- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #8.161
İnci sağ ol canım. Oğlanın ödevleriyle uğraşıyordum.Çok yoruldum. İğne saatimde geldi bunlar çok acıyor ya... Ağladım resmen dün eşim beceremiyor galiba. Geçen sene alt komşunun kızı yapıyordu taşındılar. Mahfetti beni eşim. Kendime yapamam diyeceksiniz kendin yap. Allah sağlık versin...
Geriye sayım başladı sende de....
Akasya kolay gelsin:))
İğne mi acıtıyor yoksa ilaç mı yakıyor? Eşin nasıl yapıyor ki canım? Yavaş yavaş mı batırılması gerekiyor yoksa birden mi? Amma sordum :)
Canım ilaç yaksa geçen seneki de yakmaz mıydı ki? Yavaş yapıyor ama şimdi hızlı yap diyeceğim.Bir de böyle deneyeyim. Allah sağlıkla nasip etsin de acıya razıyım...
Ben yine kaçıyorum eşim de geldi....
merhaba chnb
haklısın ama allah büyüktür bakalım,yaşayıp göreceğiz..hafta sonu dr ile görüşeceğiz,aranızda volkan baltacı yla görüşen yok mu?herkes memorial da mı yaptırdı?ben cumhur beyle tlfnda konuştum,belki volkan beyle yüzyüze görüşmeye gideceğim
Canım ilaç yaksa geçen seneki de yakmaz mıydı ki? Yavaş yapıyor ama şimdi hızlı yap diyeceğim.Bir de böyle deneyeyim. Allah sağlıkla nasip etsin de acıya razıyım...
Ben yine kaçıyorum eşim de geldi....
merhaba chnb
haklısın ama allah büyüktür bakalım,yaşayıp göreceğiz..hafta sonu dr ile görüşeceğiz,aranızda volkan baltacı yla görüşen yok mu?herkes memorial da mı yaptırdı?ben cumhur beyle tlfnda konuştum,belki volkan beyle yüzyüze görüşmeye gideceğim
Volkan Bey Ankara'da olduğundan ben görüşmedim. Ama iyi bir genetik uzmanı olduğunu duymuştum. Bu topikteki eski yazışmalarda adı geçiyor. Belki oradan bir fikir edinebilirsin. :26:
İnşallah hayırlısı olur sakın ama sakın ne olur kötü düşünmeyelim herzaman potitif olalım ...belki yavaşlatıp mesafeyi biraz kısaltırım... psikolojik olarak çok iyi geliyor çünkü..
benim kısa protokol canım. 10 gün ilaç sonrasında toplama, 5 gün sonra transfer-tabi sağlıklı bulunursa-
sonrasında da bekleme:)
umarım hayırlısı olur...
Vallahi bomba gibiyiz tedavimiz başladı :) incininkide yakında başlıycak hepimiz yakın zamanda hamile kalıcaz inşallah ...Kızlar nasılsınız? Oğlanın ösevleri, benim dersler derken annemlerde geldi pek gelemiyorum sohbete iyisiniz inşallah.Ben de okuyorum ama molalarda:))
İnşallah canımmm inşallahhh herşey çok güzel olucakk sen tam olarak n zaman başlıycaktın cnmİlkine göre heyecanım daha az. Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Zorlu bir süreç bizi bekliyor. Umarım sonu güzel olur...
benim 3 günüm klomen kullanıorum ve bana Coenzyme Q10 ve elevit verdi onları içiyorum bakalım vallahi ben bu defa hepimiz için umutluyumzeybekcim senin transfer döneminde ben başlıyor olacağım nasip olursa. Rabbim yardımcımız olsun... hazade de tedavide şu an. Hepimiz güzel haberler veririz inşaallah...
