Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm canım. İnşaallah bundan sonraki tedavinde bebeklerine kavuşursun. Memorial'de tüm kromozom analizi yapılıyor.

Son düzenleme:

fish yöntemi ile belli kromozomlara bakıldı yani di mi.bazı merkezler önce yumurta biriktirip sonra pgt yapıyo.
burdaki arkadaşlar memorial e gidiyolar genelde.
pıhtılaşma testlerin fln yapıldı mı, kalbinin durmasının başka sebebi de olabilir.

eşimde de 13-14 var, ben istanbulda değilim. bi kere pgt denedim tüm kromozomlara bakılmadı, 13 14 18 21 X Y bakılanlar bunlar. sağlıklı çıkmadı. şimdi normal yolla gebeyim.
pgt yöntemleri biraz karışık, dr.a ve merkeze güvenip onlara bırakmak lazım. 3.güne 5.güne gitme durumları var. bu da etkiliyo

önce translakasyona bakıldı.15 taneden 8i sağlıklı denildi sonra 9lu pgt yapıldı 1tanesi sağlam dediler.cinsiyetinini söylediler.transfer edildi.an sulandırıcı falan yaptırdım.kürtajdan sonra dediler biz tüm kromozomlara bakamıyoruz.sadece 9 tanesine bakıyoruz.kürtaj için ve bebeği genetik için 2000 lira istediler bizde yaptırmadık.tedavilerde 30 bin lira harcadık.eşimde kızdı inceletmedik bebeği.

Tedavi 2000 euro ilaçlar hariç. Pgt de fish embriyo başı 150 euro 24 sure embriyo başı 350 dolar.

Hazade canım biz de seni özledik... O neşeli pozitif halini... Yumoşların toplanmış. Maşallah sayı çok güzel Hadi bakalım bebeklerimiz geliyor. Topiğimiz şenlensin.

Çok geçmiş olsun dilhusar dilerim en yakın zamanda bebeişine kavuşursun
Hazade canım biz de seni özledik... O neşeli pozitif halini... Yumoşların toplanmış. Maşallah sayı çok güzel Hadi bakalım bebeklerimiz geliyor. Topiğimiz şenlensin.

Ewet topiğimiz şenlenicek bebiş haberlerile inşallahh ama o zaman hepimiz toplanıp kutlıycaz sözmüü sen nasılsın canım nasıl gidioo

İncicim sakın kötü düşünme sayıya takılma bak benim 21 taneydi ne olduu hüsran bu defa olucak ama ben biliorum Emir Bebek
Bu arada Volkan baltacıyı aradım Pgt onda yaptırıcam karar verdim 5 dk önce :)

PGT ' yi Volkan Baltacıyla yaptırıorum arkadaşlar 1,500 tl ye

Hazadeciğim ;

İncinin de senin de sonuçlansın ; bu arada Nesrin de İstanbul'a gelirse hep beraber kutlayalım Belki Laveciğim de gelir...Gezmelerden fırsat bulursa Ben test sonucumu bekliyorum canım. Gerginim...Olumlu düşünmeye çalışıyorum.. Öyle işte...

Dilhusar ben de Memorailda yaptıracağım. Benim tek gen hastalığı. Ben de genetik sorun var. Yumurtalar PGT 'ye girecek. Memorial bildiğim kadarıyla tek toplama yapıyor. Kaç toplarsa toplasın PGT'ye gidiyor. Bence de mantıklı olan bu. Belki tek yumurtada bile sağlıklı olabilir. Sonuç olarak Memorial 'ın lab. iyi diye ben tercih ettim. Umarım senin için de en hayırlısı neyse o olur.. Geçmiş olsun tekrar...

Ne yapayim Akasya'cim gezmeyip de:):):)
Bebegimiz olsa oturup bakalim evimizde ama yok .

Hazadecim ,

Hayirlisi olsun ve gecmis olsun.

Guzel haberlerle gel insallah .

