- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
merhaba benimde embriyolarım çözündüğ ve pgt ye gitti 12 den 3 tanesi sağlıklı dendi 1 gün daha beletilip 5.günde transfer yapıldı dularınızı eksik etmeyin ne olur bizde transkolasyon yok ama 3 gebelik kaybım var bundan sebep pgt yapıldı rabbim bu yolda hapimizin yardımcısı olsun inşallah...
slm kizlar
yardimizniza ihtiyacim var. benim esimde 13 ve 14 kromozomlarda robertson translokasyon vardi. bugu ndoktorla gorusmus yuzde elli cocugunuz sakat dogabilir demis
ama asilama yapacaklarini soylemis...
bu durumda asilama yaptiran varmi aramizda benede bilgi verirmisiniz....
kızlar doktor aradı bende resıprokal cıkaran yere gene gıt yaptır dedı ama ben oraya gene gıdıp yaptırmak ıstemıyorum baska bı yerde dahamı yapsam cunku bu onemlı benım 2 dondurulmus var onlara pct yapsammı yapmasammı dıye dusunmuyorum bende boyle cıktı dıye pct yapcaktım ama sımdı cıksada cıkmasada yapcam pct lakın bu dondurulmusları ne yapcam sız nerelerde yaptırdınız ben premet laboratuarında yaptırdım ozel otekısınıde cerrah pasada yaptım sımdı ne yapsam gene yaptırıyımmı yoksa zaten temız cıkıp yaptırmayımmı
Allah razı olsun cnmlarım rabbim inşallah hepimize kucağımıza alacağımız evlat hamielliği nasip etsin inşallah
simgecim sen eNver beyle görüşecektin son durum ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?