Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Çok güzelmiş. İnşallah sana ve diğer kızlara da sevineceğiz böyle....

Allaha şükürler olsun, son iki sayfayı okurken nasıl korktum sağlıklı çıkmıcak diye..
inci canım çok mutlu oldum seninle, inş test sonucunu alınca yine bayram edicez, sonra kalp atışı vs..
çok şükür yarabbim

Kizlar cepten yaziyorum. Cok sukur bebegim benimle. Allah hepinizden razi olsun. Hepinizi cok opuyorum.

Yüce rabbim kucagımızıda almayı nasip edicek canım inşallahhh dualarım sizinlee
Eveeeeeeeeeeeeeettttttttttttttt, şeytanın bacağını kırdık Hazade ile. Gelsin gerisi.
Aminn sıra kızlarda inşallahhhh inşallah sende alıcaksın cnm kucagınaa hayırlısıylaaa dikkat et kendinee
Heyy maşallahh Süper bir haber buuuuu. Valla çokkk sevindim... Topiğimizde umutlu haberler artıyor. Bizler de umutlanıyoruz ... Harika
sıra sizlerde cnm ztn az kaldı sizinde haberlerinizi böle alıcazzzz
bende işten geldim nefesimi tuttum incinin haberi için.çok şükür bebeğini almış,ama ben ayrıntıları merak ediyorum.bundan sonra dualarla gün sayacaz inşaAllah.
Bende bendeee çok merak ediyorummm darısı sizlere canım inşallahhh
incicim haydi bakalım rabbim tamamına erdirsin inşaAllah.hazade ile birlikte,sonra darısı sıradakilere.

Aminnnn inşallahhhhhh birine sadaka vericem vallahiiii çok mutluyummmmm

İnşallah canım hepimiz sağlıkla alalım bebşlerimizi. Çok mutluyum çok... 2 gündür çok mutluyum. Bir ara art arda olumsuz haberler aldık felek tersine döndü şimdi olumlu habaerlerde sıra. Gelsin bebişler.....

Ohhhhhhh superrrrr....
Iste budur ya.
Sonunda
Hadi hayirlisi bundan sonra insallah
Olacak olacak
Sıra sendeeeee inşallah canımmmmmmm

Ewet kalp atış , testler kıyafetler Allahım inşallah tatırıcak bunları bizeee

Olumsuzlukları atalım kafamızdan herşey güzel olucak sen ve mattika sanırım inşallah yanlış yazmıorumdur hepimiz sağlıkla bebişlerimizi alıcaz kucagımıza veeeeee sonra diğer arkadaşlarımız bebeişlerine kavuşucak hep dua ediyorum Allah yardımcımız olsunnn

Amin canım amin. İnşallah hafta hafta takipçimiz olacaksınız. Treni Mattika çekiyor. Gelincik, ben, sen, İnci, Akasya, Petunya, Merve, Maiumut, Zeybek, Aydan....

incii canımm benim yaa merakla senden haber bekliyorum ALLAH ım inşallah güzel haberler duymamızı nasip etsin inşallah kocaman dualarımdasın hepimiz için bol bol dualarım oluyor Rabbim kabul buyursun inşallah

Son düzenleme:
Bu arkadaşların hepsiihamilemiiiii
ne olur hepsi hamile deee

Hehehehe inşallah hepsi de hamile olacaklar Benim birkaç ay var daha... Allah'ım inşallah yüzümüzü güldürecek. Kızlar hamile arkidişler ( Mattika ,Chnb, Hazadee , İnci ) dua edin bize... Hamişlerin duası kabul olurmuş

Şifaaa şekerrr hiç unutulur musun yaaa. Aşk olsun.. İnşallah bu topik hepimize uğurlu gelecek. Hepimiz sırayla bebeklerimize kavuşacağız
ama dünde Merve unutmuştu 2 gün üstüste unutulmak koydu yaaaa amin canım benim amin inşallah hamile kalacağız hepimiz hemde en sağlıklı ve hayırlı bebişlerimize

Evime geldim kızlar. Ömrümden ömür gitti desem yeridir. Saat 4.30'da hastaneye vardık. Sonuç 6'yı bulabilir dediler. 6 oldu yok. Semra Hanım geldi, bekliyor yok. Sonra o gitti biz hala bekliyoruz. Saat 6.50 gibi genetik doktorumuz Cumhur Bey geldi. Eşim de şaşırdı ben de şaşırdım onu görünce. Dedik herhalde olumsuz haber, teselli edecek bizi :) Galoşları giyip toplantı odasına geçtik. Raporu önümüze uzattı, yüzü tebessümlü. Her şey çok hızlı oldu, 10 dakika konuştuk ve beni hemen odaya aldılar. 5 dakika içinde işlem bitti. Ekrandan gördüm miniğimi Hala inanamıyorum Test günüm 10 mayıs. Allah'ım pozitifi de görmeyi nasip eder inşaallah. Destekleriniz ve dualarınız için çok sağolun kızlar. Hepinizi çok çok seviyorum. Allah'ın izniyle sırayla hepinizin transferini kutlayacağız. Art arda gelen kötü haberlerden sonra şimdi iyi haberler zamanı...

incicim çok sevindim canım bebeğin seninleymiş :) inş sıkı sıkı tutunur annesine dualarım sizinle ayy ne güzel ya arka arkaya güzel haberler geliyor sıra bizde kızlar hamile olmayan kalmasııııııııınnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…