INCICIM bugun vuruyorsun catlatmayı degıl mı?
Saol cnm inşallah güzel haberler vericez hepimiz kutluycaz

Vallahi ne zaman isterseniz gelirim benn
İnşallah herşey diledigimiz gibi geçicek ve hepimiz Anne olucaz...Sende kendini germe cnm benim gersekde germesekde herşey olucagına varıo

İnşallah canım... Şu günleri bir atlatalım... Hep beraber buluşup bebeklerimizi , hamileliğimizi konuşmaya başlayalım inşallah

Volkan Baltacı kaç embriyo olursa olsun bu ücreti alıyor değil mi? Hadi hayırlı olsun canım

Hazadecim ,

Hayirlisi olsun ve gecmis olsun.

Guzel haberlerle gel insallah .

INCICIM bugun vuruyorsun catlatmayı degıl mı?

Canım dün akşam yaptım, yarın opu'dayım nasipse :)

O günleri de göreceğiz inşaallah. Hatta birbirimize dert yanacağız evde oturmaktan sıkıldık diye :)

Demek terim olarak bilmiyordu. iki dr iyi olmuş. Hem sürekli nazını çekecek bir samimi dr olmalı... Benim de dr m var burada senin gibi sık sık gidiyorum erken doğumu o yaptırmıştı hala devem ediyorum... Şimdi12. haftadaArda Bey çağırdı İstanbula gideceğim...

Yarın yumurta toplama işlemim varr

Hadi hayırlısı...

Ya inşallah gitsin bu kurtulayım yaa neyse hayırlısı

Nesrin abla sen hangi ilaçtan kullanmıştın inşallah geçer
Sol yumurtalığımın oradaymış neyse kafama takmıyorum hayırlısı

Canım ben Ginera doğum kontrol hapı kullandım o ay geçti...

Canım çok güzel maşallah.Allah tamamına erdirsin sağlıklı embriyolar, transfer, tutunma, sıkıntısız gebelik, sağlıklı bebeler:))

sık sık yazamıyorum ama aklımdasınız hep unuttuğumu sanmayın.bide beni unutmayın
lave,chnb,mattika,incim,merve,akasya gelincik ve daha aklıma gelmeyenler.hepinizi öpüyorum...

Canım biz de öpüyoruz seni ve kızçeleri:))

Çok sağ ol canım...

arkadaşlar doktorlarınız kim.kimle tedavi oluyorsunuz.yazarmısınız.

Ben 3 ay önce Ataşehir Memorial Doç. Dr. Cem Demirel'le tedaviye başladım.Pgt mi Prof. Dr. Volkan Baltacı yaptı ama fishle yani belli sayıda kromozama ve eşimin sorununa bakıldı 5 tane pgt ye girdi yumurta. 2 sağlıklı çıktı ama transfer günü gelişimi durdu transfer olamadı. Şu an 7 haftalık doğal hamileyim:))

Allah razı olsun kızlar. Bugün son kontrolüme gittim. Yumoşlar uslu uslu duruyorlar. Biraz daha büyüyeceklermiş. Yarın 8.45 gibi alırlar beni işleme.

Allah yardımcın olsun kuzum benim. Her şey güzel olacak inşallah...

Mattika da yazmış pıhtılaşma olabilir mi diye... Ya da bağışıklık sistemi mesela lupus antikoagülan sorunluysa bebeği atıyormuş vücut... Pıhtılaşma iğnesi yapılmış acaba dozo mu yetmedi. Bir de micro array yeni bir teknik onunla tüm kromozomlara bakılabiliyor...

Hayırlı olsun canım benim de Volkan Bey yapmıştı...

Canım ben de ona yaptırdım sanırım fiyat fiks. Benim 5 yumurtamdan 1800 tl alınmıştı. Acaba fishle mi bakacak?

İnşallah canım benim:)) Ne güzel olur... Hasta ziyareti sevaptır ben yatarken gelirsiniz ziyaretime. Malum dikiş işi var benim daha:))

Allah en tez zamandanasip etsin inşallah. Amin...

Volkan Baltacı kaç embriyo olursa olsun bu ücreti alıyor değil mi? Hadi hayırlı olsun canım

O günleri de göreceğiz inşaallah. Hatta birbirimize dert yanacağız evde oturmaktan sıkıldık diye :)

Evet canım sanırım öyle fiyat konusu...

Buluşalım buluşalım

Evet buluşalım:))

Merve de İstanbuldaydı da gelir:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…