Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

chnb canım sen bana yazmasanda ben sana yazacaktım zaten.hamileliğin sorunsuz devam etmesine sevindim.bir ara baktığımda hafif lekelenmeler vardı.inşallah geçmiştir.
canım çalışmaya çalışıyorum ama çok ayrıntıya giremiyorum.hatırmatmadan ibaret diyebilirm.
bol soru çözmeye çalışıyorum.sorularda yanlış çıkarsa ozaman o konuya bakıyorum.herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda.
mattikanın da haftası ilerlemiş baya. hareketlerinide hissetmeye başlar yavaş yavaş.şimdi çıkmam lazım.namaz kılıp aşağıya incem (valideye :))
hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun.

chnb canım sen bana yazmasanda ben sana yazacaktım zaten.hamileliğin sorunsuz devam etmesine sevindim.bir ara baktığımda hafif lekelenmeler vardı.inşallah geçmiştir.
canım çalışmaya çalışıyorum ama çok ayrıntıya giremiyorum.hatırmatmadan ibaret diyebilirm.
bol soru çözmeye çalışıyorum.sorularda yanlış çıkarsa ozaman o konuya bakıyorum.herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda.
mattikanın da haftası ilerlemiş baya. hareketlerinide hissetmeye başlar yavaş yavaş.şimdi çıkmam lazım.namaz kılıp aşağıya incem (valideye :))

Allah zihin açıklığı versin canım.
Allah kabul etsin. Biz de seni çok öpüyoruz. Görüşmek üzere inşaallah...

Gelirim tabi :16: Dikişten ne kadar sonra döneceksin?
Allah kısmet ederse 4-5 hafta sonra İstanbula giderim inşallah. Sonrasında okul açılana dek dönmem çünkü oğlanın okulu var mecbur dönerim... Oğlan burada 3 hafta kadar anneanne dedesiyle durur 4-5 hafta sonra gidince. Korkuyorum yazmaya da.Ne zaman plan yapsam olmaz. Bana kalsa pgt ile ikiz hamileydim şimdi:))

Allah kısmet ederse 4-5 hafta sonra İstanbula giderim inşallah. Sonrasında okul açılana dek dönmem çünkü oğlanın okulu var mecbur dönerim... Oğlan burada 3 hafta kadar anneanne dedesiyle durur 4-5 hafta sonra gidince. Korkuyorum yazmaya da.Ne zaman plan yapsam olmaz. Bana kalsa pgt ile ikiz hamileydim şimdi:))

Öyle deme canım. Herşey güzel olacak inşaallah. İçini ferah tut. Demek hakkında hayırlısı böyleymiş ki bebeğin tedavisiz seninle. Doğumunu da göreceğiz inşaallah. Geldiğinde görüşelim :16:

Bana müsade şimdilik. Öpüyorum seni ve minik kelebeğini :31:

Sağ ol canım şükürler olsun geçtiiğne ilaçlarla. Senin de sınavın güzel geçer inşallah... Alllah kabul etsin...

Öyle deme canım. Herşey güzel olacak inşaallah. İçini ferah tut. Demek hakkında hayırlısı böyleymiş ki bebeğin tedavisiz seninle. Doğumunu da göreceğiz inşaallah. Geldiğinde görüşelim :16:

Bana müsade şimdilik. Öpüyorum seni ve minik kelebeğini :31:

İnşallah canım. Görüşelim ...:16:

Chnbcim merhaba,

Arasira girip okumaya calisiyorum. Hersey su anda yolunda gordugum kadari ile. Bir bulantin var sanirim . O da tuzu biberi artik :) hayirlisi ile insallah yolunda gitsin hersey .

Mattikacim sen de iyisin insallah. Baya da ilerledi zaman. Karnin sismistir artik. Herhalde herkese soylemissindir artik degil mi? Saklayacak bir durumun kalmamistir:)) erkek mi bu arada ? Bir ara gecmisi okurken sanki Inci " erkekimiz" diye yazmis ... Eger belliolduysa ben kacirmisim :((

Son düzenleme:
İnci, Hazade kızlar nasılsınız? Heyecanla güzel haberlerinizi bekliyorum...

