Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım bir gün arayla yapmışsın ya... Belki o arada koyulaşmış sonraki gün silikleşmiş olabilir. Kaç günde adet oluyorsan ona göre yap testi. Ben geçen ay koyu görmedim sanırım yumurtlamadım. Bu ay gördüm... Pek ilşki de olmadı eşimin sınavı vardı. İnşallah sağlıkla olur canım...

Bu arada kızlar dün annem ve babam geldi:))

inş en önemli o sağılıklı eli ayağı düzgün olsun da
kafama takmasam bir de çok iyi olacak benim için bakalım zaman neler gösterecek
gözün aydın bu arada :) Allah onları başımızdan eksik etmesin

laveque,
teşekkür ederim. çok da farkımız yok aslında. doğal deneyiş için 35e kadar 1-2 deneme durumum var. aramızda çoık yaş farkı yok aslında.
umarım pgt ile hallolucak seninki:) ben, önümüzdeki aydan sonra gelişme yazabilicem. inşallah güzel haberler veririz birbirimize

ben 2 defa tüp bebek yaptırdım 1. de tutundu ama boş gebelik oluştu kürtaj oldum 2. dede donmuşlarla yaptık 2 tane blast ama tutunmamışlar şimdi dr um kromozom testi istedi bu ay adet olunca 3. kez transfer yapacaz inşallah dr um şimdi kanı verirsen transfer gününe yetişir test dedi ama sormayı unutmuşum eğer test kötü çıkarsa nolacak ozamn donmuş embryolarımıza pgt mi yapılacak acaba yada sorun çıkmasada pgt yaptırıp öylemi transfer yaptırsak kafam çok karışık dr bu defa % 60 şans vermişti ama olmadı malesef sizce ne yapalım?:18:

Merhaba, bence testin sonucunun gelmesini beklemelisin. Doktorun hem test istiyor hem transferi yapacak. Bir sorunun olduğunu düşünüyorsa beklemeli, düşünmüyorsa niye test istiyor. Ben olsam sonucu beklerdim. Hakkında hayırlısı olsun.

Sağ olasın... Amin...

Dr ne sorsaydın keşke niye böyle dedi... 2 başarısız tüp bebekten sonra pgt öneriliyor sizde sorun çıkmasa bile. Çıkarsa da olasalıklara göre ve çıkan soruna göre değişebilir karar...

Canım bir kitap (onu boşladım bu aralar gerçi biraz :)) bir de eşimin bir arkadaşının doktora projeleri var onları yetiştirmeye çalışıyorum.

Canım karşılaşamıyoruz akşam yazayım diyorum eşim geliyor başıma bu seferde. Neye karar verdiniz? Prolaktinle ilgili ilaçlar ne durumda. Sordun mu Nur Hanıma?

Canım karşılaşamıyoruz akşam yazayım diyorum eşim geliyor başıma bu seferde. Neye karar verdiniz? Prolaktinle ilgili ilaçlar ne durumda. Sordun mu Nur Hanıma?

Dostinex'e devam canım. Cumartesi günü görüşmeye gideceğim, bakalım ne diyecek.

slm kizlar kan sonuclarim sonunda geldi cok sükür baska rahatsizlik cikmadi.incicim tesekkür ederim cumhur beye mail attim ve bu sabah mailime cevap yazip numarami istemis ve biraz önce konustuk insallh heycandan nsacmalamamisimdir cünki bukadar cabuk dönecegini tahmin etmemistim.

Canım Cumhur Bey çok anlayışlı biri. Heyecanlandıysan bunu önemsememiştir. Ayrıca bu konularda heyecanlı olmamız çok normal. Ben de aradığımda ve yayına gittiğimde bir sürü soru soruyorum Sabırla ve anlayışla dinliyor sağolsun. İnşallah güzel haberler vermiştir...

Cunhur Bey gerçekten çok ilgili bir doktor sağolsun. Umarım güzel şeyler duymuşsundur :)

İnşaallah canım.
Senin test haberini sabırsızlıkla bekliyorum :)

Ben de:))

Ne güzel beni de armıştı. Pozitif bir insan gerçekten:))

teşekkr ederm cvp için bende onu anlamadım ama dr um bişey çıkacağını sanmıyorum yinede yaptıralım içimiz rahat olsun dedi

teşekkr ederm cvp için bende onu anlamadım ama dr um bişey çıkacağını sanmıyorum yinede yaptıralım içimiz rahat olsun dedi

Ya bir şey çıkarsa, bunu da düşünmek lazım. Ben olsam beklerdim canım.

ben donmuşlara pgt yaptıracam normlade 1400 dü transfer pgt yi kaça yapıyorlar bilginiz varmı?

Merkeze göre değişiyor fiyatlar. Nerede yaptırıyorsun tedavini? Kimi merkez embriyo başına ücret alıyor kimisi de toplu bir fiyat belirlemiş onu alıyor.

Son düzenleme:

antalya tüp bebek merkezinde yaptıracam nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…