Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

111o lü bir değer çıkmış çıkışta yine dr ye gideceğim. Ama bir hafta önce 140 lıydı aslında daha fazla artmalıydı. Doğal denerken her şye hazırlıklıydım inşallah olumsuz olmaz ama içimde olumsuz hisler belirdi:(

Ne kadar artış olmalı, pek bilgim yok bu konularda. Lütfen sakin ol. Bizi habersiz bırakma.

BİRHAFTA ÖNCE 140 DI ŞİMDİ 1,110 MU CANIM ?
Canım 1,200 gibi bişey olmalıydı fakat kesinlikle bu kötüye işaret deil herzaman ikiye katlıycak die bişey yok hiç korkma degerlerin gayet iyi bak görüceksin

Ne kadar artış olmalı hazade? Cahilim bu konularda :)

Ne kadar artış olmalı, pek bilgim yok bu konularda. Lütfen sakin ol. Bizi habersiz bırakma.

Ne kadar artış olmalı hazade? Cahilim bu konularda :)

İncicim normalde mesela ;
p.tesi : 150 ise
çarşamba 250-300 olmalı
cuma : 550-600 olmalı

ama egerki 300 iken 400 ise sorun var demekdir beklenir ve katlanması beklenir ama şuan chnb nin korkmasını gerektiren bişey yok yani bekliycek egerki c.tesi günü 2,000 - 2,200 olmazsa o zaman sıkıntı var demektir.Ama bazı doktorlar degerleri pek önemsemio keseye bakıolar.benim degerim 6,500 e kdr çıktı çok sağlıklıydı biranda 3,400 e düştü ve sonlandırıldı

İncicim normalde mesela ;
p.tesi : 150 ise
çarşamba 250-300 olmalı
cuma : 550-600 olmalı

ama egerki 300 iken 400 ise sorun var demekdir beklenir ve katlanması beklenir ama şuan chnb nin korkmasını gerektiren bişey yok yani bekliycek egerki c.tesi günü 2,000 - 2,200 olmazsa o zaman sıkıntı var demektir.Ama bazı doktorlar degerleri pek önemsemio keseye bakıolar.benim degerim 6,500 e kdr çıktı çok sağlıklıydı biranda 3,400 e düştü ve sonlandırıldı

Açıklama için teşekkür ederim :)

lavequecim nerelerdesin? Çok merak ettim seni :26:

canim öyle bir geçiş dönemi mi yaşıyorum desem , düşüncelerimi dondurdum mu desem bilmiyorum .
karışık duygularım ama aynı zamanda da durgun . ne zaman ne yapacağını bilemez ve korkak bir haldeyim aslında bu yüzden de sanırım askıya almaya çalışıyorum kafamda gezinip duran düşünceleri.

Kızlar merhaba ,

Bir kac zamandir giremedim ...
Soyle bir okumaya calistim ama cok yazmissiniz yine:16:toparlayamadim .

Umuyorum hepiniz iyisinizdir.
En son mesaj CHNBcimden, onu okudum ...

CHNB cim , kese gorunmedi demissin . Tam zamaninda mi gittin ya da bunun ne kadar tolere zamani mevcut ??
Doktor ne dedi? Uutsuzluga kapilmak icin sanirim erkendir ama bizim beyinlerimiz olumsuza programlandigi icin hemen
otomatikman olumsuzu dusunuruz degil mi???
Testini ne zaman yaptıracaksın???
Guzel seyler diliyorum senin icin arkadasim , insallah Allah gonlune gore verecek.

INCICIM guzelim , seni yakaladim bir de ... Tedaviye basliyormussun, 20 gun sonra . Hadi hayirlisi olsun insallah .
Baya bir hareketlenmis burası ve ben yine takipte zorlanıyorum cok :(:(
ZEYBEK canim sen de sanirim tedavidesin degil mi? Irenbe 'de , genetigini Volkan Bey yapacak .
Basladın mı iğnelere?

AKASYACIM sen sanırım set up asamasındasın degıl mı??

