- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #6.541
Nerden bildin Incim! Tam 9 sayfa okudum.
Ne hizlisiniz bu aksam
Okuduklarima ben de yorum yazayim elimden geldigince.
Oncelile CHnbcim test ne zaman yapilacak bilmiyorum.
cumhur BEy telefonda dun 1-2 hafta sonra yapariz dedi.
Ama benim bu embryo ile ilgili bir beklentim yok.
Sonuc bulunamamis, digerleronde bulunmus bunda bulunamamis, demek o kadar komplex bir yapisi var ki diye dusundum
Sonuc bile cikmadi. Ama tabi illa bakilacak ve ogrenecegiz ne oldugunu.
incicim tedavi tarihine karar vermene sevindim.
Demek Nisan ayi... Belki beraber baslariz bu sefer.
Gerci ben merkez konusunda belki bir degisiklik yaparim bilemiyorum.
Memnun olmadigimdan degil ama bir degisiklik olsun diye
Chnb canim sen de dogal denedin bu ay.
Bu konuda kendii sansli mi gormeliyim sanssiz mi bilmiyorum.
Cunku biliyorsunuz bizde bird e morfoloji sorunu var ve dogal gebe kalamiyorum. Sanki tuple kaliyorum da dogal kalamiyorum gibi oldu bu cumle:18:yani dogal hic kalmadim . Zaten bir kere kaldim biliyorsunuz o da donmuslarlaydi.
O yuzden dogal deneme gibi bir luksumuz yok bizim. Korunmuyoruz zaten ama sizlerde oldugu gibi en ufak bir beklentiye girmiyorum.
Hitucim geldi gitti galiba. Birazdan bebisleri uyur onun , ugrar sonra sanirim.
Derin arkadasimiz yeni katilis. Benim nacizane fikrim derincim kesinlikle karyotipini yaptir.
Bagisiklik ben de yaptirdim ama benim yaptirdigimin adi cd 56 idi. O da yuksek cikti bende aslinda ama semra hanim kromozom sorununun cok daha onemli olduguu ve bagisiklik konusunda da kesin kanotlanmis bir bilimsel bilgi olmadigini soyledi bana .
Bence kromozom testini yaptirdiktan sonra dusun pgt olayini. Ama sorun yoksa bile testinde ki umarim yoktur baska tum ihtimaller de temiz ise pgt yapilmasinin sana su acidan bir fqydasi olabilir... Saglikli embryo bulunur ve sen de kayip yasama ihtimalini en aza indirgerwin. Kromozom testinde illa sorun cikmasina gerek yok ki saglam embryo uretmemen icin.
Ben de chnb gibi biliyorum, tekrarlayan dusuklerde oneriliyor pgt. Pihtilasma da cok onemli, benim bir arkadasim burada pgrenene kadar 3 kere kaybetti bebegini. Sonra pihtilasma oldugu ogrenildi ve son tup bebeginde igne oldu ve dogurdu .
Mattikacim bence senin hersey yolunda.
Bana oyle geliyor. Ama endiselerini o kadar iyi anliyorum ki, bugunu de atlattik sukur demeni, kalbinin gup gup atmasini her ultrasona giderken . Cok iyi tahmin ediyorum ama bence hersey yolunda guzelim.
Ne hizlisiniz bu aksam
Okuduklarima ben de yorum yazayim elimden geldigince.
Oncelile CHnbcim test ne zaman yapilacak bilmiyorum.
cumhur BEy telefonda dun 1-2 hafta sonra yapariz dedi.
Ama benim bu embryo ile ilgili bir beklentim yok.
Sonuc bulunamamis, digerleronde bulunmus bunda bulunamamis, demek o kadar komplex bir yapisi var ki diye dusundum
Sonuc bile cikmadi. Ama tabi illa bakilacak ve ogrenecegiz ne oldugunu.
incicim tedavi tarihine karar vermene sevindim.
Demek Nisan ayi... Belki beraber baslariz bu sefer.
Gerci ben merkez konusunda belki bir degisiklik yaparim bilemiyorum.
Memnun olmadigimdan degil ama bir degisiklik olsun diye
Chnb canim sen de dogal denedin bu ay.
Bu konuda kendii sansli mi gormeliyim sanssiz mi bilmiyorum.
Cunku biliyorsunuz bizde bird e morfoloji sorunu var ve dogal gebe kalamiyorum. Sanki tuple kaliyorum da dogal kalamiyorum gibi oldu bu cumle:18:yani dogal hic kalmadim . Zaten bir kere kaldim biliyorsunuz o da donmuslarlaydi.
O yuzden dogal deneme gibi bir luksumuz yok bizim. Korunmuyoruz zaten ama sizlerde oldugu gibi en ufak bir beklentiye girmiyorum.
Hitucim geldi gitti galiba. Birazdan bebisleri uyur onun , ugrar sonra sanirim.
Derin arkadasimiz yeni katilis. Benim nacizane fikrim derincim kesinlikle karyotipini yaptir.
Bagisiklik ben de yaptirdim ama benim yaptirdigimin adi cd 56 idi. O da yuksek cikti bende aslinda ama semra hanim kromozom sorununun cok daha onemli olduguu ve bagisiklik konusunda da kesin kanotlanmis bir bilimsel bilgi olmadigini soyledi bana .
Bence kromozom testini yaptirdiktan sonra dusun pgt olayini. Ama sorun yoksa bile testinde ki umarim yoktur baska tum ihtimaller de temiz ise pgt yapilmasinin sana su acidan bir fqydasi olabilir... Saglikli embryo bulunur ve sen de kayip yasama ihtimalini en aza indirgerwin. Kromozom testinde illa sorun cikmasina gerek yok ki saglam embryo uretmemen icin.
Ben de chnb gibi biliyorum, tekrarlayan dusuklerde oneriliyor pgt. Pihtilasma da cok onemli, benim bir arkadasim burada pgrenene kadar 3 kere kaybetti bebegini. Sonra pihtilasma oldugu ogrenildi ve son tup bebeginde igne oldu ve dogurdu .
Mattikacim bence senin hersey yolunda.