- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
hituci canım nerelerdesin kalp atışlarını duydun mu bebeğinin inşallah hiçbir sorun olmaz........ hayırlısıyla dünyaya gelir......... ne güzel ya bizde burdan her aşamasını takip ederiz.........darısı bu sitedeki herkesin başına inşallah
selam silam....
bende isvicrede yasiyorum burdada pgt yasak oldugu icin türkiyede yaptirdim....
evet anne babada kormozom bozuklugu olmasa bile cocukta bi hastalik cikabiliyor...burda bi ailede gördüm bunu...her ikisi saglikli tek ilk cocuklari öyle özürlü dogdu..ikincisi normal dogdu..
Allah yardimcin olsun iyi bi arastirma yap istersen...sana belki belcikayi tavsiye ederler...türkiyede tüp bebek konusu daha cok ilerlede suanda...sana tavsiyem türkiyede bi merkezde yaptirman
hayirlisi artik canim
bende pgt yaptiridm...ve Rabbime sükürler olsun saglikli giden bi hamileligim var...burda iki arkadas daha var dogum yapmis olan ve onlarinda bebekleri Allaha sükürler olsun saglikli...o yönden akliniza takilmasin...iyiki bu yöntem varmiski saglikli bi hamilelik elde edebiliyorlar...Allah yardimciniz olsun...Almanyada da tek bi embryo yada en fazla iki embryo transfer ettiklerini biliyorum...hamile kalma sansi onun icin azaliyor gibi geliyor...gerci Allah yazdiktan sonra...hersey olur...
hakkimizda hayirlisi...Rabbim insallah gerek kalmadan verir
canım allah kolaylık versin hepimize......... inan genetik sorunlar hızla artmaya başladı nedeni ise bence teknoloji ve yediğimiz gıdalar......... doğuştan gelen bir sorun olmasa dahi anne karnında bebeklerin sağlığı olumsuz yönde etkilenebiliyor.......... allah bize bu günleri yaşatanlardan hesap sorsun inşallah......... bu nedenle akrabalık derecenizi bilemiyorum tabi ama etkisi olabilir......... teyze ve amca çocuklarında sorun yaşanabiliyor bazen.......... eğer olmazsa dondurulmuşlarla hiç düşünme gel türkiyeye.......... istanbulda ve ankarada bu konunun uzmanı birçok merkez var......... karar verdiğin anda fikir vermek daha kolay olur.......... ama inşallah gerek kalmaz
canım bizde de var ailede yani teyze çocukları evli olan..........ama genetik bir problem yok......... herşey allahın takdiri sen bol bol dua et inşallah hiçbir sorun olmaz.......... hiç kan bağı olmayıpta sağlıksız çocuk dünyaya getiren insanlar var......... dediğim gibi olmazsa türkiyeye gelirsin........ benim anlamadığım neden yurtdışında yasak bu tedavi iyiki burda öyle birşey yok yoksa ne yapardık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?