Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ah canım inşaallah inşaallah... Yolun açık olsun...

laveque canım nasıl geçti randevu? Bugün mü vuracaksın çatlatma iğnelerini? Yumurtalar ne alemdeymiş?

herkese merhaba...
laveque hayırlı güzel haberlerle gel inşallah canım...
mattika Allahım hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin canım inşallah...
inci sanada kolay gelsin...temizlik çok güzel bişey ben bayılıyorum temizliğe ama çok nankör bişe hemen geri kirleniyo helede bizim ev

chnb sen nasılsın canım.çocuk olayına karar verdinizmi eşinle konuştunmu?doğal mı tüp mü?

gelincik hamilelik nasıl gidiyor canım.inşallah herşey yolundadır.keseyi gördünüzmü?

akasya sen nasılsın canım...
angel sen nerelerdesin canım herşey yolundaır inşallah...bi ses ver...
ibirde yani arkadaşımız var galiba.carmen hoşgeldin canım aramıza...
herkesi yazdım galiba...adını hatırlayamadığım varsa özür diliyorum ama hepiniz aklımdasınız bunu bilmenizi istiyorum.
herkes sevdiğini sevdiğine emanet edermiş bende sizi Allaha emanet ediyorum.sevgiler

Canım kızlar daha iyidir umarım. Evet temizlik güzel ama ev hemen eski haline dönmese :) Sizde 2 afacan var, hemen dağılıp kirlenmesi normal :) Kızlar az büyüsün yardım ederler sana :) Sizler de Allah'a emanet olun canım benim...

Son düzenleme:

Allah şükür canım daha iyiler.sağlık gibisi yok.hem onlar çekti acısını hem ben çok üzüldüm.
şimdi yaramazlıkları bile tatlı geliyo.yeterki sağlıklı olsunlar diyorum.
senin tedavi tarihi bellimi?

Çok şükür. Herşeyin başı sağlık gerçekten. Nasip olursa mayıs veya haziran adetimde başlayayım diyorum. Doktorum mayıstan önce yapmayalım dedi, ben nisan diyordum ama doktor öyle deyince eşim de onun dediği gibi yapalım dedi.

İnşallah bu defa Allahım yüzüne güler inşallahh.
Hitucu allah senden milyon kez razı olsun inşallah hepimizi umutlandırıosun vallahi allah kızlarını size bağışlasın bende mayısda başlıycam cem fıçıcıoğlu doktorum bakalım nasıl üstesinden gelicem ((

herşeyde bir hayır vardır canım drun öyle diyorsa bekle bakalım hem biraz kilo alırsın.

Allah hepimizden razı olsun canım.şuan ezan okunuyo.okunan ezanların hürmetine rabbim gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı kılsın nasip etsin inşallah canım...

Evet hitucicim herşeyde var bir hayır. Kilo için beklemek istiyorum zaten :) Çok cılız gördüler beni :) Duana amin diyorum...

Hituci biz bu ay korunmuyoruz canım doğal için söz vermiştim eşime. Oğlanında testi normal çıkınca pek seçimim kalmadı anlayacağın. İnşallah bir mucize daha olur...

s.a. kızlar nasılsınız, bende evime döndüm kayserideyim... şimdilik herşey yolunda gibi bazen halsizliğim felan oluyor ama şükür iyiyim...

hituci canım hamilelik iyi gidiyor ama hala hamile olduğuma inanamıyorum kalp atışlarını duysam sanırım o zaman daha çok inanacam... keseyi görmedik ay sonunda gidip hem keseyi hem kalp atışlarını duyacaz inşallah...

lavegue canım inşallah bu sefer sende başaracaksın Rabbim yar ve yardımcın olsun... güzel haberlerini bekliyoruz...

chnb Rabbim bi mucize nasip etmiş size inşallah bir daha nasip eder canım ne güzel böyle bir şansınızın olmasıda çok güzel...

Canım inşallah kalp atışlarını duyup rahatlarsın. Progestan filan verdi mi sana? Coraspin tedbiren kullanıyor musun?

