- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #9.921
Test günüm perşembe canım. O gün yaptırırım büyük ihtimalle.
hakkında hayırlısı olsun cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test günüm perşembe canım. O gün yaptırırım büyük ihtimalle.
Bugün Lc ye gittim bir tane hamile pantolonu alayım diye bulamadım istediğim gibi. Oğluma da kıyafet baktım. Bebek tulumları gözüme ilişti. Ne sevimlilerdi. Elim gitti geri bıraktım... Korktum birden(
hituci hos geldin
merhaba canım interneten arastırırken sizi gördüm cünkü kromozom değerlerimiz aynı bizde dün sabah volkan hocayla görüştük size söylenenlerin aynısını bizede söyledi üstellik eşimde azfc delasyonu var ve azosperm bir iki adet sperm cıkar bizede pgt gerek duydular cuma günü test sonucumu aldım ama halen aklım yerine gelmemiş çok aglıyorum biz iki defa tüpbebek denedik tutmadı temmuzda tupbebek düsünüyorum sizin ne durumda allah kolaylık versin inşallahherkese merhaba ..
sabah doktora gittik hem volkan beyle hem aysun hanımla görüştük..
kanda düşük oranda çıkan kromozomum muhtmelen yumurtalıklarda yüksek oranda çıkacağını bu bozukluğun %70-80 yumurtalarımı etkilemiş olabileceğini ve doğal yolla bu oranda hammile kalamaycağımı kalsam bile hasta çocuk olabileceğini ve düşebileceğini söylediler..
bugün adetimin 2.günüydü ..
biz hiç beklemek istemedik ve bugün itibari ile pgt ile tüp bebeğe bismillah dedik inş.
aysun hanım yumurtalıklarıma baktı ve yumurta rezervimin çok güzel olduğunu söyledi ekranda da gösterdi zaten her bir tarafımda7-8 er yumurta oluşabileceğini söyledi gayet güzel görünüyor dedi ..
yalnız daha adetimin 2.günü ve lekelenme şeklinde kanamaya geçmedim ,rahim duvarın daha kalın bugün ilaçlara başamayalım pazartesi gel muhtmelen kanaman başlar rahim duvarı incelir o gün de inş. iğnelere başlarız dedi ..
volkan bey cool bir adam gerçekten ama ben böyle doktorları eskiden beri daha çok seviyorum..
daha aklı başında mantıklı ve gerçekçi olduklarını düşnüüyorum nedense ..
cool bir adam ama herşyi gayet güzel anlattı bize..
normalde devlet desteği için 2 aşılama gerekiyor biz bi tane yaptırmıştık 1 tane daha gerekliydi ama fiyatta anlaşınca devlet desteği ile aynı fiyata geldi nerdeyse biz de anlaştık ve bismillah dedik..
inş. hayırlısı ile embryolar güzel çıkar ve ikizlerim gelir yerleşir karnıma..
öyle çok ikiz istiyorum ki artık anlatamam..
kürtaj mı pgt mi seçiminden bahsedilmiş ..
ben kendi adıma pgt diyorum.
çünkü kürtaj bence sağlık açısından ve manevi yönden daha yıpratıcı ..
ben çok duygusal bi insanım ve anaç biriyim ..
ne olursa olsun bebeğimi aldırmaktanyana olamazdım sanırım ..
tabi maddiyatla da alakalı ..
çok şükür ki RABBİME o imkanım var ve imkaım elverdiği ölçüde ben tüp bebek denemeyi düşnüüyorum inş.
mesela bana volkan hoca doğal yolla olursa amniyosentez yaptırırsınız hasta çıkarsa aldırırsınız dedi ..
o kadar büyük bebek nasıl aldırılır ,düşünemiyorum..
Ben o ihtimali göze alamam ,bebek içimde o kadar büyümüşken buna izin verememe doğrusu ...
Gerekirse servet harcarım belki bu işe ama karnımdaki çocuğu kalbi atıyorken sırf hasta diye nasıl aldırabilirim ..
O yüzden ben risksiz yolu seçmeyi tercih ediyorum ..
Kaldıki erken menopoz tehlikemiz de var ,zor gebe kalıyorum ben hiç gebe de kalamadım ..
