Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Günaydın kızlar,
Bu tedavimde de sayım az olacak :( Canım sıkılmadı değil ama kendimi telkin etmeye çalışıyorum, Allah'a sığınıyorum. O, en doğrusunu bilir...

canım sayı çok olsun diye dua ediyoruz ama aslında yanlış yapıyoruz. kaliteli sağlıklı olsun diye dua etmeliyiz.
çok yumurta elde etmenin kaliteyi düşürdüğü bilinen bişey. tmm bizim sayıca çok yumurtaya ihtiyacımız var ama 10 tane kalitesiz yerine 4-5 tane kaliteli yumurta da mantıklı.
sayı arttıkça ihtimal artıyo gibi ama aslında öyle değil bi yandan.

canım sayı çok olsun diye dua ediyoruz ama aslında yanlış yapıyoruz. kaliteli sağlıklı olsun diye dua etmeliyiz.
çok yumurta elde etmenin kaliteyi düşürdüğü bilinen bişey. tmm bizim sayıca çok yumurtaya ihtiyacımız var ama 10 tane kalitesiz yerine 4-5 tane kaliteli yumurta da mantıklı.
sayı arttıkça ihtimal artıyo gibi ama aslında öyle değil bi yandan.

Ah canım bunu bir de yüreğime anlatabilsem. Doktorum belli etmemeye çalıştı ama o da üzüldü :( Yapacak bir şey yok. İnşaallah sonu hayırlı olur.

Ah canım bunu bir de yüreğime anlatabilsem. Doktorum belli etmemeye çalıştı ama o da üzüldü :( Yapacak bir şey yok. İnşaallah sonu hayırlı olur.

ben 7 tanede sıfırdan sonra çok araştırdım, artık dünya ilaçsız tüp bebeğe geçmiş, 1-2 yumurta toplanıyomuş, ozaman doğanın ürettiği yumurta olduğundan kalite yüksek oluyomuş.
bize de öyle yapılsa aslında her ay 1-2 yumurtamız ilaçsız toplanıp pgt yapılsa. kısa zamanda bulunur sağlıklı. sayı arttıkca işe değişiyo çünkü.
ama henüz pgt tedavilerinde bu fikir yok, maliyet vs. çok zor olur tabi her ay her ay.

tedavide 13 yumurtam toplandı, 7 si gitti pgt ye ve sonuç sıfır. sonraki ay 1 yumurta ile hamileyim. eğer sağlıklıysa dediğimi destekliyo aslında.

ya da nasip bu işler böyle fikir yürütmenin pek anlamı yok, defalarca yaşadık burda:1:
allah bu tedavinde nasip etmiştir inş sağlıkla ve hayırla. en güzeli bu dua.

hazade senin tedavin ne durumda kaçıncı gündesin?
zeybek vardı onun opu yaklaşmıştır artık, haber var mı?

Günaydın kızlar,
Bu tedavimde de sayım az olacak :( Canım sıkılmadı değil ama kendimi telkin etmeye çalışıyorum, Allah'a sığınıyorum. O, en doğrusunu bilir...
Canım mattikaya katılıyorum ewet bizler için sayı önemli pgt için fakat kalite çok daha önemli ne olur canını sıkmaa...Ve az olucagınıda nerden çıkardın daha bismillah yeni başladınnn
trizomi 13 de trizomi 18 e çok benziyo, doğsa bile kısa zamanda kaybediliyo bebekler..
2 li 3 lü yaptırmadım ben zaten ihtimalin ne olduğunu biliyorum diye.
2-3 hafta içinde ayrıntılı, ozaman güzel haberler alırız inş.
İnşallah hayırlı haberlerle geliceksin canım bak gör içimde doğuyo sağlıklı bebişimiz olucak
selam kızlar.. 2 gündür gelemedim, yazdıklarını okudum hepiniz çok sağolun. bizi bizden başkası anlamıyor..
msjlardan alıntı yapmayı unutmuşum.
Ewet canım ya bir gün ayarlayalım görüşelim kızlar ya vallahi ne kadar güzel olurr
laveque erkek dedi dr cinsiyetine, karnım çıktı artık, okulda anlayıp sorana yok demiyorum ama öyle herkese duyurmadım henüz.
hituci allah yardımcın olsun, kpss çalışıyosun di mi
petunya bilmek ayrı dert bilmemek ayrı dert.. inş sonumuz güzel olur.
chnb bulantılar çok mu, dr.a salı gidicektin bi daha di mi
inci tedavi topiğimize renk getirdi, inş bayramı da getircek.
Canım ben hazırlanmıorum sanırım karıştırdın :16:
ben 7 tanede sıfırdan sonra çok araştırdım, artık dünya ilaçsız tüp bebeğe geçmiş, 1-2 yumurta toplanıyomuş, ozaman doğanın ürettiği yumurta olduğundan kalite yüksek oluyomuş.
bize de öyle yapılsa aslında her ay 1-2 yumurtamız ilaçsız toplanıp pgt yapılsa. kısa zamanda bulunur sağlıklı. sayı arttıkca işe değişiyo çünkü.
ama henüz pgt tedavilerinde bu fikir yok, maliyet vs. çok zor olur tabi her ay her ay.
tedavide 13 yumurtam toplandı, 7 si gitti pgt ye ve sonuç sıfır. sonraki ay 1 yumurta ile hamileyim. eğer sağlıklıysa dediğimi destekliyo aslında.

