- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #9.101
hmm bu garip bi durum. 24 sure mu yapılmıştı? inş sağlıklıdır ikisi de.canım sağlıklı embriyonun haricindeki embriyoda kırık ne görünüyor ne görünmüyorr yani proplar kullanıldıgında ılşık yanmioo yani taşıyıcılığının yanı sıraaa sorunlu embriyoda olabilir anladınmı bölünmesi iyi fakat üstünde çalışma yapılamamış
hadi inş incim, gidip bekleyip eli boş döndürmesin allah bu defa.Kızlar merhaba,
Hastaneden aradılar. Sonuç 5 gibi çıkarmış. Tedbir olsun diye gelin dediler. Saat 3 gibi evden çıkacağım. Şimdi evi biraz toparlayıp kendime çeki düzen vereyim :) Haber gelemz diye her yeri dağıtmıştımBakalım bizi ne bekliyor. Dualarınızı bekliyorum.
En sevmediğim kısmı burası işte canım. Sonuç olumlu çıkarsa transferi büyük ihtimalle yaparlar. Çok korkuyorum :18:
Sabahtan beri midem ağrıyordu şimdi daha da arttıDua edin kızlar, elim boş dönmekten çok korkuyorum
Kızlar merhaba,
Hastaneden aradılar. Sonuç 5 gibi çıkarmış. Tedbir olsun diye gelin dediler. Saat 3 gibi evden çıkacağım. Şimdi evi biraz toparlayıp kendime çeki düzen vereyim :) Haber gelemz diye her yeri dağıtmıştımBakalım bizi ne bekliyor. Dualarınızı bekliyorum.
Kızlar merhaba,
ıncı gitti
hayırlı haberlerle donsun ınsallah
sımdı o memorıal onun ustune ustune gelıyordur
ama bırazdan ınsallah cenneteymıs gıbı duygulara kapılıp tasını topragını opmek ısteyecek :)
hayırlısıyla ıncıcım ınsallah ıyı haberler getır bıze.
Laveciğim süpersin . Bayılıyorum senin yorumlarınaGözümüz yolda kulağımız seste İnci'yi bekliyoruz. Şu an yaşadığı stresi ben de tahmin edebiliyorum. Allah yardımcısı olsun.. İçini ferahlatsın inşallah.. Dualarımı gönderiyorum...
Aynen ben de çoook merak ettim. Chnb falan telefonla konuşursa haber versin bize..İnci'nin telefonu vardı onda.Nessrrrinnn duy sesimizi.. Bir bilgi alırsan yaz buraya
Ben geldimMideme kramplar giriyor Telefonda 5 gibi demişlerdi şimdi 6'yı bulur diyorlar Sabahtan beri bir lokma yememiştim. Başım dönmeye başlayınca bir çorba içeyim dedim. Ne zormuş beklemek... Allah hepinizden razı olsun, dualarımızın gücüyle bu sefer olacak inşaallah, olacağına inanmak istiyorum. Hepinizi çok seviyorum
Canım aradım 6 yı bulur demişler. Yemek yiyor şimdi.Dualarımızı bekliyor...
Hadi hayırlı haberlerle git bebeişlerini al cnm herşeyi iyi düşün herşey çok güzel olacak işnşallahhhhhKızlar merhaba,
yok cnm Fısh yöntemiyle bakıldıhazadecim sen 24 sure mu yaptırmıstın?
Sonuç olumlu olucakkk bak gör canımmmm senin için hepimiz dua ediyoruzzz sakın aksini düşünmeeeEn sevmediğim kısmı burası işte canım. Sonuç olumlu çıkarsa transferi büyük ihtimalle yaparlar. Çok korkuyorum :18:
Elin boş ama karnın dolu döneceksin cnm hemde iki taneeeeeSabahtan beri midem ağrıyordu şimdi daha da arttıDua edin kızlar, elim boş dönmekten çok korkuyorum
Ben geldimMideme kramplar giriyor Telefonda 5 gibi demişlerdi şimdi 6'yı bulur diyorlar Sabahtan beri bir lokma yememiştim. Başım dönmeye başlayınca bir çorba içeyim dedim. Ne zormuş beklemek... Allah hepinizden razı olsun, dualarımızın gücüyle bu sefer olacak inşaallah, olacağına inanmak istiyorum. Hepinizi çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?