Yani doktorların dediği gibi normal yoldan gebe kalmam çok zor ..
Senelerce gebe kalmayı bekleyip sonra amniyonsetezde hasta olduğunu öğrenip sonra da aldırmayı düşünürsem bu benim için imkansız bir döngü..
Şimdi hastalğımı biliyorum ,ya olacak ya da olmayacak ..
Deneyebildiğimiz kadar dener sonra da olmuyor diye peşini bırakırız ne yapalım ..
Bu bence en kolayı ..
Çocuk beklemek ,gebe kalınca hastamı dye düşünmek ve sonra da aldırmak ..
Bunlar bana çok ama çok ağırgelecek şeyler.
Umarım RABBİM dualarımı kabul eder de bana mis gibi ikiz nasip eder inş.
Hayırlısı ALLAHtan
merhabalar
bizim durumumuzda aynı,delikızla konuşmuştuk,aynı durumda olan 3 kişi olduk burda,bende 2 negatif denemeden sonra öğrendim durumumu,haziran adetiyle başlayacağım inşallah tedaviye...senin dr un kim?
teşekkür ederim amin inş.merhaba canım interneten arastırırken sizi gördüm cünkü kromozom değerlerimiz aynı bizde dün sabah volkan hocayla görüştük size söylenenlerin aynısını bizede söyledi üstellik eşimde azfc delasyonu var ve azosperm bir iki adet sperm cıkar bizede pgt gerek duydular cuma günü test sonucumu aldım ama halen aklım yerine gelmemiş çok aglıyorum biz iki defa tüpbebek denedik tutmadı temmuzda tupbebek düsünüyorum sizin ne durumda allah kolaylık versin inşallah
Merhabalar...
İnciciğim canım geçmiş olsun canım. Fazla yaklaşma sana bulaşmasın...
Delikız tebrik ederim öğrenir öğrenmez hemen uyguluyorsun. Süper...
Bu arada sana 3 kere sormuştum. 4. kez sorayım:
Sen yazmıştın mozaik olanlar ya hamile kalamıyor ya da sağlıksızsa düşük yapıyor diye. Bu bilgiye nereden ulaşmıştın canım?
Bir de Angelle ben benzetmiştim çünkü Angelde translakosyon yoktu. Turner mozaizmi vardı. Hatta mozaik olgularda 20 hücrede bakılınca anlaşılamıyabiliyormuş kanda. Kanda 100 hücrede baktır diye beni uyarmıştı. Kendi başta 20 hücrede sorun yok çıkmış sonra düşük yapmış tekrar 100 de baktırmış turner mozaik çıkmış. Ben bunu hatırlıyorum.
Bir de kürtaj konusunda şunu belirteyim ben bir kez kürtaj oldum o da kese bozolmuştu ve bebeğin kalp atışı duyulmamıştı. Ve kürtajla materyali alıp genetiğe yollayalım diye. Bir kez de düşük yapmıştım ilk bebeğimi. Yani bebeklerimiz sağlıksızdı da aldırdık olmadı Mattikanın da benim gibi...
İnşallah ilk seferde olur. Bu topikte ilk seferde tek de ikiz de olan arkadaşlar var. İnşallah senin de olur ilkinde...
Merve istek gönderdim sana kuzum...
delikız canım ya Allah bismillah hayırlı olsun tedavin inşaAllah.
bendede mozaik var ama bana başka bişey demedi dr um.yani başka hasatlık varmı diye.bende sadece bu konu için yakın zamanda dr umla bir görüşmeye gitmeyi düşünüyorum.
ayrıca yumurta sayın iyi olcak inşallah.ne kadar yumurta okadar şans.gelsin gelsin çifter çifter bebekler inşallahhhh.[/QUOTEl]
ALLAH RAZI OLSUN..
bakalım artık inş. iyi olur herşey hepimiz için
hadi yaaa:18:Bu arada Angel'in pgt de hiç sağlıklı embriyosu çıkmamıştı. Bir kez denemişti.Sonra doğal hamile kaldı oğlu olmuş şükür. Bence bu sorunu olanlarda erkek bebeklerde sorun olmuyor yani bu sorun olmuyor çünkü turner kız bebeğe özgü bir rahatsızlık.
