- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #6.321
Kizlar merhaba ,
2-3 saat girmedim yine neler olmus. Bu aralar sayfamiz pek canli masallah.
Ben de gorusmek isterim sizlerle. Biz de cocuk istiyorum sitesinden 7 arkadas falan tanisip toplanmistik ve surekli toplaniyorduk. Koptukartik ama. Hepsi Allahin izniyle dogurdu. Bir ben kaldim aralarindan. Meger benim sorunum ne buyukmus de o zamanlar bilmiyordum . Aralarinda en gec ve sebepsiz infertil olan bendim ve herkes en cok benden umutluydu. Ilk sen kalirsin diyorlardi. Diyecegim gorusmek cok keyifli oluyor gercekten.
Kimler nerede simdi bir yazsaniza.
Incicim pastani da yedin mi? Bak ben geldigimden beri eve musli, cips yedim. Sonra da misir patlattim. Simdi de tatli olarak ne yesem diye dusunuyorum. Kilo boyle aliniyor haber vereyim .
Mattikacim guzel dilegin icin sagol. 10+2 ye gelmen cok guzel bir durum gercekten. Verecegin karar zor. Ben olsam ben de arada kalirdim . Simdi kordon , oburu ( adini hatirlayamadim ) ve amniyo arasindaki fark yapilma zamanlarinin farkliolmasi ve buna ek olarak da risklerinin yuzdelerinin degismesi mi?
Bu arada benim hucrelerin ne kadarina yayilmis olabilecegi konusundaki soruma bir yorum yapmamissiniz. Siz bunu dusundunuz mu hic?
Tek gen , mozailik ve translokasyon arasindaki sans yuzdeleri konusunda benim de bir bilgim yok.
Buluşalım buluşalım
Yedim canım yedim. Sen maşallah bayağı bir yemişsin
Sorunu gördüm ama önceden böyle bir şeyi hiç duymamıştım. Bu problemin yumurtaların tamamına yayılabileceğini bilmiyordum :26: