- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #9.141
Dün gündüz uyuduğumda ben İnci'yi rüyamda görmüştüm. Bilinçaltı , çok düşündüğüm için olabilir diye bişey demedim. Bir de hayalkırıklığı yaşasın istemedim. Rüyamda İnci pazartesi günü transfer olacağını söylüyordu banaGüya aynı gün benim de opum varmış Karşılaşırız diyordum. Velhasıl Allah hayırlara çıkardı. Rüyam çıktı.. Şükürler olsun...
Kizlar cepten yaziyorum. Cok sukur bebegim benimle. Allah hepinizden razi olsun. Hepinizi cok opuyorum.
Aminn sıra kızlarda inşallahhhh inşallah sende alıcaksın cnm kucagınaa hayırlısıylaaa dikkat et kendineeEveeeeeeeeeeeeeettttttttttttttt, şeytanın bacağını kırdık Hazade ile. Gelsin gerisi.
sıra sizlerde cnm ztn az kaldı sizinde haberlerinizi böle alıcazzzzHeyy maşallahhSüper bir haber buuuuu. Valla çokkk sevindim... Topiğimizde umutlu haberler artıyor. Bizler de umutlanıyoruz ... Harika
Bende bendeee çok merak ediyorummm darısı sizlere canım inşallahhhbende işten geldim nefesimi tuttum incinin haberi için.çok şükür bebeğini almış,ama ben ayrıntıları merak ediyorum.bundan sonra dualarla gün sayacaz inşaAllah.
incicim haydi bakalım rabbim tamamına erdirsin inşaAllah.hazade ile birlikte,sonra darısı sıradakilere.
Yüce rabbim kucagımızıda almayı nasip edicek canım inşallahhh dualarım sizinlee
Aminn sıra kızlarda inşallahhhh inşallah sende alıcaksın cnm kucagınaa hayırlısıylaaa dikkat et kendinee
sıra sizlerde cnm ztn az kaldı sizinde haberlerinizi böle alıcazzzz
Bende bendeee çok merak ediyorummm darısı sizlere canım inşallahhh
Aminnnn inşallahhhhhh birine sadaka vericem vallahiiii çok mutluyummmmm
Sıra sendeeeee inşallah canımmmmmmmOhhhhhhh superrrrr....
Iste budur ya.
Sonunda
Hadi hayirlisi bundan sonra insallah
Olacak olacak
Allaha şükürler olsun, son iki sayfayı okurken nasıl korktum sağlıklı çıkmıcak diye..
inci canım çok mutlu oldum seninle, inş test sonucunu alınca yine bayram edicez, sonra kalp atışı vs..
çok şükür yarabbim
İnşallah canım hepimiz sağlıkla alalım bebşlerimizi. Çok mutluyum çok... 2 gündür çok mutluyum. Bir ara art arda olumsuz haberler aldık felek tersine döndü şimdi olumlu habaerlerde sıra. Gelsin bebişler.....
Olumsuzlukları atalım kafamızdan herşey güzel olucak sen ve mattika sanırım inşallah yanlış yazmıorumdur hepimiz sağlıkla bebişlerimizi alıcaz kucagımıza veeeeee sonra diğer arkadaşlarımız bebeişlerine kavuşucak hep dua ediyorum Allah yardımcımız olsunnn
Amin canım amin. İnşallah hafta hafta takipçimiz olacaksınız. Treni Mattika çekiyor. Gelincik, ben, sen, İnci, Akasya, Petunya, Merve, Maiumut, Zeybek, Aydan....
Amin canım amin. İnşallah hafta hafta takipçimiz olacaksınız. Treni Mattika çekiyor. Gelincik, ben, sen, İnci, Akasya, Petunya, Merve, Maiumut, Zeybek, Aydan....
Bu arkadaşların hepsiihamilemiiiii
ne olur hepsi hamile deee
yine ben unutuldum
ama dünde Merve unutmuştuŞifaaa şekerrr hiç unutulur musun yaaa. Aşk olsun.. İnşallah bu topik hepimize uğurlu gelecek. Hepimiz sırayla bebeklerimize kavuşacağız
gözün aydın incii ,nasıl sevindim anlatamam,daha sonuç gelmemiştir diye düşünmüştüm,sağlıkla pozitifi görmen dileğiyle
akasya canım bana site ismi yazacaktın arkadaşıma söylemem için...adı neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?