- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #9.941
peki bu sorunları yaşayanların adet düzeni yumurtlama durumları nasıldı ..bununla da orantılı olabilir..ne bileyim bu sorunu olanların içinde adeti düzensiz yumurtlaması bozuk lanların şansı belki daha az olabilir ya da ondan ötürü sağlam çıkmamış olabilirmi..Doğru diyorsun maddi imkanlar varsa beklemeye gerek yok... Canım bazı arkadaşların hiç sağlıklı çıkmadı, sonraki tedavilerinde çıktı böyle de olabiliyor. Benim sağlıklı çıktı ama gelişimleri durdu transfer olmadı vb. Değişik durumlar yaşandı ama dediğim gibiilkinde sağlıklı bulunup ikizleri olan da var. Tamamen nasip işi... Yılmadan denemek lazım. Hituci 4. de kavuştu bebelerine:))
Pgt 1. kez denedi hiç sağlıklıçıkmadı sanırım öncesi 4 düşüğü vardı. Pgt den sonra çok dualar etti.. Şükür sonra doğal hamile kaldı ama çok beklemedi ne kadar tam bilmiyorum birkaç ay...
Evet kız ya da erkek pgt de farketmiyor ama cinsiyete bağlı sorunları olanlarda doğal hamileleiklerde farkedebiliyor. Ama bu yüzde yüz değil. Neden benim 7.5 yaşında oğlum var o zaman bu sorunu bilmiyorduk. Ben ondan da korktum acaba sorun var mı oğlumda diye. Genetik test yaptırdım şükür 46 xy çıktı. Yani Allah ne yazdıysa o oluyor. Tabi oran olarak bizim için doğalda kız olması bizim hastalık açısından daha iyi olur...
Angel amniyo yaptırmadı çünkü onun da az da olsa düşük riski var. Kaç düşük üzerine ilk kez hamileliği ilerlemişti o da yaptırmadı... Tabi korkular bitmiyor.Ben de doğal hamile kaldım korkmuyor muyum tabi korkuyorum. Çok dua ettim inşallah oğlum gibi bir mucize daha diye...
bi de bende hiç düşük olmadı bu acaba iyi bişeymi kötü bişeymi onu da bilemiyorum ...
Tamamen ALLAHIN TAKDİRİ tabiki bunlar sadece bahane zaten ..Elmizden geleni yapıp gerisin ALLAHA bırakmaktan başka çaremiz yok ..
İnş. hepimiz için hayırlısı olur