Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

haziranda testler yaptırıp durumu öğrendikten sonra coraspin ve B12 kullandım, bende B12 düşük çıkmıştı.
tedavide transfer olmayınca bıraktım kullanmadım o ay hamile kalmışım. 8.haftada iğne ve coraspine başladım.
ama hazirandan kasıma kadar kullandım düzenli, dr düzenli ve en az 3 ay kullanmak lazım demişti.
tabi benim durumum için söylemiş olabilir, bu tedavileri genellememek lazım.
bence durum netleşene kadar coraspine başla bi de folbiol.

Günaydın arkadaşlar...

Adetime 2 gün var ve az önce gebelik testi yaptım silik bir çizgi belirdi. Kanda da baktıracğım. Bana dua edin inşallah sağlıklı bir gebeliktir kesin kandada çıkarsa...

Günaydın arkadaşlar...

Adetime 2 gün var ve az önce gebelik testi yaptım silik bir çizgi belirdi. Kanda da baktıracğım. Bana dua edin inşallah sağlıklı bir gebeliktir kesin kandada çıkarsa...

Dilerim hayırlısıyla hamilesindir ve sağlıklı bir evlada sahip olursun canım

Günaydın arkadaşlar...

Canımmm çok sevindim hayırlısı olsun. Hamileysen inşaallah sağlıklı bir bebektir ve 9 ayın sonunda sağ salim kavuşursun yavruna. Dualarım seninle... Testinin sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum.

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar...

Ayy canım.. Çoook sevindim. Bence hamilesin İçini ferah tut. Sağlıklıdır inşallah. Sen tüp bebekte de sağlıklı bulmuştun. O yüzden sağlıklı olması yüksek ihtimal

gunesea,
genetik test sonucunda inşallah bir problem çıkmaz. ama dediğin gibi böyle bir durum söz konusu olursa, süreç tüp bebek gibi başlıyor, embriyo sonra pgt'ye giriyor. genetik sonuçların çıkması 3 haftayı falan buluyor..

Günaydın arkadaşlar...

chnbbb, inşallah... kan testini yaptırır yaptırmaz haber ver bize. hayırlı güzel haberlerini bekliyoruuz...

Girip girip bakıyorum bir haber var mı diye. Kontorumu sıfırladığım için arayamıyorum da. Çatladım meraktan chnb ses ver

Günaydın arkadaşlar...

allahın izniyle sağlıklıdır canım.. dualarım seninle, bizi habersiz bırakma.

allahın izniyle sağlıklıdır canım.. dualarım seninle, bizi habersiz bırakma.

mattika, sen nasılsın? sağlık-sıhhat?
14. haftadayım yazdığını hatırlıyorum, yanlış hatırlamıyorsam tabi.
12. haftada kontrol yaptırdın mı? ya da 16. haftada amniyo yaptırmayı düşünüyor musun?

bugün itibariyle 15+2 yiz.
her hafta gidiyorum dr.a, 12.haftada ense kalınlığı karın genişliği vs normaldi ayrıntılı bakıldı ama ikili test yaptırmadım.
ne ikili ne üçlü ne de amniyosentez.
hiç bi test yaptırmıcam, sadece ultrason.
19.haftadan sonra ayrıntılı bakılıyo ya onu önemsiyorum.
allah sağlıkla kavuşturur inş. durum bu

cevabın için sağol benim 8 tane dondurulmuşum kaldı onlara yapılırmı peki

Günaydın arkadaşlar...

cnm inş hamilesindir inş sağlıklıdır :) sabırsızlıkla bekliyoruz kan testi sonucunu :))

aminnn... 12.hafta sonuçların güzelmiş maşallah.
19.haftaya kadar sakin bekleyiş o zaman hep beraber:) iyi şeyler hissediyorum ben:))

cevabın için sağol benim 8 tane dondurulmuşum kaldı onlara yapılırmı peki

ben hiç tüp ve pgt denemedim. detaylı bilmiyorum. ama dr.un söylediğine göre hem ilk alımla hem de dondurulmuşla pgt yapılabiliyor.
genetik bölümüne kanını ne zaman verdin? sonuçları ne zaman verebileceklerini söylediler?

merhaba mattika.. maşallah 15.haftaya gelmişiniz...ben olsam bende yaptırmak istemezdim herhalde testleri...bi sorun çıksa aldırmayacağına göre öğrenmemek en güzeli....Allah baksın yüzünüze bi problemi olmadan kucağına almayı nasip etsin yavrunu inşş...cinsiyet belli mi canım?

aminnn... 12.hafta sonuçların güzelmiş maşallah.
19.haftaya kadar sakin bekleyiş o zaman hep beraber:) iyi şeyler hissediyorum ben:))
saol canım inş.
apek canım sen nasılsın, msj atıcaktım sana, kızın nasıl sen nasılsın diye.
cinsiyet hiç sormadım dr.a, o da söylemedi, ayrıntılı da sormayı düşünüyorum.
bu topiktekiler için cinsiyet en son şey nerdeyse, sağlıklı olsun da:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…