Amin canımmmminş cnm bnm inş dua ediyorum bol bol hepiniz için melekler sizinle olsun hep :)
Allah razı olsun bu defa bende çok ama çok ümitliyim bilhassa inciden bakalım bekleyelim ne olcak ikiz olursa durumumuz ne olur bilemem :)Kızlar selam ;
Nasılsınız ? Pc açık ama tez yazdığımdan arada bakıyorum. Valla içimde çok güzel hisler var. Sanki bu topikteki herkes sağlıklı bebeklerine kavuşacak gibi hissediyorum.. Hamile olanlar, olmaya çalışanlar, tedaviye başlayanlar, başlamak için gün sayanlarİnşallah hissim doğru çıkar... Topiğimiz şenlenir Hepiniz dualarımdasınız...
merhaba chnb
Merhaba canım ben volkan beyle konuştum kusura bakma senin sorun tam olarak neydi yardımcı olabilirim sana istersen ...
Hızlı batırmak lazım, o zaman insan anlamıyor. Yavaş batırınca acır. Yarın akşam öyle deneyin bakalım. Tamam canım, görüşürüz
chnb iğneyi bi anda batırıp ilacı yavaş vermelisin, acıyo yapıcak bişey yok.
ben kendim yaptıkça nasıl acıyo nasıl acımıyo öğrendim, ona göre yapıyorum.
kendim yapamam deme, bak oğlun var hasta olsa bayılsa müdahele etmicek misin, çocukların dili arkaya kaçar mesela ben yapamam mı diceksin.
bunu da bebeğin için öğren, iki defa yapsan öğrenirsin, iğneyi sokarken bakma yeter.
örnek alakasız oldu ama eşinle geçmez bu hamilelik. acıyı hissetmeyen nasıl yapacağını bilemez.
bir de puregona göre ucu da acıtıyo girerken.
ben alıştım ama arada bir yine çok acıyo, gözüm yaşarıyo, ben ilk lucrini yapmıştım kendime, hergün eşimi bulamam öğreneyim demiştim.
şimdi de eşimin olmadığı akşamlar oluyo, ona yaptırsam nasıl olcak?
merhaba chnb
Canı benim pgt mi Volkan Baltacı yaptı. Ataşehir Memorial Volkan Beyle çalışıyor haftanın 2 günü İstanbula geliyormuş ben hiç yüzyüze görüşmedim. Pgt olumsuz olunca telefonda görüştüm 4-5 soru sordum o kadar...
Canım bugünler de geçecek. İğne olup da acımaması mümkün değil diye düşünüyorum. Biz nelere katlandık buna da katlanılır.. Sabır... Ve sonunda güzel bir hediye...
İnşallah canım inşallah ben razıyım... Daha az nasıl acır diye öğrenmeye çalışıyorum geçen sene komşu kızı acıtmıyordu eşim yavaş batırıyor diye çok acıdı herhalde..
Eee cnm benim en son regle rahimin 15 mart uzun protokol old. için şimdiden başladım ama asıl tedavim 15-20 de başlıycak yani aynı zamanda ay şaka gibi ne güzel :)dualarım herzaman sizinle vallahi hep dua ediyorum Allahım hayırlısını ver hayırsızsa verme diee ...hazadecim sağolasın canım. Umarım dilediğimiz gibi olur herşey hayırlısıyla. Rabbim gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı kılsın inşaallah...
Bir gecikme olmazsa ayın 20'si gibi başlayacağım. Dualarımızı eksik etmeyelim kızlar...
Herkese merhaba
Üzerimde inanılmaz bir halsizlik var. Kolumu kaldırasım gelmiyor :26:
Herkese merhaba
Üzerimde inanılmaz bir halsizlik var. Kolumu kaldırasım gelmiyor :26:
Kızlar selam ;
Ananasın ne gibi bir faydası oluyor ? Yumurta kalitesini mi arttırıyor ? Başka ne yemek gerekiyor ? Bir de bende prolaktin yüksek PKO ve OHSS riski var. Daha da zararlı olmasın :26:
Eee cnm benim en son regle rahimin 15 mart uzun protokol old. için şimdiden başladım ama asıl tedavim 15-20 de başlıycak yani aynı zamanda ay şaka gibi ne güzel :)dualarım herzaman sizinle vallahi hep dua ediyorum Allahım hayırlısını ver hayırsızsa verme diee ...
Aman cnm dikkat et tedavi öncesinde grip felan olma meyva tüket bol bol ve kesinlikle ananas al sık iç cnm bana çok etkisi oldu 21 yumurtam olmuştu.
