- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #10.241
Düzeldi mi hazadecim?
İnci canım senin regl günün geçti dimi ? İnşallah hayırlısı ile güzel haberler alacağız ...
Canım öle demee neden bedenen göçüceksin aşk olsun hayat herşeye ragmen güzell sen hayırlı haberler alıcaksın ben inanıorumm ...
Ben benim testin değişmiycegini hiç sanmıorum cnm hiç ama hiç umudum yok çünkü hissetmiorum olsun ya napalım benimde kaderimde bunları yaşamak varmış demek kendimi hazır hissettigimde bende memorialde başlarım inşallahh
Vallahi canım transfer olabilmek bile benim için büyük bir olaydı. Sonuç negatif olursa kendimi fazla yıpratmayacağım pozitif olursa çok kapılmayacağım...
Sen kendine biraz zaman ver. Vücudun toparlansın güzelce. Kendine de gelmiş olursun. Sonra merkez aramalarına başlarsın, gidip görüşürsün içine sinen yerde içine sinen doktorla başlarsın. Memorial'de yaptırırsan mutlaka Semra Hanım'la görüşmelisin.
Bir sürü yazdım gittiİnciciğim ben Nur Hanım ile görüştüğümde bana kimse Semra Hanım da görsün demedi Niyeki acaba ? Açıkçası benim de aklıma gelmedi. Benim dosyamı görecekse yine de görüşmeli miyim acaba ? Riskli gebelik, pgt uygulanacak ilk cam kemik bayan hasta olmam vs vs ..
Bir topikte okudum. Birinin ilk sonucu pozitif çıkmış ancak değeri beklenen artışı gösterememiş ve doktor ilaçları kesmesini istemiş. Bir de bu değer artma meselesi var.
Canım nasipte varsa tıkır tıkır giderSanırım değerin artmaması kimyasal gebelik
Vallahi canım transfer olabilmek bile benim için büyük bir olaydı. Sonuç negatif olursa kendimi fazla yıpratmayacağım pozitif olursa çok kapılmayacağım...
Sen kendine biraz zaman ver. Vücudun toparlansın güzelce. Kendine de gelmiş olursun. Sonra merkez aramalarına başlarsın, gidip görüşürsün içine sinen yerde içine sinen doktorla başlarsın. Memorial'de yaptırırsan mutlaka Semra Hanım'la görüşmelisin.
Canım cumhur beyle uzunnn uzun konuştum bugünn oda bana fish yönteminin artık kullanılmadıgını çogu tedavilerdede hüsran uğrattıgını söledim.. Ewet fiyatlar inanılmaz yüksek ama 24 Şur bu konuda kesin çöüzüme ulaşma konusunda en iyi yöntem denebilir ve Cumhur beye dedimki neden sizlerin oranları yüksek yanii anatolia yeditepe acıbadem vs.. vs.. gibi merkezlerden oranlarınız neden yüksek dedim oda ; detaylıca anlattı kullanılanlar cihazlar blastosist embriyodan 8 e bölündüğünde parça alınamayacagından egerki embriyo kaliteli ise şayet 6 günü beklenmesi gerektigini biopsiyi alan kişinin bu konuda işinin ehli olması gerektigini, ne bilim sürü mantıklı açıklama yaptı o yüzden bana uzak ama Allah nasip eder ve gücümü topladıgımda kesinlikle bende Memorialda başlıycam
Konuşmakla iyi etmişsin canım. Bana uzak deme neden öyle diyorsun. Senin embriyolarından sağlıklı bulundu ve transfer edildi, bu biz pgt hastaları için çok önemli bir nokta.
Canım cumhur beyle uzunnn uzun konuştum bugünn oda bana fish yönteminin artık kullanılmadıgını çogu tedavilerdede hüsran uğrattıgını söledim.. Ewet fiyatlar inanılmaz yüksek ama 24 Şur bu konuda kesin çöüzüme ulaşma konusunda en iyi yöntem denebilir ve Cumhur beye dedimki neden sizlerin oranları yüksek yanii anatolia yeditepe acıbadem vs.. vs.. gibi merkezlerden oranlarınız neden yüksek dedim oda ; detaylıca anlattı kullanılanlar cihazlar blastosist embriyodan 8 e bölündüğünde parça alınamayacagından egerki embriyo kaliteli ise şayet 6 günü beklenmesi gerektigini biopsiyi alan kişinin bu konuda işinin ehli olması gerektigini, ne bilim sürü mantıklı açıklama yaptı o yüzden bana uzak ama Allah nasip eder ve gücümü topladıgımda kesinlikle bende Memorialda başlıycam
Yok canım yer olarak bana uzak memorial o yüzden dedim
Yok canım yer olarak bana uzak memorial o yüzden dedim
Hazade canım ben de çok araştırdım. Benim Acıbadem sigortam vardı. Bana Acıbadem de doğum dahil 12.000 TL fiyat verdiler. Bir sürü doktor arkadaşa sordum. Bu arada Medicanaya falan da gittim. Gel gitler yaşadım. Ama bir doktor arkadaşım dedi ki ; benim bir doktor arkadaş vardı. Tüp bebek yaptırdı. O dönem çok araştırdı. En iyisi Memorialmış. Çünkü : Kullanılan teknikler ve makineler en iyi Memorialdaymış. Bir de bildiğim kadarıyla PGT'yi ilk uygulayan merkez Memorial.Ben de o nedenle Memorial'a karar verdim. İŞin açıkçası ben Cumhur Bey'e çok güveniyorum. Dürüstlüğüne, bıkmadan usanmadan bütün sorularıma cevap vermesinevs vs . Cumhur Bey'in benim için yaptırdığı genetik testte bile seçtiği Üniversite ne kadar titiz olduğunu gösteriyor. Çünkü benim test sonucum çok düzgün ve doğru bir şekilde geldi. Yani o kadar zor bir mutasyonu bile buldular. O nedenle içim rahat. güvenim tam. Hayırlısı Allah'tan..
