Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

İğne mi acıtıyor yoksa ilaç mı yakıyor? Eşin nasıl yapıyor ki canım? Yavaş yavaş mı batırılması gerekiyor yoksa birden mi? Amma sordum :)

İğne mi acıtıyor yoksa ilaç mı yakıyor? Eşin nasıl yapıyor ki canım? Yavaş yavaş mı batırılması gerekiyor yoksa birden mi? Amma sordum :)

Canım ilaç yaksa geçen seneki de yakmaz mıydı ki? Yavaş yapıyor ama şimdi hızlı yap diyeceğim.Bir de böyle deneyeyim. Allah sağlıkla nasip etsin de acıya razıyım...

Ben yine kaçıyorum eşim de geldi....

Hızlı batırmak lazım, o zaman insan anlamıyor. Yavaş batırınca acır. Yarın akşam öyle deneyin bakalım. Tamam canım, görüşürüz

chnb iğneyi bi anda batırıp ilacı yavaş vermelisin, acıyo yapıcak bişey yok.
ben kendim yaptıkça nasıl acıyo nasıl acımıyo öğrendim, ona göre yapıyorum.
kendim yapamam deme, bak oğlun var hasta olsa bayılsa müdahele etmicek misin, çocukların dili arkaya kaçar mesela ben yapamam mı diceksin.
bunu da bebeğin için öğren, iki defa yapsan öğrenirsin, iğneyi sokarken bakma yeter.
örnek alakasız oldu ama eşinle geçmez bu hamilelik. acıyı hissetmeyen nasıl yapacağını bilemez.
bir de puregona göre ucu da acıtıyo girerken.
ben alıştım ama arada bir yine çok acıyo, gözüm yaşarıyo, ben ilk lucrini yapmıştım kendime, hergün eşimi bulamam öğreneyim demiştim.
şimdi de eşimin olmadığı akşamlar oluyo, ona yaptırsam nasıl olcak?

Canım bugünler de geçecek. İğne olup da acımaması mümkün değil diye düşünüyorum. Biz nelere katlandık buna da katlanılır.. Sabır... Ve sonunda güzel bir hediye...

İnşallah hayırlısı olur sakın ama sakın ne olur kötü düşünmeyelim herzaman potitif olalım ...
Kızlar nasılsınız? Oğlanın ösevleri, benim dersler derken annemlerde geldi pek gelemiyorum sohbete iyisiniz inşallah.Ben de okuyorum ama molalarda:))
Vallahi bomba gibiyiz tedavimiz başladı :) incininkide yakında başlıycak hepimiz yakın zamanda hamile kalıcaz inşallah ...
İlkine göre heyecanım daha az. Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Zorlu bir süreç bizi bekliyor. Umarım sonu güzel olur...
İnşallah canımmm inşallahhh herşey çok güzel olucakk sen tam olarak n zaman başlıycaktın cnm
zeybekcim senin transfer döneminde ben başlıyor olacağım nasip olursa. Rabbim yardımcımız olsun... hazade de tedavide şu an. Hepimiz güzel haberler veririz inşaallah...
benim 3 günüm klomen kullanıorum ve bana Coenzyme Q10 ve elevit verdi onları içiyorum bakalım vallahi ben bu defa hepimiz için umutluyum
inş cnm bnm inş dua ediyorum bol bol hepiniz için melekler sizinle olsun hep :)
Amin canımmmm
Allah razı olsun bu defa bende çok ama çok ümitliyim bilhassa inciden bakalım bekleyelim ne olcak ikiz olursa durumumuz ne olur bilemem :)

Hızlı batırmak lazım, o zaman insan anlamıyor. Yavaş batırınca acır. Yarın akşam öyle deneyin bakalım. Tamam canım, görüşürüz

Evet dün hızlı batırdı birden daha az acıdı:))

Canım şükürler olsun oğlumla ilgili büyük bir şey yaşamadım öğrenciler de büyük pek büyük sorunlar olmadı bayılan dışında. Canım ya ben bıçak keskin yeri üstte bile olsa bakamam bıçağa. Elimi kessem bayılıyorum. Babam da öyle... Ne yapaım belki bir gün canıma tak eder de yapabilirim şimdilik böyle idare edelim... Benim tüp iğnelerini de dr m yapmıştı kendi...

hazadecim sağolasın canım. Umarım dilediğimiz gibi olur herşey hayırlısıyla. Rabbim gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı kılsın inşaallah...
Bir gecikme olmazsa ayın 20'si gibi başlayacağım. Dualarımızı eksik etmeyelim kızlar...

Eee cnm benim en son regle rahimin 15 mart uzun protokol old. için şimdiden başladım ama asıl tedavim 15-20 de başlıycak yani aynı zamanda ay şaka gibi ne güzel :)dualarım herzaman sizinle vallahi hep dua ediyorum Allahım hayırlısını ver hayırsızsa verme diee ...
Herkese merhaba
Üzerimde inanılmaz bir halsizlik var. Kolumu kaldırasım gelmiyor :26:

Aman cnm dikkat et tedavi öncesinde grip felan olma meyva tüket bol bol ve kesinlikle ananas al sık iç cnm bana çok etkisi oldu 21 yumurtam olmuştu.

Kızlar selam ;

Ananasın ne gibi bir faydası oluyor ? Yumurta kalitesini mi arttırıyor ? Başka ne yemek gerekiyor ? Bir de bende prolaktin yüksek PKO ve OHSS riski var. Daha da zararlı olmasın :26:

Herkese merhaba
Üzerimde inanılmaz bir halsizlik var. Kolumu kaldırasım gelmiyor :26:

Geçmiş olsun bahar yorgunluğu mudur dersin?

Kızlar selam ;

Ananasın ne gibi bir faydası oluyor ? Yumurta kalitesini mi arttırıyor ? Başka ne yemek gerekiyor ? Bir de bende prolaktin yüksek PKO ve OHSS riski var. Daha da zararlı olmasın :26:

Canım yumurtaya ne faydası var bilmem ama doğal progestan, düşüğü engelliyor sanırım....

Ben de aldım ama pıhtılaşma ilacı kullananlar dikkatli olsun diyor...

Ananasın transfer sonrası etkili olduğunu duymuştum ama yumurta sayısına etki edeceğini bilmiyordum canım. Eğer öyleyse tüketeyim. Bizlerin fazla yumurtaya ihtiyacı var çünkü.

Geçmiş olsun bahar yorgunluğu mudur dersin?

Sanırım. Hiçbir şey yapmak istemiyor canım.

Merhaba canım ben volkan beyle konuştum kusura bakma senin sorun tam olarak neydi yardımcı olabilirim sana istersen ...

yardımcı olursan çok sevinirim canım,bende mozaik karyotip varmış,%4 47xxx,%96 46 xx...volkan hoca nasıl biri sence?genetikçi olarak burda 3 kişinin adı geçiyor,muhterem bahçe,cumhur bey ve volkan bey...diğerleriyle tlfnda görüştüm,sen yüzyüze mi görüşmüştün?

Kızlar selam ;

Canım bence sen doktoruna danış ama zararının olucagını düşünmüorum ananas posalı old. için ve Quenzim içerikli old. için yumurta kalitesini ve çoğalımını sağlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…