- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #5.921
Canım kızlar nasıl? Sen nasılsın?
Sagol hitucicim. Kizlar daha iyidir insallah.
saolun kızlar...iyiler çok şükür atlattık.kızları yatırırken birde size bakayım dedim.
sessiz gelip gidince laveque kızıyo bi ses ver diyo bende bir cümlede olsa yazim dedim.
yazamasamda aklımdasınız hepinizi merak ediyorum.Allaha emanet olun öptüm
inci kilo muhabbeti olmuş bende yazayım.boyum 1,57 kilom 50.tedaviden öncede böyleydi şimdide aynı.bence ilaç dozu sorun olmaz.ben 187,5 gonal-f kullanmıştım.
Zor zamanlar yaşamışsın. Allah yardımcın olsun. Pgt işlemi bir çok şehirde yapılmıyor maalesef. İstanbul ve Ankara bu konuda ilerlemiş durumda.
Canim cok tesekkur ediyorum... Opu zamani ile ilgili hic bir bilgim yok. Bugun aynur hanim carsamba gel baskilamaya geceriz dedi. Allahim insallah bunca yilin hasretini nasip eder bu sefer .
carmenncim seninle diger topikte yazismistik. Ekim kasim ayi topiginde degil mi? Yanlis mi hatirliyorum? Cok gecmis olsun canim. Incinin dedigi gibi canim pgt her yerde yok maalesef. Izmirde de bildigim yapan bir yer yok.yapilan teknige gore fiyat degisiyor . 150 eur fish yontemi. 350 usd ise micro array yontemi aliyorlar embryo basina. Arti tedavi parasi. O da 1900 eur bizim yaptirdigimiz hastanede.
Sagol hitucicim. Kizlar daha iyidir insallah.
teeşekkür ederim kızlar...
lavegue doğru hatırlıyorsun cnm ekim kasım ayı topiğinde konuşmuştuk orda hamile kalmıştım ama maalesef tamamlayamadık...
embriyolarımı taşıyamayacağıma göre zaten 2 taneler..sağlam çözünürlerse ve tutarsa amniyosentez yaptırcğım doktorlarım öle söyledi...inşallah herşey yolunda gider..
teeşekkür ederim kızlar...
lavegue doğru hatırlıyorsun cnm ekim kasım ayı topiğinde konuşmuştuk orda hamile kalmıştım ama maalesef tamamlayamadık...
embriyolarımı taşıyamayacağıma göre zaten 2 taneler..sağlam çözünürlerse ve tutarsa amniyosentez yaptırcğım doktorlarım öle söyledi...inşallah herşey yolunda gider..
Hituci ben de sormuştum kızçeleri... Görmedin sanırım iyilermiş sevindim canım:))
canım telefondan giriyorum bazen. gözümden kaçmış.teşekkür ederim canım.iyileştiler şükür Allaha.sen nasılsın?
Selam kizlar,
Nasilsiniz? Ben bavulumu hazirladim, yarin yolcuyum kismetse...
Lutfen benim icin dua edin , olur mu?
Hitucim evet bakip cikinca kiziyorumTesekkur ederim benim icin iki kelam ettigin icin. Kizlarinin iyinolmasina coook sevindim.
Chnb canim , sen de temizligini yapmissin ne guzel, mis gibi kokmustur mutfak simdi perdeler yikaninca.
Carmenncim demek dogru hatirlamisim. Donmuslarini sakin hafife alma. Ben omru hayatimda ilk defa donmus embryolarimla betahcgyi 250 gordum.
Ucagim sabah 10 da kizlar. Nasipse inip otele gidecegiz, oradan da bavullari birakip direkt hastaneye hemen. Annecigim benimle olacak bu sefer. Ugur getirir belki bana , dualari olmasa zaten :26:
Yok canım biz bu ay bırakacağız korunmayı inşallahLaveque, yolculuk yarın mı durumlar nedir?
İnci bu aralar sessiz topiğimiz. Kayınvalideleri mi gezdiriyorsun?
Hituci canım kızçeler nasıllar? Düştü mü ateşleri?
Gelincik taze anne, nasıl gidiyor? Aklıma takıldı sen bebeğe amniyo düşünüyor musun bu klinifelterden dolayı?
Angel canım hiç yazmıyorsun?
Mattika yeni dönem yoğun başladı değil mi? Son haftalar verimli olmayınca 2. dönem ben de fırtına gibi başladım:))
Merve sen korunmuyordun değil mi tatlım?
Aklıma gelmeyen var mı?
selam kızlar..
pek sessiz topic yine.
hamileymişim kızlar, şüpheleniyodum ama beklemiyodum hiç.
inş bu defa sağlıkla tamamına erer.
sevinsem mi şaşırsam mı korksam mı bilemedim:18:
Yok canım biz bu ay bırakacağız korunmayı inşallah
ama daha önceki yaşadığım şeyleri yaşamaktan korkuyorum
kANAMA düşük kürtaj hepsi ruhumu sıkıyor off
Atmak istiyorum kafamdan
Bu çok güzel bir haber
İnşallah hayal kırıklığına uğramadan
Bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.
Kaç haftalık hamilesin planlanmış bir şeymiydi
Yoksa sürpriz mi oldu canım sana
Bu çok güzel bir haber
İnşallah hayal kırıklığına uğramadan
Bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.
Kaç haftalık hamilesin planlanmış bir şeymiydi
Yoksa sürpriz mi oldu canım sana
amin canım..
8.haftanın içindeyim, tedaviden sonra korunmadık.
geç öğrendim baya, şüphelendim ama kendimi kaptırmayayım dedim.
inş sonu güzel olur.
İnci kayınvaliden gitmiş. Yorma kendini temizlikle. Bol ye iç yet al bakalım kiloları biz vermeye çalışalım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?