PETUNYA CANIM seni anlamadım ben ... Siz dogal deniyordunuz degil mi en son bildigim oydu... Tuplerim tıkalı mı acaba diye endiseye dusmussun . sebep nedir bunu dusunmenı gerektiren?

MATTIKACIM senin hersey yolunda sanırım . Allah da boyle daim etsin insallah .

Guncelleyin beni lutfen , mutlaka kacırdıgım seyler vardır .

Bana gelince , ben aynıyım . Henuz bir tedavi girisimimiz yok .
Knusulmuyor desem yalan soylemiş olmam ama benim aklımın bir köşesi hep bununla meşgul.
Bu da doğruya doğru .

selam laveque
cnm kararımız aynı doğal deniyoruz benim bu zamana kadar gebeliğe engel bir sorunum çıkmadı ama rahim filmi ve histeroskopi yapılmadığı için tüplerle ve rahim duvarıyla ilgili kesin bilgimiz yok bazen bunu takıyorum kafama ya tüpler tıkalıysa ya duvar kalınsa tutunamıyorsa diye hepsi benim gelip geçici kuruntum yani anlayacağın :)

canim öyle bir geçiş dönemi mi yaşıyorum desem , düşüncelerimi dondurdum mu desem bilmiyorum .
karışık duygularım ama aynı zamanda da durgun . ne zaman ne yapacağını bilemez ve korkak bir haldeyim aslında bu yüzden de sanırım askıya almaya çalışıyorum kafamda gezinip duran düşünceleri.

Çok üzülüyorum seni böyle görünce :( Kaç gündür göremedim de. Biraz uzaklaşmak istiyorsun farkındayım, kendine zaman ver. Ruhen toparlanman lazım. Sınavımız zor ama inan alnımızın akıyla çıkacağız hepimiz Allah'ın izniyle. Ümidini yitirme lütfen.

Canım telefon etseydin niye 2 tane çıktı ki?:(( Ben 2.defa aldım. Bu testle hamile oldum. Benim en büyük korkum acaba yumurtluyor muyumdu. Amh değerim rezervimin az olduğunu söylüyordu o yüzden de aldım testi. Benim adetim 28 günde olur genelde bu yıllarda şaştı gerçi.Ben 10.gün başladım. Akşamüstü 16.30 gibi yaptım. 4 saat öncesinden sıvı alımını ve wc yi kestim. Bir de çok ilginç oldu benim çok çok önceden gebelik testinde çıkmadan ovulasyonda 2 çizgi çıktı kızlar hamilesin dedi ve çıktı... Ben marketten şeffaf bardak aldım her güne ayrı kullandım:))

2 tane çıkanı eczaneden almıştım o yüzden biraz önce ovülasyon testlerim geldi tam 20 tane :) 6 tane de gebelik testi tavsiyene uyup yapacağım inş bu sefer sonuç verir cnm geçen seferki gibi olmaz

Çok şükür canım. Sen nasılsın? Çalışmalara başladın mı :)

Kızlar chnb'nin değeri 1800'müş :) Telefonda 1100 diye anlamış.

iyiyim cnmcm ben de çalışmalar çoktan başladı :) bütün hamilelik belirtileri arada uğrayıp gidiyor :)) bakalım birkaç günüm daha var hayırlısı
olmazsa da ovülasyon testlerim geldi biraz önce nisan ayı için tedarikliyim :)
chnb için de çok sevindim kısa bir kriz sonunda rahatlamışlardır inş

iyiyim cnmcm ben de çalışmalar çoktan başladı :) bütün hamilelik belirtileri arada uğrayıp gidiyor :)) bakalım birkaç günüm daha var hayırlısı

Hadi bu ay hepimiz için bereketli geçsin inşaallah :) Nisan yağmurları gibi gelsin bebeklerimiz :)

Hadi bu ay hepimiz için bereketli geçsin inşaallah :) Nisan yağmurları gibi gelsin bebeklerimiz :)

amin cnm :) belirtiler büyük oranla psikolojiktir daha önce de başıma gelmişti maalesef o yüzden negatife hazır olarak bekliyorum
olmadı mayısta size yetişirim belki kocam ve testlerim sağolsun :))

Son düzenleme:
Kızlar İnciyle konuştum 1860 mı neymiş değerim. Driyi dedi. Kese görünmeyince endişelendim. Bugün 4+5. Aslında erken ama ne bileyim acele mi ettim. Okudum yazdıklarınızı çok sağ olun...