Selo sağ ol canım...
Ben iyiyim cnm çok şükür ama çok şiştim 4 ylık gibi oldum vallahi :118: Lucrin ve puregonu kullanmaya devam ediyorum .Değerim 1,856 çıkınca 300 den , 225 e , sonra 200'e şimdide 150 düşürdü bakalım salı günüde toplama işlemem var:46: geçen tedavide 21 yumurtam vardır şimdi ise sanırım max 15-18 olur aman 21 vardıda ne oldu sankiii dert etmiorumm napim :)
Evet canım inşallah beni ziyarete gelirsin ben yatan hamile sen ayakta:)):9::9::9:
Bende gelmek isterim vallahi hemde çok sizlerle tanışmayı o kdr isterimkiii vallahi çok sewinirimm
Ataşehir Memorialde Doç.Dr.Arda Lembet var o yapacak inşallah...

Chnbcim merhaba,

Arasira girip okumaya calisiyorum. Hersey su anda yolunda gordugum kadari ile. Bir bulantin var sanirim . O da tuzu biberi artik :) hayirlisi ile insallah yolunda gitsin hersey .

Mattikacim sen de iyisin insallah. Baya da ilerledi zaman. Karnin sismistir artik. Herhalde herkese soylemissindir artik degil mi? Saklayacak bir durumun kalmamistir:)) erkek mi bu arada ? Bir ara gecmisi okurken sanki Inci " erkekimiz" diye yazmis ... Eger belliolduysa ben kacirmisim :((

İnşallah canım Allah sizlere de hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıkla...

Ben iyiyim cnm çok şükür ama çok şiştim 4 ylık gibi oldum vallahi :118: Lucrin ve puregonu kullanmaya devam ediyorum .Değerim 1,856 çıkınca 300 den , 225 e , sonra 200'e şimdide 150 düşürdü bakalım salı günüde toplama işlemem var:46: geçen tedavide 21 yumurtam vardır şimdi ise sanırım max 15-18 olur aman 21 vardıda ne oldu sankiii dert etmiorumm napim :)

Hayırlısıyla sağlıklı embriyoların çıkar ve annelerine tutunurlar inşallah salıya az kalmış...

Günaydın kızlar,
Bu tedavimde de sayım az olacak :( Canım sıkılmadı değil ama kendimi telkin etmeye çalışıyorum, Allah'a sığınıyorum. O, en doğrusunu bilir...

bizim ikili ve üçlü testlerimiz normaldi, hatta 10.000 de bir ihtimall vardı testlere göre, ben artık hiç güvenmiyorum bu testlere, zaten 3. gebeliğim devam etseydi ikili ve üçlü yaptırmayacaktım, ayrıntılıdan önce herhangi bi belirtisi yoktu yanii, ense kalınlığı burun kemiği bunlar normaldi, trizomi 18 hayatla bağdaşmayan çok ağır bi anomaliymiş, büyük ihtimalle doğuma kadar bile gidemeyecekti, gelişimi yavaşlamıştı...
sen gönlünü ferah tut iyi düşün, güzell sonuçlar alırsn inşallahh :nazar:

trizomi 13 de trizomi 18 e çok benziyo, doğsa bile kısa zamanda kaybediliyo bebekler..
2 li 3 lü yaptırmadım ben zaten ihtimalin ne olduğunu biliyorum diye.
2-3 hafta içinde ayrıntılı, ozaman güzel haberler alırız inş.

selam kızlar.. 2 gündür gelemedim, yazdıklarını okudum hepiniz çok sağolun. bizi bizden başkası anlamıyor..
msjlardan alıntı yapmayı unutmuşum.

laveque erkek dedi dr cinsiyetine, karnım çıktı artık, okulda anlayıp sorana yok demiyorum ama öyle herkese duyurmadım henüz.
hituci allah yardımcın olsun, kpss çalışıyosun di mi
petunya bilmek ayrı dert bilmemek ayrı dert.. inş sonumuz güzel olur.
chnb bulantılar çok mu, dr.a salı gidicektin bi daha di mi
inci tedavi topiğimize renk getirdi, inş bayramı da getircek.

Back
X