Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Fortel aldım ve kocaman bir negatif gördüm :((((
Malesef sizlere umut olamadım kızlar üzgünümm... Benim 3, denemem canım

hazadecim,fortel dediğin gebelik testi mi?
bugun senin 9. gunun degil mi?
test yapmak icin biraz erken ama , idrar için yani.
kan olsa tamam diyecegim ama idrar için bence acele etmissin

hazadecim,fortel dediğin gebelik testi mi?
bugun senin 9. gunun degil mi?
test yapmak icin biraz erken ama , idrar için yani.
kan olsa tamam diyecegim ama idrar için bence acele etmissin
Canım fortel 25 tl ve adet tarihinden 7 gün önce gösterio gebeliği :(
Fortel ne*erken gebelik testi mi?
dur bakalım çok erken,hemen umutsuzluğa kapılma,kan testini görmeden...

Ewet cnm erken gebelik ama olsa çıkardı canı demekki yok

günaydın akasya
inşallah hamilelerdir,sen nasılsın?pazartesi yorgun olmasan da sendromu yeter zaten boşver...
bu arada geçen gün söylediğin siteye girdim,resmini gördüm,gelinlikli,çok güzel çıkmışsın sendin di mi?:)
sen kaç yıllık evlisin

Selam canım

Evet kızıl saçlı bir gelinse benim :1: Ben daha yeni evliyim. Haziranda 1 yılım dolacak. :nazar:

Fortel aldım ve kocaman bir negatif gördüm :((((
Malesef sizlere umut olamadım kızlar üzgünümm... Benim 3, denemem canım

Hazade şeker idrar testine sakın güvenme :20: Keşke hiç yapmasaydın. Diğer topikte mustaba var. Okumuşsundur. O da idrar testinde negatif çıkmıştı ama. maşallah kanda hamile çıktı:nazar: Sen sadece kan testine güven. Moralini de bozma. Bebeklerini de kötü etkileme.. :16:

ben yine de erken derim,çünkü bende 2.denememde evde yaptım negatif,o üzüntüyle kanda baktırdım 18 pozitif çıktı,gerçi kimyasal oldu ama o testleri boşver sen,kan için bile erken,çünkü ben çok sevinip sonrasında üzüldüm,inşallah sen pozitifi görürsün canım perşembe günü dualarım seninle

ben yine de erken derim,çünkü bende 2.denememde evde yaptım negatif,o üzüntüyle kanda baktırdım 18 pozitif çıktı,gerçi kimyasal oldu ama o testleri boşver sen,kan için bile erken,çünkü ben çok sevinip sonrasında üzüldüm,inşallah sen pozitifi görürsün canım perşembe günü dualarım seninle

Allah razı olsun canım benim dilerim öle olur ama hiç ümidim yok hissetmirum artık çünkü :((

Canım fortel 25 tl ve adet tarihinden 7 gün önce gösterio gebeliği :(

adet tarihinden 7 gün önce ilk defa duydum Hazadecim.
bence yine de kan testi en doğrusu , emin olma derim.
İnşallah öle olur canım bakalım benim test günüm çarşamba canım çarşamba kanda yapıcam.:43:
Hazade şeker idrar testine sakın güvenme :20: Keşke hiç yapmasaydın. Diğer topikte mustaba var. Okumuşsundur. O da idrar testinde negatif çıkmıştı ama. maşallah kanda hamile çıktı:nazar: Sen sadece kan testine güven. Moralini de bozma. Bebeklerini de kötü etkileme.. :16:

Dilerim benimde öle olur canım bakalım kısmet hangi topikde canım bahsettiğin arkadaş

[QUOTE=Akasya78;24471616
aa ne güzel,tebrik ederim,Allah mesut etsin inşallah,nice güzel yıllara ulaştırsın...sen nerde çalışıyorsun canım?tabii özel değilse...

hazade ben ne yapayım seni :20: Ben de dün çok gelgit yaşadım yapsam mı yapmasam mı diye ama yapmamaya karar verdim hele Memorial topiğinde defalarca test yapıp negatifi ama kanda poizitifi gören arkadaşı okuduktan sonra. Lütfen yapma böyle. Forumda fortel ile ilgili bir konu var. Şöyle bir baktım da negatif çıkıp hamile kalan arkadaşlar var. En doğrusu kanda baktırmak bence.

hazade ben ne yapayım seni :20: Ben de dün çok gelgit yaşadım yapsam mı yapmasam mı diye ama yapmamaya karar verdim hele Memorial topiğinde defalarca test yapıp negatifi ama kanda poizitifi gören arkadaşı okuduktan sonra. Lütfen yapma böyle. Forumda fortel ile ilgili bir konu var. Şöyle bir baktım da negatif çıkıp hamile kalan arkadaşlar var. En doğrusu kanda baktırmak bence.

Canım dayanamadım napim :(((
Ya fortel çok hasas bir test olsa çıkardı die düşünüorum cnm ben

Canım dayanamadım napim :(((
Ya fortel çok hasas bir test olsa çıkardı die düşünüorum cnm ben

Hiçbir test yüzde yüz doğru değil canım benim. Burada çok okudum ben. Lütfen yapma böyle. Çarşamba günü kanda pozitifi göreceksin inşaallah sonra buraya gelip kem küm şey ben hamileymişim yazacaksın :) Ben buna çok inanıyorum...

