Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım kızlar nasıl? Sen nasılsın?

Sagol hitucicim. Kizlar daha iyidir insallah.

saolun kızlar...iyiler çok şükür atlattık.kızları yatırırken birde size bakayım dedim.
sessiz gelip gidince laveque kızıyo bi ses ver diyo bende bir cümlede olsa yazim dedim.
yazamasamda aklımdasınız hepinizi merak ediyorum.Allaha emanet olun öptüm

inci kilo muhabbeti olmuş bende yazayım.boyum 1,57 kilom 50.tedaviden öncede böyleydi şimdide aynı.bence ilaç dozu sorun olmaz.ben 187,5 gonal-f kullanmıştım.

Son düzenleme:

Sevindim canım.

inci kilo muhabbeti olmuş bende yazayım.boyum 1,57 kilom 50.tedaviden öncede böyleydi şimdide aynı.bence ilaç dozu sorun olmaz.ben 187,5 gonal-f kullanmıştım.

O dozu görebilsem ben de keşke. Tedaviye başladığımda kilom 46'ydı. Boyum da 1.58. Doktorum vücut kitle endeksimin düşük olduğunu söylemişti. Bilmiyorum artık, hayırlısı. Moralimi yüksek tutmaya çalışacağım, kendime bakacağım. Kötü düşünmemeye çalışıyorum, 2.tedavimde evladıma kavuşmak nasip olur inşaallah...

Zor zamanlar yaşamışsın. Allah yardımcın olsun. Pgt işlemi bir çok şehirde yapılmıyor maalesef. İstanbul ve Ankara bu konuda ilerlemiş durumda.

teeşekkür ederim kızlar...

lavegue doğru hatırlıyorsun cnm ekim kasım ayı topiğinde konuşmuştuk orda hamile kalmıştım ama maalesef tamamlayamadık...
embriyolarımı taşıyamayacağıma göre zaten 2 taneler..sağlam çözünürlerse ve tutarsa amniyosentez yaptırcğım doktorlarım öle söyledi...inşallah herşey yolunda gider..

Hituci ben de sormuştum kızçeleri... Görmedin sanırım iyilermiş sevindim canım:))

Offf, ne zor süreçler. Allah yardımcın olsun. İnşallah dr nin dediği gibi tesadüftür. Siz preferik kanda kromozom analizi yaptırdınız mı eşli olarak. Burada Angel adında arkadaşta da turner sendromu mozaikti sanırım. Pgt de 2 embriyosu da turner çıktı transferi olmadı. Şu an doğal hamile inşallah sağlıkla tamamlayacak. Sizde var mı kromozom problemi. Preferik kanda kromozom analizi yapılmadıysa yaptırın ama 100 hücrede baktırın. Bazen 20 hücrede olanda sorun anlaşılamayabiliyormuş mozaik olgularda...

Offf, ne zor süreçler. Allah yardımcın olsun. İnşallah dr nin dediği gibi tesadüftür. Siz preferik kanda kromozom analizi yaptırdınız mı eşli olarak. Burada Angel adında arkadaşta da turner sendromu mozaikti sanırım. Pgt de 2 embriyosu da turner çıktı transferi olmadı. Şu an doğal hamile inşallah sağlıkla tamamlayacak. Sizde var mı kromozom problemi. Preferik kanda kromozom analizi yapılmadıysa yaptırın ama 100 hücrede baktırın. Bazen 20 hücrede olanda sorun anlaşılamayabiliyormuş mozaik olgularda...

canım telefondan giriyorum bazen. gözümden kaçmış.teşekkür ederim canım.iyileştiler şükür Allaha.sen nasılsın?

Sevindim ben iyiyim. Mutfağın camını sildim okuldan gelince. Tülünü yıkadım bir posta. Şimdi yine diğer tülü yıkanıyor. Oğlanın ödevleri işte

Selam kizlar,

Nasilsiniz? Ben bavulumu hazirladim, yarin yolcuyum kismetse...

Lutfen benim icin dua edin , olur mu?

Hitucim evet bakip cikinca kiziyorumTesekkur ederim benim icin iki kelam ettigin icin. Kizlarinin iyinolmasina coook sevindim.

Chnb canim , sen de temizligini yapmissin ne guzel, mis gibi kokmustur mutfak simdi perdeler yikaninca.

Carmenncim demek dogru hatirlamisim. Donmuslarini sakin hafife alma. Ben omru hayatimda ilk defa donmus embryolarimla betahcgyi 250 gordum.

Ucagim sabah 10 da kizlar. Nasipse inip otele gidecegiz, oradan da bavullari birakip direkt hastaneye hemen. Annecigim benimle olacak bu sefer. Ugur getirir belki bana , dualari olmasa zaten :26:

Canım dualarımızdasın. Hayırla git dön. İnşallah güzel olacak bu sefer...

Gez, gez, gez... Hayat güzel... İstanbulu özledim...

allah yardımcın olsun canım. inş bu defa güzel haber gelicek.

Yok canım biz bu ay bırakacağız korunmayı inşallah
ama daha önceki yaşadığım şeyleri yaşamaktan korkuyorum
kANAMA düşük kürtaj hepsi ruhumu sıkıyor off
Atmak istiyorum kafamdan
selam kızlar..
pek sessiz topic yine.
hamileymişim kızlar, şüpheleniyodum ama beklemiyodum hiç.
inş bu defa sağlıkla tamamına erer.
sevinsem mi şaşırsam mı korksam mı bilemedim:18:

Bu çok güzel bir haber
İnşallah hayal kırıklığına uğramadan
Bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.
Kaç haftalık hamilesin planlanmış bir şeymiydi
Yoksa sürpriz mi oldu canım sana

Allah bir daha acı yaşatmasın canım.İnşallah sağlıkla gelsin bebişin...

laveque hayırlı yolculuklar canım. Her daim dualarımızdasın. Annenin yanında olması iyi gelecektir eminim. Rabbim bebeğinle dönmeni nasip etsin inşaallah...

amin canım..
8.haftanın içindeyim, tedaviden sonra korunmadık.
geç öğrendim baya, şüphelendim ama kendimi kaptırmayayım dedim.
inş sonu güzel olur.

İnci kayınvaliden gitmiş. Yorma kendini temizlikle. Bol ye iç yet al bakalım kiloları biz vermeye çalışalım(

İnci kayınvaliden gitmiş. Yorma kendini temizlikle. Bol ye iç yet al bakalım kiloları biz vermeye çalışalım(

Evet canım gittiler, zor oldu bayağı. Eşimle garda ağlamışlar Ayrılık sahnelerini hiç sevmiyorum... Bugün yaptım biraz, az az bitiririm. Alabilecek miyim bakalım :) 50'yi bir görsem çok güzel olacak :)

Kizlar guzel dilekleriniz ve niyetleriniz icin hepinize tesekkur ediyorum.
Haberlesiriz oradan. Ben her firsat buldugumda yaniniza gelecegim.
Rabbim insallah guzel haberler vermemi nasip eder.
Ben bir yol acayim da arkamdan sirayal hepiniz gelin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…