Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ya inşallah gitsin bu kurtulayım yaa neyse hayırlısı
Nesrin abla sen hangi ilaçtan kullanmıştın inşallah geçer
Sol yumurtalığımın oradaymış neyse kafama takmıyorum hayırlısı

Nesrin abla sen hangi ilaçtan kullanmıştın inşallah geçer
Sol yumurtalığımın oradaymış neyse kafama takmıyorum hayırlısı

ben de kullanmıştım doğum kontrol ilacı kist için. tedavi olmayıp büyürse kötü ama ilaçla gider o takma kafana.
sadece bir ay boşa gidiyo işte, ama napalım önce sağlık

ben de kullanmıştım doğum kontrol ilacı kist için. tedavi olmayıp büyürse kötü ama ilaçla gider o takma kafana.
sadece bir ay boşa gidiyo işte, ama napalım önce sağlık

Allah daha beterinden esirgesin bunlar ufak tefek şeyler
İlk önce sağlık tabi DÜnyanın tadı can sağlığı diye boşuna dememişler

Hayırlı akşamlar kızlar,
Allah nasip ederse perşembe sabahı giriyorum opu'ya. Dualarınızı eksik etmeyin. Yarın son kontrole gideceğim...

Incicim zaman bize mi cabuk geciyor diye dusunuyorum:))
Tedaviin icinde olan kisiye bizdeki gibi cabukmgecmedigini biliyorum.
Ha baslayacagim ha basladim derken opu vakti geldi bile.
Hakkinda hayirlisinolsun insallah. Bakalim rabbim senin icin ne yazmis hep beraber gorecegiz.
Insallah bu sefer zamanidir artik demistir de hepimiz bayram yapariz.

Günaydın Kızlar hepinize sizleri çok özledimmmm vallahiii
Kk şifremi unuttum cep tel girdim mesajlarınızı okudum ama yorum yapamadım malesef Dün Opu vardı aman allahım güle oynaya girdim ama bir çıkmışım hastaneyi ayaga kaldırmışımm artık yeter bu 3 oldu dayanamıorumm psikolojim bozuldu annemi çağırın die yıkmışım ama hiç hatırlamıorum :))
Neyse toplamda 14 Yumoşum olmuş 2 tanesi boş çıkmış 12 tane döllemişler aramalarını bekliorum...Kasık ağrım çok fazla var sizler ne yaptınız kızlar ben yokken

inşallah bu defa hayırlısıyla sağlıkla kavuşursun bebeğine yada bebeklerine canım.
12 tane çok iyi bence bu defa olacak önce Allahın izniyle.dualarım seninle...

sık sık yazamıyorum ama aklımdasınız hep unuttuğumu sanmayın.bide beni unutmayın
lave,chnb,mattika,incim,merve,akasya gelincik ve daha aklıma gelmeyenler.hepinizi öpüyorum...

İnşallah canım hayırlısıyla kavuşurum. Bu defa Ümitliyim Allahım emeklerimi boşa çıkarmaz inşallahhh...
Chnb kalp atışını duymuş çok sewindim allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallahhhhh
İncicim seninde opu yarınmış muayenelerde kaç tane göründü yumurtan inşallah altın yumurtaların olucak bak gör

canım benim insan narkozun etkisiyle içindekileri döküveriyo işte. atlatmışsın ama, güzel haberlerin gelsin inş.

sık sık yazamıyorum ama aklımdasınız hep unuttuğumu sanmayın.bide beni unutmayın
lave,chnb,mattika,incim,merve,akasya gelincik ve daha aklıma gelmeyenler.hepinizi öpüyorum...

hituci sen de hep aklımdasın, allah yardımcın olsun şu sınavı atlat da gelirsin sık sık

Canım hadi geçmiş olsun. Sayı çok iyi. İnşaallah muradına ereceksin
Yarın giriyorum opu'ya nasipse. 4 yumurtam var, umarım hepsi kaliteli çıkar ve bölünürler. Ondan sonra da telaşlı bekleme süreci...

Canım seni unutur muyuz hiç. Özlüyoruz çok. Arada uğra buraya.

canım rabbim yar ve yardımcın olsun.yumurtaların dolu dolu olsun.güzel güzel bölünsün annelerini beklesinler inşaAllah.

hayırlısıyla sağlıkla toplansın canım, sayı az demişsin ama sağlıklıdırlar inş.

bol bol sağlıklı yumurtaların olsun inş.

Dualarımız seninle Allah yardımcın olsun Rabbim gönlünden geçeni nasip eylesin sana

Allah razı olsun kızlar. Bugün son kontrolüme gittim. Yumoşlar uslu uslu duruyorlar. Biraz daha büyüyeceklermiş. Yarın 8.45 gibi alırlar beni işleme.

merkez araştırıyorum.ama tedirginim.ağustos ayında kürtaj oldum şimdi cesaret edemiyorum.diğer tedavimi bahçeci fulyada yaptırmıştım.9 haftalıkken kalp atışları durdu.pgt yapılmıştı.benim tedavim biraz ilginçti.3 kez yumurta toplamışlardı.üçüncüde pgt yapılmıştı.15 embriyodon 1 tanesi sağlıklı demişlerdi.fakat bahçecide tüm kromozomlara bakılmıyormuş.ben tüm kromozomlara bakan bir yer istiyorum.eşimde 13-14 kromozom translakasyonu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…