ya da nasip bu işler böyle fikir yürütmenin pek anlamı yok, defalarca yaşadık burda:1:
allah bu tedavinde nasip etmiştir inş sağlıkla ve hayırla. en güzeli bu dua.

Canım ne yaparsak yapalımm nasipde varsa oluo yoksa olmuo.. Benimde 21 yumurtam oldu ama sonuç elde edemedik önemli olan kaliteli oluşu elbetteki

hazade senin tedavin ne durumda kaçıncı gündesin?
zeybek vardı onun opu yaklaşmıştır artık, haber var mı?

Canım şimdilik iyi şişlik haricinde herşey yolunda gibi görünüo toplamda küçükler hariç 15 yumurta var puregonu düşürdü 150 ye işde bakalım lucrine 2 nisanda başladım. puregona 13 başladım büyük ihtimal salı çarşamba toplarım dedi.

hayırlı cumalar herkese...
mattika evet canım kpssye hazırlanıyorum.
herkese ayrı ayrı yazamıyorum ama hepiniz tek tek aklımdasınız.
öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun.

Günaydın kızlar,

canım ,

kac olacakmısş?
ne dedi dr?

Mattikanın mantıgına ben cok katılıyorum Incıcım .
Cok yumurtanın kalıteyı bozdugu soylenıyor .
Ve Mattikanın veya Chnbnın tuple degıl de dogal yoldan hamıle kalması durumu da desteklıyor .
BOSVER, NE OLUR TAKILMA .
BAK BENIM 9 TOPLANDI NE OLDU ?
KISMET DEGILSE VALLA OLMUYOR .
ANLIYORUM SENI , NE DUSUNDUGUNU DE BILIYORUM AMA DUSUNMEN GEREKEN SEY SU ANDA DUSUNDUGUN SEY DEGIL, MUTLAK GERCEK.
O DA YUCE RABBIM NASIP ETTIYSE OLACAK BU IS. SEN BIR YOLA GIRDIN , ELINDEN GELENI DE YAPIYORSUN. OTESI BIZIM ISIMIZ DEGIL.

canım ,

kac olacakmısş?
ne dedi dr?

Mattikanın mantıgına ben cok katılıyorum Incıcım .
Cok yumurtanın kalıteyı bozdugu soylenıyor .
Ve Mattikanın veya Chnbnın tuple degıl de dogal yoldan hamıle kalması durumu da desteklıyor .
BOSVER, NE OLUR TAKILMA .
BAK BENIM 9 TOPLANDI NE OLDU ?
KISMET DEGILSE VALLA OLMUYOR .
ANLIYORUM SENI , NE DUSUNDUGUNU DE BILIYORUM AMA DUSUNMEN GEREKEN SEY SU ANDA DUSUNDUGUN SEY DEGIL, MUTLAK GERCEK.
O DA YUCE RABBIM NASIP ETTIYSE OLACAK BU IS. SEN BIR YOLA GIRDIN , ELINDEN GELENI DE YAPIYORSUN. OTESI BIZIM ISIMIZ DEGIL.