Canım oğlum mucize gibi oldu. Şükür genetik sorun çıkmadı. İnşallah bir mucize daha olur dediğin gibi. Doğal olması şans mı şanssızlık mı bilemedim. Dün dedim ki doğal olmasaydı mecbur yeniden tüp bebek olurdu o zaman yine pgt denerdim. Ama şimdi eşimi pgt yönünde ikna edemiyorum. Allah korusun yeniden hamile kalırsam düşerse genetik sorun nedeniyle belki o zaman der pgt yapalım diye. Allah korusun... Belki de o zaman tamamen vaz geçer bu sevdamızdan. Bilmiyorum konuşamıyorum çünkü, kızıyor...

amin canım..
8.haftanın içindeyim, tedaviden sonra korunmadık.
geç öğrendim baya, şüphelendim ama kendimi kaptırmayayım dedim.
inş sonu güzel olur.

İnşallah Tatlım inşallah
Diğerleri kaç haftalıkken düşmüştü?
Doktor bir şey diyor mu?
Ay çok heyecanlı bir durum
Ben şimdiden stres olmaya başladım
Hamile kalırsam bebek stresten düşer kesin
Nasıl soğuk kanlı olacağım bilmiyorum çok ozor

Allah bir daha acı yaşatmasın canım.İnşallah sağlıkla gelsin bebişin...
Amin Amin Amin
Hepimizin duaları kabul olsun inşallah
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Dualarımız seninle inşallah
Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın
Bu kadar çaba uğraş boşa gitmesin inşallah
Her şey yolunda gider inşallah bu sefer

laveque canım nasıl geçti randevu? Bugün mü vuracaksın çatlatma iğnelerini? Yumurtalar ne alemdeymiş?

Kizlar merhaba hepinize,

Kus misali geldim Istanbul'a...

Su an odadayiz. Dinleniyoruz.
Indik ucaktan direkt hastaneye gittik.
8 tane saydi Aynur Hanim. Boyutlar guzel buyuyor dedi.
Bugun ignelere devam, baskilama ignesi verdi ek olarak.
Yarin sabah randevum var yine. Buyuk ihtimal ctesi catlatiriz dedi, Ptesi de toplariz dedi ama bilemiyoruz, gorecegiz.
Gorunuse gore hersey normal gidiyor .

Incicim , mervecim, hitucicim sorup merak ettiginiz icin tesekkur ederim.

Mattika canim hersey yolundadir umuyorum.
Gelincik umarim senin de yolundadir hersey.

Chnb canim bu ay senden de insallah mucizeyi goruruz. Bir kere basarmissin. Neden bir daha olmasin ?

Son düzenleme:
Laveciğim çok sevindim her şeyin iyi olmasına.İnşallah bu sefer 8 i de toplanıp döllenecek. Amin.Bir de polar body olacak mı yine? Onun da ayrıca ücreti embriyo başına mı? Polar body de sağlıklı çıkanlara pgt mi olacak? Diğer sağlıksızlara olmayacak değil mi o zaman pgt? Sen diğerinde pgt ücreti değil de polar body e mi ücret verdin?

İnşallah bu sefer de Allah ın izniyle sağlıklıyı bulurum.

tam da bu haftada kalbi duruyodu canım.
diğerlerine göre 4-5 gün ileri geçmişiz.
iki haneli haftaları görebilirsek rekor kırıcaz diye takılıyoruz eşimle
kendimizi kaptırmamaya çalışıyoruz ama çok zor.
sürekli belirtilerimi inceliyorum..
herşey olacağına varıcak, kalbi atıyodu pazartesi gördüğümde, sağlıkla uzun yıllar atar inş.

tedavi ayrı stres doğal hamile kalsan başka stres. allah yardımcımız olsun.

Sende pıhtılaşmada da vardı değil mi yanlış hatırlamıyorsam
Günlük iğnelere başlandı mı peki canım
Benimkide 6. haftayı geçmiyor.
bak ümitlendim ama şimdi seninkine
Demekki olumlu bir şeyler var.hADİ BAKALIM
hAYIRLISI.Canım sen ist.deydin değil mi hangi hastaneye gidiyorsun
Bende hastane arıyorum kaliteli güvenebileceğim
Anadolu yakasındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…