Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

İnşallah canım, eskisi kadar heyecanlı değilim ama tecrübe kazandım iyice :) pgt sonucunu beklerken heyecanlanırım sanırım..
Bende bahsettim Nur hanıma bizden aaa bende çok duyuyorum birgün girip bakacağım dedi son görüştüğümüzde :)

Suskunada bende senin gibi çok fazla giremiyorum ama takipteyim fırsat buldukça da bişeyler yazıyorum kendimce, iyi haberle sevinip umutlanıyorum kötü haberlere üzülüyorum ama iyi geliyor en azından yanlız değilim. Burdan başka kimse bilmiyor yaşadıklarımı zaten kimse de anlamaz beni sizler kadar.....

İnşaallah sağlıklı bulunup sımsıkı tutunurlar sana. Nur Hanım'a eşim de bahsetmişti buradan :1: Cumhur Bey'e de bahsetti sağolsun :1:

İnşallah canım, eskisi kadar heyecanlı değilim ama tecrübe kazandım iyice :) pgt sonucunu beklerken heyecanlanırım sanırım..
Bende bahsettim Nur hanıma bizden aaa bende çok duyuyorum birgün girip bakacağım dedi son görüştüğümüzde :)

Suskunada bende senin gibi çok fazla giremiyorum ama takipteyim fırsat buldukça da bişeyler yazıyorum kendimce, iyi haberle sevinip umutlanıyorum kötü haberlere üzülüyorum ama iyi geliyor en azından yanlız değilim. Burdan başka kimse bilmiyor yaşadıklarımı zaten kimse de anlamaz beni sizler kadar.....

kaç tane yumurtan toplanmıştı
kaç tanesi pgt ye gidebildi merak ettim
sayfaları okuyorum ama aklımda kalmamış senin durumun
pgt yi bahçemi yapmıştı bir de

kaç tane yumurtan toplanmıştı
kaç tanesi pgt ye gidebildi merak ettim
sayfaları okuyorum ama aklımda kalmamış senin durumun
pgt yi bahçemi yapmıştı bir de

Canım, benim 17 yumurta toplandı, 15 tanesi iyiymiş ama 7 tanesi döllendi 6 tanesi pgt ye gitti ve hepsi translokasyonlu çıktı maalesef. Benim eşimde 1-2 kromozomlarda translokasyon var o yüzden embriyolar direkt etkileniyormuş ilk kromozomlar olduğu için, %20 şansınız var dediler ama henüz bulamadık o %20 yi :(((((((((

Canım, benim 17 yumurta toplandı, 15 tanesi iyiymiş ama 7 tanesi döllendi 6 tanesi pgt ye gitti ve hepsi translokasyonlu çıktı maalesef. Benim eşimde 1-2 kromozomlarda translokasyon var o yüzden embriyolar direkt etkileniyormuş ilk kromozomlar olduğu için, %20 şansınız var dediler ama henüz bulamadık o %20 yi :(((((((((

benim ilk tedavimde sayı daha fazlaydı ama bu sefer 11 tane toplandı
10 tanesi döllendi
7 tanesi pgt ye girdi
ama ne fayda
ilk kromozomlar olayını duymamıştım
ama öyle de olsa ne mucizeler var okuyoruz
bunlar sadece bildiklerimiz tabi
senin yumurta sayın çok iyiymiş
benim yaşım 34 bu arada yumurta sayım gitgide azalıyor galiba
geçen seneye göre bayağı fire verdik çünkü
bahçecide mi oldu pgt in
ne zaman yaptırmıştın

