Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

sifacım sen bir kaç sayfa önce pgt işini tam anlayamadığını yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam :26: Ne takıldı kafana?

Hoşgeldin kuzum İyi misin biraz daha
hoş buldum birazcık azaldı ağrılar yatıcam yine hemen baktım kociş pc yi açık bırakmış hemen bi bakayım dedim sizlere geç olsun güç olmasın inşş salı yada çarşamba güzel haberlerini alalım inş tatlımm

İlacını alıyorsun değil mi? Azaltmak yok ona göre

sifacım sen bir kaç sayfa önce pgt işini tam anlayamadığını yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam :26: Ne takıldı kafana?
evet yaa hazade yazmıştı ya son dk 2 embrio transferi oldu diye neydi adı yaaa trans... la yazılı bi kelime :26: işte o ne demek ti :26:

Aaa ne kötü insan hangi duyguyu hissedeceğini şaşırır umutlansammı umutlanmasammı diye
Allah yardımcın olsun canım
Evet malesef ben genelde yalnızım böyle o yüzden bir bebek şart
Ayy onlar içinde zor biz bi şekilde duygumuzu dışarı vuruyoruz onlar hep içlerine atıyorlar
MaşallahCanım hep böyle devam eder inşallah yuvanızdan mutluluk huzur bereket eksik olmaz
Bide meyveniz geldimi hahhh tam şenlenir yuvanız

evet yaa hazade yazmıştı ya son dk 2 embrio transferi oldu diye neydi adı yaaa trans... la yazılı bi kelime :26: işte o ne demek ti :26:

Hıı sen translokasyonu diyorsun gen bozukluğu işte canım
Bende o var mesela taşıyıcıyım sağlıklıyım çok şükür ama
İŞte o kromozomdaki bozukluk bebeğimede geçiyor malesef

Geçen sefer o kadar kötü olmuştu ki... Tüp bebek katına gittik ilk önce, hazırlanın transfer olacak dediler. Biz uçtuk. Embriyoloji katına çıktık henüz haber gelmedi dediler, kalakaldık. Tekrar aşağı indik, yine olacak dediler yukarı çıktık bekleyin dediler. Eşim dellendi, ben ne yapacağımı şaşırdım. Bir yandan kendimi kontrol etmeye çalışıyorum bir yandan eşimi sakinleştirmeye çalışıyorum. 2 saate yakın sonucu beklemiştik. Tam sonuç geldi, bu kez de raporda bir şey eksik yazılmış sonuç açıklanmadan onu düzeltmeye gittiler. Güler misin ağlar mısın...

İnşaallah canım. Hepimizin yuvası bebek sesleriyle şenlensin

Canım kromozom translokasyonu yani kromozomların yer değiştirmesi. Genetik bir sorun olarak biliniyor. Mesela 2. ve 5. kromozomlar yer değiştiriyor bu da düşüklere ve erken doğumlara sebep olabiliyor.

Evet canım ilkini biliyorum heyecanla ve merakla takip etmiştim buradan çok üzülmüştün canım yaa kıyamam
Neyse unutalım o günleri geride kaldı artık mutlu olma günleri inşallah Rabbim yüzünüzü güldürecek

Yaa alınma dalgınlığıma ver hem bak allah söyletti bu tedavinden sonuç alacaksın inşallah sağlıcakla ikizlerin olacak hemide
Kız hayırdır ne ğarısı hastamasın canım:26:
şaka canım benim kolaymı bebişsizlik bizlere fazlasıyla unutkanlık olarak geri dönüyo sağlık olsun inşallah tatlım hepimizin emekleri boş çıkmasın bebişle müjdelenelim inşallah canım evet fmf ataklarım yokladı yine beni bu aralar sıklaştı ataklar hayırdır inşallah

Hıı sen translokasyonu diyorsun gen bozukluğu işte canım
Bende o var mesela taşıyıcıyım sağlıklıyım çok şükür ama
İŞte o kromozomdaki bozukluk bebeğimede geçiyor malesef
haa taşıyıcılar için öylemi :26: ALLAH korusun pgt ile hepimiz sağlıklı bebişlerimizi büyütcez hayırlıca inşşşş

hadi kaçtım kızlar kociş söyleniyor ee haklı da hem hastayım hemm pc başında hadi öpüldünüz hoş sohbetler size daha spnra sohbetin hasını yaparız

İnşaallah mervecim hayırlısıyla hepimizin yüzü gülecek...

Ya ben dün şunu düşündüm bu problem kadında olunca dahada zor sanki
Erkekte milyonlarca sperm hücresi oluyor şans daha yksek
Ama bi kadından yumurta toplansında hadi en fazla 10 tanesi döllensin oda maksimum
erkekler daha şanslı gibime geldi ne bileyim uff kader gerçiii

Hiii canım benim kendine çok dikkat et unutma şu hayatta en değerli şey sensinn
Bebeğe takma kafayı hepimiz öyleyiz stres yapıyoruz ama ne gelir elden canım benim
Rabbim şifa versin dualarımdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…