Bana da Volkan Bey kız olması daha iyi demişti bizim için. Çünkü eşim süper erkek sendromu mozaizmi. Yani erkek bebeğe özgü...
ben de pgt de sağlıksız çıkar hepsi diye korkuyorum inş. başıma gelmez..
Angel hamile kalabiliyormuş yine bende hiç gebelik olmadı ..Angel kaç yılın üzerine hamile kaldı acaba ..Benden daha mı uzun daha mı kısa ...
Ama zaten pgt ile yapılınca kız da olsa hasta olma riski olmuyor ki .Angel peki doğal yoldan hamile kalınca amniyosentez filan mı yaptırdı ,yani hasta olur çocuk vs diye korkmadı mı hiç
hoşgeldin ...hamilelikte de göğüsler aynı regl dönemi gibi oluyorya belki hamilesindir ..kaç günün vardı seninMerhaba kızlar. Ben çok korkmaya başladım. Göğüslerim aynı regl öncesi belirtiler gösteriyor. Test alıp yapsam mı diyorum sonra da çıkmazsa çok kötü olurum diyorum. Offf ne zormuş![]()
hoşgeldin ...hamilelikte de göğüsler aynı regl dönemi gibi oluyorya belki hamilesindir ..kaç günün vardı senin
Merhaba kızlar. Ben çok korkmaya başladım. Göğüslerim aynı regl öncesi belirtiler gösteriyor. Test alıp yapsam mı diyorum sonra da çıkmazsa çok kötü olurum diyorum. Offf ne zormuş![]()
bence yapma inci.evde yapılan testler yanıltıcı olabiyor.ama sen bilirsin.gerçi seninki beşinci gün emriyosuydu.inşaAllah tuttuysa çıkar.ben olsam dişimi sıkar iki gün daha kokarak ama daha çok umutlanarak geçirirdim.
hadi hayırlısı inş.çifter çifter gelir..Test günüm perşembe canım.
Bu arada sana 4kere sormuştum. 5. kez sorayım:![]()
Sen yazmıştın mozaik olanlar ya hamile kalamıyor ya da sağlıksızsa düşük yapıyor diye. Bu bilgiye nereden ulaşmıştın canım?
4.gün transfer yapıldı canım bana. Bilmiyorum çok kararsızımSaatler gün gibi geçmeye başladı. Geceleri saçma sapan rüyalar görüyorum, uykumda bile rahat değilim
![]()
teşekkür ederim amin inş.
biz bu adetimle başladık işte bsmillah deyip.
hayırlısı ALLAHtan
Ya nasılsa teşhis kondu artık beklemenin bir anlamı yok .Belki ALLAH KORUSU tutmayacak hemen olmayacak vs ..bu riskleri de düşünürsek erkenden başlamakta fayda var ..
İnş. olur da ister tek ister çift farketmez .Bi siftah edelim de inş.
hadi yaaa:18:
ben de pgt de sağlıksız çıkar hepsi diye korkuyorum inş. başıma gelmez..
Angel hamile kalabiliyormuş yine bende hiç gebelik olmadı ..Angel kaç yılın üzerine hamile kaldı acaba ..Benden daha mı uzun daha mı kısa ...
Ama zaten pgt ile yapılınca kız da olsa hasta olma riski olmuyor ki .Angel peki doğal yoldan hamile kalınca amniyosentez filan mı yaptırdı ,yani hasta olur çocuk vs diye korkmadı mı hiç
4.gün transfer yapıldı canım bana. Bilmiyorum çok kararsızımSaatler gün gibi geçmeye başladı. Geceleri saçma sapan rüyalar görüyorum, uykumda bile rahat değilim
![]()
hadi hayırlısı inş.çifter çifter gelir..
ya akşam yazdım ama bi anda net gitti hepsi kül oldu
ya ben nette öyle okumştum ama yanılmışım doktor hasta olabileceğini öyledi .
çünkü benim hastalığım bana anne karnında geçmiş ama bebeğime direk yumurtalarımdan geçeceği için ondaki oran direk geçeceği için %100 oluyormuş ..Ailemde bu sorunu yaşayan ilk kişiyim ben aşırı doğurgan bir ailem var ..