Hiçbir test yüzde yüz doğru değil canım benim. Burada çok okudum ben. Lütfen yapma böyle. Çarşamba günü kanda pozitifi göreceksin inşaallah sonra buraya gelip kem küm şey ben hamileymişim yazacaksın :) Ben buna çok inanıyorum...

Dilerim öle olur canım ama pek umudum yok ... İnşallah sen görüceksin pozitifi sana sewiniezz

Dilerim öle olur canım ama pek umudum yok ... İnşallah sen görüceksin pozitifi sana sewiniezz

Yapma böyle ama çok üzülüyorum güzel arkadaşım benim. Bak ne diyeceğim çarşambayı bekleme yarın sabah git hastaneye ver kanını. Sen üzüldükçe inan biz de çok üzülüyoruz :(

Yapma böyle ama çok üzülüyorum güzel arkadaşım benim. Bak ne diyeceğim çarşambayı bekleme yarın sabah git hastaneye ver kanını. Sen üzüldükçe inan biz de çok üzülüyoruz :(

Üzülme canım hele sen hiç üzülme ne olur :(((
Sizleride üzüorum ne olur beni affedin ama 3 kürtaj 3,denemeden sonra ne bilim mutlarımı yitirdim artık benide anlayın ne olur :(

Üzülme canım hele sen hiç üzülme ne olur :(((
Sizleride üzüorum ne olur beni affedin ama 3 kürtaj 3,denemeden sonra ne bilim mutlarımı yitirdim artık benide anlayın ne olur :(

Güzelim burada beraber sevinip beraber üzülüyoruz olur mu öyle şey. Kimseyle konuşamadıklarımızı konuşuyoruz burada.Birbirimizi hiç görmedik, çoğumuzun sesini bile duymadık ama kader ortaklığı yaptık burada, birbirimiz için sürekli dualar ediyoruz böyle bir bağ var aramızda. Birisinin sevinci hepimizin sevinci oluyor birimizin üzüntüsü hepimizin üzüntüsü oluyor.

üzülme hazade,hepimizin imtihanı bu işte..ben de haziranda başlayacağım tedaviye,pgt li ilk olacak,belki de transfer bile olmayacak,bilmiyoruz ki...sabretmekten başka elimizden ne gelebilir ki,hiçbir şey..her şey Allah ın takdiri,hem umudunu yitirmen için çok erken,kan testini yaptırmadan..hem ben hatırlıyorum burda ocak şubat ayında tüp bebek yaptıranlar bölümünde bir arkadaşın erken yaptırdığı için kanda bile önce negatif alıp sonra pozitif aldığını...o yüzden azıcık daha sabret..

Güzelim burada beraber sevinip beraber üzülüyoruz olur mu öyle şey. Kimseyle konuşamadıklarımızı konuşuyoruz burada.Birbirimizi hiç görmedik, çoğumuzun sesini bile duymadık ama kader ortaklığı yaptık burada, birbirimiz için sürekli dualar ediyoruz böyle bir bağ var aramızda. Birisinin sevinci hepimizin sevinci oluyor birimizin üzüntüsü hepimizin üzüntüsü oluyor.
Ewet öyle canım Hepinizden binlerce kez Allah razı olsunnnn inallah sizlerin emekleri benim gibi boşa çıkmaz yawrularınızı kucagınıza alırsınız
üzülme hazade,hepimizin imtihanı bu işte..ben de haziranda başlayacağım tedaviye,pgt li ilk olacak,belki de transfer bile olmayacak,bilmiyoruz ki...sabretmekten başka elimizden ne gelebilir ki,hiçbir şey..her şey Allah ın takdiri,hem umudunu yitirmen için çok erken,kan testini yaptırmadan..hem ben hatırlıyorum burda ocak şubat ayında tüp bebek yaptıranlar bölümünde bir arkadaşın erken yaptırdığı için kanda bile önce negatif alıp sonra pozitif aldığını...o yüzden azıcık daha sabret..

Transferinde olur herşeyde iyi geçer cnm benim inşallahhh bu imtahan çok zor ama 6, negatif demek ne demek bilemezsiniz kızlar :(((

inci kesinlikle katılıyorum sana..ben sadece okuldan 2 en yakın arkadaşım vardı,ilk tüp bebeği yaptırdığımı bilen,2.yi onlara bile söylemedim,bu pgt olayını da kimseye söylemedim,söylesem de anlamayacaklar,olmazsa gene denersin deyip geçecekler,kendi çocukları olduğu için ne hissettiğim akıllarının kenarına bile gelmeyecek...onlar için çok kolay birşeyken benim bu çabamı sadece benle aynı şeyi yaşayanlar bilebilir...o yüzden iyiki burası var arkadaşlar...ben zaten çok yeniyim,hele ki sizlerin arasında süper bir iletişim var,inşallah ilerde benimle de olur,ben ilk duyduğumda sadece ben miyim demiştim,tesadif o ki,delikız var benimle aynı durumda,merkezimiz bile aynı....sizlerden çok şey öğrendim,hepinize çok teşekkürler

Back
X