Petunya adete kaç gün var? Ovulasyon testi 3-4 gün önceden belli edebilir benim neredeyse 10 gün önceden belli etti. Her gün çift çizgi çıktı. İnşallah hayırlısıyla hamilesindir. Valla pgt si ayrı stres, doğalı ayrı...

Kızlar İnciyle konuştum 1860 mı neymiş değerim. Driyi dedi. Kese görünmeyince endişelendim. Bugün 4+5. Aslında erken ama ne bileyim acele mi ettim. Okudum yazdıklarınızı çok sağ olun...

Petunya adete kaç gün var? Ovulasyon testi 3-4 gün önceden belli edebilir benim neredeyse 10 gün önceden belli etti. Her gün çift çizgi çıktı. İnşallah hayırlısıyla hamilesindir. Valla pgt si ayrı stres, doğalı ayrı...

Sorma sorma :) Geçen gün öyle bir dalmışım ki... İçimden geçiriyorum 1.aşama kaliteli yumurta sayısı, 2.aşama döllenme, 3.aşama gelişme, 4.aşama pgt ve sağlıklı çıkması için bekleme süreci, 5.aşama transfer, 6.aşama 12 gün bekleme, 7.aşama 9 ayı sağlıkla tamamlamak :)

rahatlamışsındır inş :)

4 gün var ama kendi kendime söz verdim pazartesi ya da salıdan önce test yapmayacağım çünkü ben adet dönemini psikolojik olarak zor atlatıyorum en ufak şeye alınıp ağlayabiliyorum bu ay daha da fena durum yaklaşık 1-1,5 haftadır böyleyim

Çok şükür canım. Sen nasılsın? Çalışmalara başladın mı :)

Kızlar chnb'nin değeri 1800'müş :) Telefonda 1100 diye anlamış.
Ay çok sewindim yaaa çok iyi bir haberr :)
dileriim hayırlısıyla bir gebelik geçirirsin petunya, dualarım sizinle ...

İnşallahhhh hepimiz mutlu pozitifleri teker teker vericezz :)))
inci seninle aynı zamanda başlıoruzzz ne güzelll

Çok üzülüyorum seni böyle görünce :( Kaç gündür göremedim de. Biraz uzaklaşmak istiyorsun farkındayım, kendine zaman ver. Ruhen toparlanman lazım. Sınavımız zor ama inan alnımızın akıyla çıkacağız hepimiz Allah'ın izniyle. Ümidini yitirme lütfen.

canim ben bu uzaklaşma hareketini bilinçli yapmıyorum.
bir sure siteye girmeyeyim diye bir karar almış değilim , aksine hepinizi her daim çok merak ediyorum ama nedendir
ruhum uzak durmak istiyor .
Ümidimi yitirmedim ama içimde umut kelebekleri de uçuşmuyor.
Netr bir durumdayım ben şu anda ama içim yorgun ve üzgün ve umutsuz olmaya çok meğilli.
Ama hep kendimi ayakta tutmaya gayret ediyorum Bu çaba da yoruyor beni onun da farkındayım .
Bazen salıvereyim istiyorum kendimi , ne hissetmek istiyorsam onu hissedeyim , hiç bir zorlama olmadan .
Ama o da olmuyor .
Neyse sizler güzel haberler verin inşallah da biraz sevinelim .

Ay çok sewindim yaaa çok iyi bir haberr :)

dileriim hayırlısıyla bir gebelik geçirirsin petunya, dualarım sizinle ...

İnşallahhhh hepimiz mutlu pozitifleri teker teker vericezz :)))
inci seninle aynı zamanda başlıoruzzz ne güzelll

inş canım dualarımız ve kalplerimiz hep beraber :)

Back
X