hazadeciğim unutmayım diye kocişe de hatırlattım :3: 19:30 da pgt de hazadeyle randevum var dedim unutturma bana dedim :23::52::52: inşallah hamileyim mesajını okumayı çok isterim çokk sabah leyinde incimden inşallah o saatte ben uykular aleminde olacağım için uyanır uyanmaz yüzümü bile yıkamadan damlarım buraya :52::52::52: inşallah kızlar çok ihtiyacımız var müjdeler almaya inşallah bugün ve yarın kutlama mesajlarımız bol bol olsun :49::52::52::52::16::16::16::16:
Canım benimmmm ilgin için gerçekten çok saoll Allah hepinizden razı olsun ama benim umudum yok o yüzden bir mucize olması lazımm...
Sabahı ben asıl zor edicem inci içinn Allahım akşam hep dua edicemmm
sizleri okudukça o kadar debreşiyorki duygularım
biliyorum olumlu sonuç alan çok kişi var
inşallah bizlerde onlardan oluruz
ilk tedavimi florance nifhtingale de oldum geçen sene
sonra dondurulmuşlarla denendi
2012 ocak ayında umutta tedaviye başlıycakken kromozom testlerinde translokasyonu öğrendik
ve sizi takip etmeye başladım
benimle aynı şeyleri yaşayan kişilerin varlığını bilmek bana güç verdi
mart ayında bahçecide yapıldı pgt
7 taneden bir tane sağlıklı bulundu
onda da trizomi 16 tespit edildi ve iptal edildi transfer
işte benim hikayem de bu
hazade ben senin gibi düşünmüyorum
inşallah ikinizde pozitifi görüceksiniz
çalışıyorum
o yüzden sadece okuyordum
ama dayanamadım sizsizliğe ve ben de katıldım aranıza
ne kadar yazabilirim bilmiyoırum ama
İnşallah canım ama dediğim gibi be pozitif beklemiorum o yüzden sizde benim için kendinizi üzmeyinn sizlerden alıcaz pozitif inşallahh
okumak bile inanılmaz hafifletiyordu
hatta sizin sağlıklı embriyo bulunduğunu okuduğum gün o kadar mutlu oldum ki
nasıl görünüyorsam artık
herkes neyin var diye sorup durdu
yaşamayan bilmez ki hislerimizi
kaç badire atlatıyoruz allahım ya
düşününce kendi gücüme de sizinkilere de inanamıyorum
eşlerimiz ne kadar destek olsa da olmuyor ki
tekrar bir tedavi düşünüyoruz
ama bahçeci de yaparmıyım bilmiyorum
teknikler kafamı karıştırıyor
tüm sayfaları okuduktan sonra tüm pgt cilerle görüştükten sonra
fish yönteminin translokasyon için yeterli olduğuna inandım
ama şimdi aynı fikirdemiyim bilmiyorum
umarım 2 kişi daha katılır hamileler kervanına
dualarım sizlerle
:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
eşimin 9 ve 10 nolu kromozomlarında tespit edildi
fakat aynı zamanda morfoloji hareket ve sayı sorunumuz da var
daha önce bir boş gebeliğim olmuştu
benimle ilgili herhangi sorun tespit edilemedi bugüne kadar
ama birkaç gündür doğal yolla hamile kalan arkadaşları okuyunca
neden ben bir kere kaldım diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi

evet canım fishle bakıldı
translokasyon olanların dışında 9 lu test istedik
7 de 1 sağlıklı olan da trizomi 16 tespit edildi

aklım çok karışık sizler gibi
çünkü tüm konuştuğum yerler cumhur bey dışında
fishin translokasyon için yeterli olduğunu söylemişti hatta 24 şure kötüleyen bile oldu
yeterli dendiği için o şekilde denendi
ama cumhur beyle yüzyüze görüşmeyi düşünüyorum
önümüzdeki günlerde
inci tanesi ve hazadenin iyi sonuçları gelsin de
inşallah sıra bize gelir
Canım 24 şure benim görüştügüm doktorlarda kötüledi yani kötüledi derken ; yani gerek olmadıgını vee meselaa cem bey bana senin gibi bir bebek istermisin dedii yani translokasyonlu bende isterim dedim yani 20 sene sonra tıp daha çok ilerler onlarda çözüm ararlar dedimm..Ama bu 24 şure tekniğinde taşıyıcı embriyoda translokasyonlu denip transfer edilmiomuş okumuştum bir yerde sanırım veee 24 şure da embriyodan 2 parça alınıomuş buda embriyonun gelişimini etkiliomuş yani bunlar hep okuduklarım ama ne kdr dogru bilemiorumm sanırım bugün çok okudum kafa bir milyon olduuu :18::18::18::18:
Canım haftaya sali çarşamba adet olmayı bekliyorum ona göre başlayacağım kısmetse, ben Nur hanım la görüşüyorum canım.

Ya seni, hazade yi ve Cbnh yi merak ediyorum 2 gündür takipteyim :)

Canım benden umudunuzu kesin sizleri umutlandırmayı çok isterdim ama regle olucam hissediorum

10 tanesi döllendi
7 tanesi pgt ye girdi
ama ne fayda
bahçecide mi oldu pgt in
ne zaman yaptırmıştın

Benim yaş 39 yumurta problemim yok çok şükür rezervlerin iyi dedi en son dr um, inşallah böyle devam eder. Ama bu sefer çok hormon vermeyeceğiz biz dedi daha az ama daha kaliteli yumurta oluyormuş yumurta daha kaliteli olursa belki translokasyondan yırtarız :) Biz en son Ocak ayında denedik canım ama elimiz boş döndük.

10 tanesi döllendi
7 tanesi pgt ye girdi
ama ne fayda
bahçecide mi oldu pgt in
ne zaman yaptırmıştın

Benim yaş 39 yumurta problemim yok çok şükür rezervlerin iyi dedi en son dr um, inşallah böyle devam eder. Ama bu sefer çok hormon vermeyeceğiz biz dedi daha az ama daha kaliteli yumurta oluyormuş yumurta daha kaliteli olursa belki translokasyondan yırtarız :) Biz en son Ocak ayında denedik canım ama elimiz boş döndük.