Transfer günü ben rapora bakıp anladım herşeyi, eşim diyor ki olacak mı şimdi yani ben bir şey anlamadımCumhur Bey anlatayım dedi sağolsun. Adam bıkmadan usanmadan anlatıyor. O gün eşim bir de demesin mi kadınlar kulubu diye bir yer var sizden çok konuşuyorlar diye Ben de dedim pgt'yi araştırdığım dönemlerde böyle bir foruma denk geldim orada çok güzel arkadaşlar buldum diye. Hatta senden bahsettim .... Hanım mı dedi Evet evet dedim. Ona da yardımcı olacağız inşaallah dedi :)
Hahahaaişte bu süpermiş. Adam diyecek her taşın altından ...Hanım çıkıyor İnci canım bizim bir akrabalar var. Onların çocuğu Talasemi doğdu. Onlar da çocuklarına uygun donör kardeş yaptıracaklar. Memorial'a gidiyorlar. Hatta onların da kanı set up için Amerikaya gitti. Bizim akraba demiş ki ; benim akrabam var o da cam kemik Cumhur Bey demiş evet biliyorum. E-mail ile yazşııyoruz
Ewet cnm hitabı ne bilim anlatım şekli uslübü insana güven verio ve bıkmadan usanmadan anlatıoo... Bana dedikii bak sakın ümidini yitirmee 4 de olmaz 5de olmaz dedi ama bana çok güven verdi vallahi... inşallah bizim için hayırlısı olur canım vallahiiHazade canım ben de çok araştırdım. Benim Acıbadem sigortam vardı. Bana Acıbadem de doğum dahil 12.000 TL fiyat verdiler. Bir sürü doktor arkadaşa sordum. Bu arada Medicanaya falan da gittim. Gel gitler yaşadım. Ama bir doktor arkadaşım dedi ki ; benim bir doktor arkadaş vardı. Tüp bebek yaptırdı. O dönem çok araştırdı. En iyisi Memorialmış. Çünkü : Kullanılan teknikler ve makineler en iyi Memorialdaymış. Bir de bildiğim kadarıyla PGT'yi ilk uygulayan merkez Memorial.Ben de o nedenle Memorial'a karar verdim. İŞin açıkçası ben Cumhur Bey'e çok güveniyorum. Dürüstlüğüne, bıkmadan usanmadan bütün sorularıma cevap vermesinevs vs . Cumhur Bey'in benim için yaptırdığı genetik testte bile seçtiği Üniversite ne kadar titiz olduğunu gösteriyor. Çünkü benim test sonucum çok düzgün ve doğru bir şekilde geldi. Yani o kadar zor bir mutasyonu bile buldular. O nedenle içim rahat. güvenim tam. Hayırlısı Allah'tan..
Öle ama işde patronla pıt pıtlanmaya başladım canım artıkHe tamam :) Kafam o tarafa gittiOlsun uzak olsun 1 hafta boyunca gideceksin sonra bir opu bir de transfer günü çağırıyorlar.
Ay ne çok yakınız yaaaa bende sancaktepedeyim vallahi görüşelim yaaa ben sizlerle tanışmayı çok istiyorumm..İncinın doğumuna hayırlısıyla hepimiz gideriz :)Bana da uzak canım. Ben de Ataşehirdeyim.Araba var. Gidip geleceğim.. Bu arada Medicana değil Medikal Park olacak
Transfer günü ben rapora bakıp anladım herşeyi, eşim diyor ki olacak mı şimdi yani ben bir şey anlamadımCumhur Bey anlatayım dedi sağolsun. Adam bıkmadan usanmadan anlatıyor. O gün eşim bir de demesin mi kadınlar kulubu diye bir yer var sizden çok konuşuyorlar diye Ben de dedim pgt'yi araştırdığım dönemlerde böyle bir foruma denk geldim orada çok güzel arkadaşlar buldum diye. Hatta senden bahsettim .... Hanım mı dedi Evet evet dedim. Ona da yardımcı olacağız inşaallah dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?