Ananasın transfer sonrası etkili olduğunu duymuştum ama yumurta sayısına etki edeceğini bilmiyordum canım. Eğer öyleyse tüketeyim. Bizlerin fazla yumurtaya ihtiyacı var çünkü.
Ewet cnm PGT için yumurta sayısı çok önemli aslında kalite önemli ben çok ceviz,badem ve antep fıstıgı yedim 21 yumurtamda iyiydi 11 tane pgt gitti 3 kaliteli çıktı ama şans tabi olmadı
yardımcı olursan çok sevinirim canım,bende mozaik karyotip varmış,%4 47xxx,%96 46 xx...volkan hoca nasıl biri sence?genetikçi olarak burda 3 kişinin adı geçiyor,muhterem bahçe,cumhur bey ve volkan bey...diğerleriyle tlfnda görüştüm,sen yüzyüze mi görüşmüştün?
Ben yeditepe üniv. gittim kendisi sadece benim için geldi yaklaşık 1,5 saat bizleri dinledi ve bana şunu sölediii '' Ewet işiniz zor kolay deil en önemli şey bunu yenebiliceginize inanmanız ama sizler gibi bir çok hastam var ve kesinlikle sizlerde anne baba olucaksınız dedi'' çok ılımlı çok duyarlı ve bilinçli muhterem beylede konuştum,Cumhur beylede ama bence bunlardan en bilgili Volkan bey idi.Gerçi volkan bey şunuda söledi nereye giderseniz gidin sizde uygulanacak streteji aynı ama şunu bilinkii her genetikçi Genetikçi deildir ve en özen göstermeniz gereken nokta embriyodan alınıcak parçayı alan kişinin bu konuda çok üst seviyede olması gerekio çünkü ; pgt yapılan yani embriyodan alınan parça çöpe gidio ama emriyodan parçayı alan kişi alırken zarar verirse olan embriyolarınızınsonu olur dedi.ve bilhassa uyardı embriyolardan dilendiği zaman parça alınmaz dedi siz güvenilir kişilere gidin ama ben pgt yaparım dilerseniz dedi ve ekledi Cem Fıçıcıoğluda arkadaşımdır gidebilirsin dedi.