Kızlar selamlar ;
İyiyim diyebilmeyi, iyi olabilmeyi çok isterdim. Ama maalesef çok kötüydüm. Dün bütün gecem anlamadığım genetik siteleri dolaşıp ağlamakla geçti

Bugün de evde yalnızım. Ağlaya zırlaya geçiriyorum bugünü de. Dün Acıbadem Genetikaya gittik. Cengiz Hoca da Cumhur Bey gibi gerçekten çok iyi bir insan. Ve bilgili bir hekim. Kocaman bir laboratuvar kurmuşlar. Uzay üssü gibi. Uzun uzun, şekillerle anlattı bize. Sonuç aynı. Hatta daha da kötü. Hoca'ya göre bunların aynı ekzonda olma ihtimali çok düşükmüş

Olursa şaşırırım dedi. Hastalığın şiddetiyle bu durumu belirleyemezsin dedi. Çünkü sende bulunan ikinci mutasyon daha önce tanınmayan, hastalığa etkisi bilinmeyen bir mutasyon dedi. Yapılacak şey ise anne baba ve kardeşten kan aılp ; onlarda bu mutasyon var mı bakmak. Varsa bu motasyon insanı hasta yapmyor deriz önemsemeyiz dedi. yoksa eğer farklı yerlerde ise ( ki öyle düşünüyor

) seçim sana kalmış dedi. Ana mutasyonun bulunduğu hücreleri elerim. Diğeri kalır. İstersen yerleştiririm. Ama sonucunu bilemem dedi

Öyle kötüyüm ki dünden beri defaalarca isyan ettim. Günaha girdim. Neden doğmuşum dedim. 2 mutasyon geçirmişim yine ölmemişim dedim

Velhasıl 2-3 ay bu belirsizlik ve bu psikoloji ile yaşarsam delirir miyim , panik atağım yeniden mi başlar bilmiyorum.