Haklısın canım benim. İlk tedavide az sayıyla hüsrana uğradığım için belki de bu hüznüm. Nasibimde ne varsa onu yaşayacağım. Şu an için 4-5 görünüyor. İlaç dozu artar belki, ohss riskim azalmış.

Son düzenleme:
Hayırlı cumalar Hituci.

İnci az olsun öz olsun canım tesellimiz bu. İnşallah sağlıklı çıkıp transfer olup tutunsunlar sana...

Hzade maşallah canım... Az kalmış opuya...

Zeybeki ben de merak ediyorum...

Lave yeni tedavi için nereyi ne zaman düşünüyorsun canım? Bir de aklında olsun herhangi bir Memorial şubesinde yapılırsa yine diğerleri Memorialde oldu diye indirim oluyormuş...

Mattika canım bulantı var canım araba tutanlar bilir 24 saataraba tutuyor sanki beni:))

Akasya kuzum nerelerdesin?

İnci canım sen tedavine başladın.Elinden geleni yapıyorsun. Kendini strese sokma.. Gerisi Allah'a kalmış.. Bu sefer ki denemende nasipte varsa bebeğin sana gelir. Bu sefer olmazsa da denemeye devam :9: Şükür ki çaresi var.. Bak ben halen çarem var mı bilmiyorum.. Belirsizlikler içindeyim. Keşke yüzde 50 ihtimalim olsa da defalarca deneyebilsem diye bile dua ediyorum. İnsan başına gelince %50'nin PGT'nin bile kıymetini anlıyor :31: Beterin beteri var yani.. PGT ile şansın çok yüksek ve sen eninde sonunda altın yumurtayı bulacaksın.. Az ya da çok uğraşacaksın.. Tek fark bu... :1:

Hayırlı cumalar Hituci.

İnci az olsun öz olsun canım tesellimiz bu. İnşallah sağlıklı çıkıp transfer olup tutunsunlar sana...

Hzade maşallah canım... Az kalmış opuya...

Zeybeki ben de merak ediyorum...

Lave yeni tedavi için nereyi ne zaman düşünüyorsun canım? Bir de aklında olsun herhangi bir Memorial şubesinde yapılırsa yine diğerleri Memorialde oldu diye indirim oluyormuş...

Mattika canım bulantı var canım araba tutanlar bilir 24 saataraba tutuyor sanki beni:))

Akasya kuzum nerelerdesin?

Canım bugün annemi , babamı yolcu ettim :5: Keyfim yok o yüzden... Yine gurbet, yine yalnızlık..Bu arada tekrar kan verdiler. Sağolsunlar kan vermek için , tek gece için babam o yolu geldi..Bugün de geri döndü.. Öyle işte.. Umarım emeklerim, ailemin fedakarlıkları boşa gitmez.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. :16:

Canım bugün annemi , babamı yolcu ettim :5: Keyfim yok o yüzden... Yine gurbet, yine yalnızlık..Bu arada tekrar kan verdiler. Sağolsunlar kan vermek için , tek gece için babam o yolu geldi..Bugün de geri döndü.. Öyle işte.. Umarım emeklerim, ailemin fedakarlıkları boşa gitmez.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. :16:

Gittiler demek.Allh kavuştursun canım. İnşallah o kadar sıkıntı içindegüzel haberler gelecek canım...

MERVE kuzum geçen yazmışsın unutmuşum yazmamışım canım evet oğlandı kuzum.Allah herkese sağlıklı hayırlı vakitlice doğumlar nasip etsin amin. Benim hamileliğim devam eder inşallah ederse 12. haftalarda rahimağzına serklaj denilen dikiş atılacak bebek erken doğmasın diye yatacağım sonrası...

Amin inşallah.
Eee peki nasıl olacak lokal anestezi uygulanıp öylemi atılacak dikiş:26:

bende doktora gittim bugün
Kistim hala geçmemiş doktor doğum kontrol hapı verdi
hamilelik olmayacak yani:14:
Bide kan testi yaptı inşallah kötü huylu felan değildir
Kafam allak bullak oldu ufff

Back
X