• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kusura bakmayın arada giriorum takip edemiorum pek.kaçıncı denemenizde hamile kaldınız kaç yumurtanız toplandı

bu 2.tüp bebek denememdi. ilki de pgt idi ama sağlam embriyo çıkmamıştı transfer olmamıştı. 25 tane yumurta toplanmıştı embriyo olarak 7 tanesi pgt ye girdi 5i sağlam çıktı ama transfer gününe sadece ikisi gelişme gösterdi

Valla o şansı daha göremedik iki kez pgt yapıldı ama olmadı inş bu kez şans bizden yana olur.Allahım hepimizin kucağını hayırlı evlatlarla doldursunn

amin canım inşallah bende çok umutsuzdm şükür bu sefer olumlu sonuç aldm rabbim hayırlısıyla hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin

bu 2.tüp bebek denememdi. ilki de pgt idi ama sağlam embriyo çıkmamıştı transfer olmamıştı. 25 tane yumurta toplanmıştı embriyo olarak 7 tanesi pgt ye girdi 5i sağlam çıktı ama transfer gününe sadece ikisi gelişme gösterdi
Bize yamayi birakma canim seni takipteyiz insallah al kucagina bebisi

Kızlar bisey sorcam bu kromozom bozuklugu bi rahatsizlikmi disardan belli oluyomu ne yani nasil anliyosunuz sadece testlerdemi belli oluyo yardimci olurmusunuz

Kızlar bisey sorcam bu kromozom bozuklugu bi rahatsizlikmi disardan belli oluyomu ne yani nasil anliyosunuz sadece testlerdemi belli oluyo yardimci olurmusunuz
yok dsardan gayet normal ;-) kromozon translokosyonlarnda genetik olarak bazi hastalik rskleri yuksek.kromozomlara gore degiskenlikler gosterebilidms mesela bir bobregin olmayabilirms.yada bizim gbi gayet saglikli gozukuyorsun dsaridan .

ben doktra gttigmde doktor eger kucuk yasta gelseydn seni arastracaktik yani zeka geriligi varmi organ eksikligi varmi.bi problm varmi dye.ama su yasina gelms gayet sagliklisin tek problem kromozomlar aktarilirken bebege sikinti cikiyor

ben doktra gttigmde doktor eger kucuk yasta gelseydn seni arastracaktik yani zeka geriligi varmi organ eksikligi varmi.bi problm varmi dye.ama su yasina gelms gayet sagliklisin tek problem kromozomlar aktarilirken bebege sikinti cikiyor
Saol canim yaa valla Allah razi olsun

Canim ben dogal yolla ücüz gebelik kaybi sonra bi kimyasal gebelik kaybi ücüncü gebelikde bi oglum var 3 yasinda ama genetik hastaligi var simdi kardes dusunuyorum ve oglumun hastaligindan olmasin diye ptg istiyorum .ama daha kucuk bana ihtiyaci var ve bu surecte ona bakacak kimse yok bu yuzden sizleri takipteyim ve dua ediyorum herseyin hayirlisi olsun

Back
X