedyorum ;-)