- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
aman hituci....cok sevindim canim hemde cok....sakin sakin kendini yorma....dikkat et...su 3 ayi hayirlisiyla gecir....Rabbime hamd olsun...teker teker hepimiz dogurcagiz....hic süpheniz olmasin....ben 25 haftalik oldum bakin zaman ne cabuk geciyor...olmicak etmicek derken oldu gecti bile...bu ayi hayirlisiyla atlatim daha korkum olmaz....kizim bu ayda dogmustu...neyse hic umudunuzu kaybetmeyin Allahin izniyle hersey iyi olcak
merhaba kızlar nasılsınız? çoktandır giremedim. hituci canım benim haberini görünce öyle çok sevindimki.Allah tamamına erdirsin.gözün aydın. bizim içinde dua et.
ben aynı beklemedeyim şimdilik.
hıtucı cok sevındım hayırlı olsun
teşekkürler canım rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşaallah.sen nezaman başlayacaksın tarih belli mi?Allaha emanet ol canım sevgiler...
kızlar slm ben istanbuldayım ve kontrollerim son hızla devam ediyor pazertesi son kontrole gidecem sanırım çarşamba yumurta toplanır çok heyecanlıyım kaç tane çıkacak pgd den sağlıklı çıkkacakmı hayırlısı olsun
bu arada sanırm hituci hamile çok ama çok sevindim allah tamamına erdirsin inşşş kucağına almayı nasip etsin rabbim
sizler nasılsınız kızlarrr
sizi haberdar ederim sonuçtan inşş güzel haberler veririm size sonra görüşürüz hepiniz allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?