10 tanesi döllendi
7 tanesi pgt ye girdi
ama ne fayda
bahçecide mi oldu pgt in
ne zaman yaptırmıştın

Bende ilk defa duyuyorum ilk kromozlarda dahamı çok sıkıntı oluomuşşş

10 tanesi döllendi
7 tanesi pgt ye girdi
ama ne fayda
bahçecide mi oldu pgt in
ne zaman yaptırmıştın

Bende ilk defa duyuyorum ilk kromozlarda dahamı çok sıkıntı oluomuşşş

kızlar merhaba ,

isler yogun , yazdıklarınızı ancak okuyabılıyorum , cevap yazamıyorum ama 2 kelam etmek ısterım.

benım sahsı fıkrım şu ki bunu daha önce de beyan etmiştim ;

eger bir teknik bir hastanede veya bir birimde yok ise , henüz gelmemiş ise , ben görmedim ki ellerinde olmayan bir tekniğin arkasında durup savunsunlar .
yani şöyle denebileceğini düşünüyor musunuz hi. '' evet bizde IMSI yok veya array - CGH yok , ama bu teknikler aslında bizde olanlardan daha iyi ve güvenilir, ama biz henuz
getirmedik'' böyle bir cevap hic bir kimse vermez diye düşünüyorum ben .
Kendi mantığıma göre şöyle düşünüyorum '' ne zararı olabilir ki bütün kromozmlara bakmanın??? zararı olmaz ama olsa olsa yararı olur''. ama kısıtlı kromozmlara bakmanın bir yararı yok olsa olsa zararı olabilir. belki zararı da olmaz sanslıysak o embryoda tahmın edılenın dısında bır kromozomda sorun yok ıse , ama ya var ıse???

kızlar merhaba ,

isler yogun , yazdıklarınızı ancak okuyabılıyorum , cevap yazamıyorum ama 2 kelam etmek ısterım.

eger bir teknik bir hastanede veya bir birimde yok ise , henüz gelmemiş ise , ben görmedim ki ellerinde olmayan bir tekniğin arkasında durup savunsunlar .
yani şöyle denebileceğini düşünüyor musunuz hi. '' evet bizde IMSI yok veya array - CGH yok , ama bu teknikler aslında bizde olanlardan daha iyi ve güvenilir, ama biz henuz
Kendi mantığıma göre şöyle düşünüyorum '' ne zararı olabilir ki bütün kromozmlara bakmanın??? zararı olmaz ama olsa olsa yararı olur''. ama kısıtlı kromozmlara bakmanın bir yararı yok olsa olsa zararı olabilir. belki zararı da olmaz sanslıysak o embryoda tahmın edılenın dısında bır kromozomda sorun yok ıse , ama ya var ıse???

haklı olabilirsin
fakat tüp bebek dr olan birine arkadaşı vasıtasıyla sordurduk
iki teknikte yapılabilir ama diğeri paralarını daha fazla almaktan başka bir işe yaramaz deyince
kafam çok karıştı
yine de ne kadar güvenebilirim bilmiyorum
gerçi fishede dünyanın parasını verdik orası ayrı ya

haklı olabilirsin
iki teknikte yapılabilir ama diğeri paralarını daha fazla almaktan başka bir işe yaramaz deyince
kafam çok karıştı

Bence çok yanlış konuşmuş. Benim bu tedavimde embriyolarımda çok farklı sorunlar çıktı. Ya fish ile bakılıp transfer edilseydi...

Evet canım öyle dediler bize ve ben haklı olduklarını düşünüyorum, çünkü normal yolla da hiç hamile kalmadım ben...........

benim de 2-15 ve 12 yıllık evlıyım ve 9 yıldır korunmuyoruz . ben de hıc dogal kalmadım hayatımda.tedavı ıle de ( 4 asılama + 4 taze tup + 1 dondurulmus ıcınde ) de 1 kere kımyasal oldu zaten :( o yuzden dogru olabılır. ben de okumustum boyle bır sey bır yerde.
haklı olabilirsin
kafam çok karıştı

cok cok fıyat farkı yok be guzelım...

Son düzenleme:
Bence çok yanlış konuşmuş. Benim bu tedavimde embriyolarımda çok farklı sorunlar çıktı. Ya fish ile bakılıp transfer edilseydi...

benim de aynen Incicim .

belki o tup bebek doktorunun calıstıgı hastanede de bu teknık yoktu :( ve ne yapsın kız , calıstıgı yerı eleştirmemek adına politik bir cevap vermiş olabilir :)

benim de aynen Incicim .

belki o tup bebek doktorunun calıstıgı hastanede de bu teknık yoktu :( ve ne yapsın kız , calıstıgı yerı eleştirmemek adına politik bir cevap vermiş olabilir :)

Evet canım olabilir. Bir de çok yeni bir teknik. Sayılı yerde var. Pgt bile fazla yerde yapılmıyor.

kızlar merhaba ,

Ewet canım haklısın ama memorialde cem demireldi sanırım o benim için gerekli olmadıgını sölediki vee 24 şure tekniği mevcut ya herkes başka bişey sölüo inan artık neye inanıcagımıza şaşırır olduk yaa :((
Evet canım öyle dediler bize ve ben haklı olduklarını düşünüyorum, çünkü normal yolla da hiç hamile kalmadım ben...........

Ama canım bende 3 ve 7 ben 3 kere kaldımm

Back
X