Geçmiş olsun bahar yorgunluğu mudur dersin?
Merhaba canım ben volkan beyle konuştum kusura bakma senin sorun tam olarak neydi yardımcı olabilirim sana istersen ...
Canım bence sen doktoruna danış ama zararının olucagını düşünmüorum ananas posalı old. için ve Quenzim içerikli old. için yumurta kalitesini ve çoğalımını sağlıyor.Kızlar selam ;
Ananasın ne gibi bir faydası oluyor ? Yumurta kalitesini mi arttırıyor ? Başka ne yemek gerekiyor ? Bir de bende prolaktin yüksek PKO ve OHSS riski var. Daha da zararlı olmasın :26:
Ananasın transfer sonrası etkili olduğunu duymuştum ama yumurta sayısına etki edeceğini bilmiyordum canım. Eğer öyleyse tüketeyim. Bizlerin fazla yumurtaya ihtiyacı var çünkü.
Ewet cnm PGT için yumurta sayısı çok önemli aslında kalite önemli ben çok ceviz,badem ve antep fıstıgı yedim 21 yumurtamda iyiydi 11 tane pgt gitti 3 kaliteli çıktı ama şans tabi olmadı
yardımcı olursan çok sevinirim canım,bende mozaik karyotip varmış,%4 47xxx,%96 46 xx...volkan hoca nasıl biri sence?genetikçi olarak burda 3 kişinin adı geçiyor,muhterem bahçe,cumhur bey ve volkan bey...diğerleriyle tlfnda görüştüm,sen yüzyüze mi görüşmüştün?
Ben yeditepe üniv. gittim kendisi sadece benim için geldi yaklaşık 1,5 saat bizleri dinledi ve bana şunu sölediii '' Ewet işiniz zor kolay deil en önemli şey bunu yenebiliceginize inanmanız ama sizler gibi bir çok hastam var ve kesinlikle sizlerde anne baba olucaksınız dedi'' çok ılımlı çok duyarlı ve bilinçli muhterem beylede konuştum,Cumhur beylede ama bence bunlardan en bilgili Volkan bey idi.Gerçi volkan bey şunuda söledi nereye giderseniz gidin sizde uygulanacak streteji aynı ama şunu bilinkii her genetikçi Genetikçi deildir ve en özen göstermeniz gereken nokta embriyodan alınıcak parçayı alan kişinin bu konuda çok üst seviyede olması gerekio çünkü ; pgt yapılan yani embriyodan alınan parça çöpe gidio ama emriyodan parçayı alan kişi alırken zarar verirse olan embriyolarınızınsonu olur dedi.ve bilhassa uyardı embriyolardan dilendiği zaman parça alınmaz dedi siz güvenilir kişilere gidin ama ben pgt yaparım dilerseniz dedi ve ekledi Cem Fıçıcıoğluda arkadaşımdır gidebilirsin dedi.
canım sağool,içime su serptin inan...mesaj yazmanı sabırsızlıkla bekledim inan,çünkü kafamda oluştu iyice birşeyler...benim için ankara biraz daha yorucu olabilir ama zaten istanbulda çoğu merkez ankaraya gönderiyormuş,ben de zaten ankaralıyım,inşallah r
abbim hepimizin yüzünü güldürür...
canım sağool,içime su serptin inan...mesaj yazmanı sabırsızlıkla bekledim inan,çünkü kafamda oluştu iyice birşeyler...benim için ankara biraz daha yorucu olabilir ama zaten istanbulda çoğu merkez ankaraya gönderiyormuş,ben de zaten ankaralıyım,inşallah r
abbim hepimizin yüzünü güldürür...
Amin canım Aminnn Yüce rabbim hepimzin emeklerini karşılıksız bırakmasın inşallahhhhh....
Ama inan bak sana tavsiyem düşünme cnm 2 tüp tedavimdede deli gibi araştırdım ağladım psikolojimi bozdum ama bu defa çok rahatım ve sana tavsiye kimseye sölemeee inan negatif olursa onlara açıklamak insanı çok yıpratıo benim sadece eşim ve annesi bilio başka kimse bilmio :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?