- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #8.241
bizim ana hastalık gen mutasyonundan kaynaklı...ama kromozam testinde eşimde çıkan translokasyon down sendromu,turner sendromu gibi sıkıntılı durumlara yol açabiliyormuşş...oğlumda bu translokasyondan sanırım yoktu çünkü down sendromu veya benzeri bişey yoktu...
Kızlar pazar günü bebek hayırlamaya gideceğiz nasip olursa. Giderken börek, kek, dolma yapıp götüreyim diyorum. Gelen gidenleri çok olur, ikramlık bir şeyler olsun. Bir de tavuk göğsü yapayım dedim, anneye süt yapar diye. Sizce nasıl olur?
Akasyacım gözün aydın canım. Hasretlik zor... Allah yardımcınız olsun kızlar.
Kızlar pazar günü bebek hayırlamaya gideceğiz nasip olursa. Giderken börek, kek, dolma yapıp götüreyim diyorum. Gelen gidenleri çok olur, ikramlık bir şeyler olsun. Bir de tavuk göğsü yapayım dedim, anneye süt yapar diye. Sizce nasıl olur?
Günaydın incicim, vallahi nasıl olura yanıt tabikki mükemmel olur :))
Allahım sanada hayırlı ewlat versin inşallahh bizlerde sana geliriz
Ayyy ne tatlıııBirgün bize de bebek görmeye gelecekler mi acaba Düşüncesi bile heyecanlandırıyor beni
Doğru diyorsun canım. yARIN İÇİN TEKRARÇAĞIRDI iSTANBULDAKİ DRM DE ULTRASONDAN ULTRASONA FARKEDER VAJEN BAKSIN DEDİ. yARIN İNŞALLAH GÖRÜNÜR KESE. tAM 5 HAFTA OLACAK YARIN...chnb 4+5 çok erken kese görmek için, vajinalde nokta kadar görünür bikaç güne.
dr.lar da bizim gibi pimpirik oluyo sorunlu hasta olunca, sıradan olsan git haftaya gel diye savardı başından
Amin canım hepimize inşaallah... Buyrun gelin
İnşaallah canım o günler de gelecek...
Doğru diyorsun canım. yARIN İÇİN TEKRARÇAĞIRDI iSTANBULDAKİ DRM DE ULTRASONDAN ULTRASONA FARKEDER VAJEN BAKSIN DEDİ. yARIN İNŞALLAH GÖRÜNÜR KESE. tAM 5 HAFTA OLACAK YARIN...
çOK İYİ FİKİR CANIM TAM İSABET OLMUŞ. BEN DOĞUM YAPINCA İNŞALLAH DİYEYİM BANA DA ARKADAŞLAR PASTA BÖREK GETİRSİNLER:))
inşallah sana dageliriz bebiş görmeye:))
Canım güzel haberlerini bekliyoruz. Yarın görünecek inşallah.. Görünmezse de sakın stres yapma.. Güzel düşün güzel olsun.. Ben de SET UP ücretimi bugün gönderdim. Bayağı rahatladım. Üzerimden yük kalktı resmen. Yarın da annem, babam , kardeşim kan verecek. Ve sonra bekleme moduna geçeceğiz.. 2 ya da en çok 3 ay... Hepimiz için hayırlısı olsun..
Canım güzel haberlerini bekliyoruz. Yarın görünecek inşallah.. Görünmezse de sakın stres yapma.. Güzel düşün güzel olsun.. Ben de SET UP ücretimi bugün gönderdim. Bayağı rahatladım. Üzerimden yük kalktı resmen. Yarın da annem, babam , kardeşim kan verecek. Ve sonra bekleme moduna geçeceğiz.. 2 ya da en çok 3 ay... Hepimiz için hayırlısı olsun..
Zeybekçiğim tedavini nerede oluyorsun ? Uzun protokol mü kısa mı ? Hadi hayırlı olsun.. İyi haberlerini bekliyoruz canım..
eVET YA, AMA GÖREMEYİNCE BİR DE ÇOK UĞREŞINCA EPEY GERİLDİM(
anladım canım, sağol cvpladığın için.. allah sağlıklı evlatlar versin sana inş.
İnşallah canım ... Doğalın da en büyük streslerinden biri bu galiba. Aslında erken gittim dr ye. Ama başka sıkıntılar da olunca mecburen gittim. İyi düşünmek istiyorum bir yanımda oğlak burcuyum ya iyiye alıştırma kendini olumsuzluk yaşarsan kötü olur diyor( Çok zor Allah hepimize yardımcı olsun...
Zeybek canım ;
Anlatsanaa biraz. Kaçıncı gündesin ? Nasıl gidiyor ? Uzun zamandır topikte tedavi gören yoktuTedavi süresince topikte de bir canlanma oluyordu. İnşallah senden de güzel haberler alıp biz de umutlanırız
iyi gidiyor incicim. iğnelere başladık.bugün2. gün....geçen seferki gibi değil..deneyim kazandık herhalde...bu defa çok rahatım.tek iğnem var zaten puregon.onun dozu da 200..daha önce insülin de kullandığım için zorlamıyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?