- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #1.541
canım merhaba nasılsın???
cnaım valla heyecan dorukta ama her dönemin kendine göre stresi var inan...
ilk zamanlar iyimi diye merak ediyo insan....
hareketlerini hissedince biraz daha rahatlıyorsun ama yinede içerde nasıl olduklarını bilmeyince hep bi merak oluyo...
şimdide erken gelmelerinden korkuyorum((
allahım evlatlarımızı hayırlısıyla sağlıkla bize bağışlasın inşaallah...
isteyen herkesede nasip etsin...
bu arada facebooka resimkoysanda baksak şekline şemaline...
güya facebooka ekledik hiç görüşemiyoz valla.iyiki kk var :)))
kızlar 11 tane pgtye gırdı ve ıptal oldu
selam arkadaslar,bende 2 denemeden negatif sonuc aldim ve pgt yi arastirdim...dun doktorumuzla konustum pgt istedigimi soyledim...ama malesef yasadigim ulkede(isvicre) bu yasakmis ve cok cok pahalyimis...ama kromozom testini yapiyolarmis yasak diilmis onu yapmayi dusunuyorum...ama doktorumuz bizi bunu yapmamaiza gerek olmadigi konusunda bizi ikna etmeye calisti .sadece tekrarlayan cok fazla dusuklerde bunun olabilecegini ama bizim durumumuzdaki biri icin gerek olmadigini soyledi.simdi dondurulumus 2 embriyom var onalrla devammi etmeliyim...yoksa su kromozom testini yaptirip ondan sonrami yoluma devam etmeliyim hic bilemiyorum,kafam cok karisik...sizce?
canım merhaba....Kızlar herkese merhaba, hituci pgt06 ne güzel büyüttünüz bebişleri, hituci canım az kaldı merak etme erken gelseler bile hastaneni iyi seçtikten sonra Allah'ın izniyle sağlıklı olacaklar inşallah. Pgt06 sen de benim gibi hep her aşamada olacak hep en zor durumlara kendini hazırlıyorsun ama merak etme bak herşey yolunda inşallah. doktorları biliyorsun hep en kötü senaryoyu söylüyorlar insana. Ama sen hep onları yanılttın.
Yeni katılan arkadaşlar hepimize bol şans ve hayırlı sonuçlar.
Hituci bende anatolia'ya hakan hocaya ilk kontrole gittim. Yumurtalık rezervini çok beğenmedi, çok da olumlu şeyler söylemedi, ama inşallah uzun protokol haziranda başlayıp temmuzda bir daha deneyeceğim. Son bir rapor hakkımıda orda kullanayım diyorum. Doktor umut vermese de Allah'tan umudumu kesmeyeceğim. Bu arada şubattaki denemeden sonra benim adet düzeni bozuldu ara kanamalar falan canım sıkılıyo ama doktor rahim normal başlayabilirsin dedi. İşte bende son durumlar böyle. Fiyatlarıda aynı senin söylediğin gibi şimdilik. Umarım simge ve zümmin sizde çok iyisinizdir. Herkese selamlarkaydirigubbakcemile5
saglıklı cıkması ıcın bı sey kullandınızmı bıtkısel falan nasıl cıktı ya arkadaslar 11 taneden hıcmı saglıklı cıkmaz onların hatası olabılırmı anlamıyorum ya 11 tane 4 bıttı 5.cı yapcam sımdı ben ya gercı dondurulmuslarım var onuda yapsammı yapmasammı bılemedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?