- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #1.881
inşaallah bu defa tutar canım.Allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda inşaallah.Akdeniz Anemisi taşıyıcılığı sebebiyle PGT yöneti ile 4 adet embriyo el de edildi. Bu 4 adet için 14 tane yumurta kullanıldı. Akdeniz anemisinde %25 kötü sonuç var. + Embriyolar 5 güne kadar yaşatılıyor. bu da sağlıklı olanların kalmasına sebep oluyor. Benim 8 yumurtam döllenmiş anvak 4 adeti akdeniz anemisi değil... 2 tanesi önceki denememde konuldu ancak sonucu olumlu alamadık. şimdi diğeri konuldu bekliyorum....
Ben yanlış hatırlamıyorsam yaklaşık 1500 euro ödedim yukarıdaki yumurtalar için. Ankara ya gitti örnekler ben izmirde yaptırıyorum.
MERHABA ARKADASLAR sayfayi elimden geldigi kadar bastan sona kadar okumaya calistim gercekten cok badireler atlatmissiniz
bende cok seyler yasadim bebek istemeye basladigimiz sene hamile kadim ve 6 haftalik dusuk yaptim vedoktorum 6 ay beklememi soyledi
6 ayin sonunda tahliller yapildi ve benim kizamik asisi vurlmam sonrada bi 6 ay daha korunmamiz gerektigini soyledi derken bu 6 ayida geride biraktik
1 sene gecti ben hamile kalamadigim icin doktora basvurduk ve tahlil sonuclari esimde sperm azligi ve yavasligi tespit edildi
daha sonrada 2.ve 10. translokasyon oldugu ortaya cikti pgd yapilmasi onerildi hastaneden randevuyu aldik randevuya gitmeden birgun once icimde bir his uyandi ve test yapma geregi duydum derken o cift cizgiyi gordum ama kimseye diyemedim cunki ya dogru deyilse hastane islemleri ertelenecekti he bu arada ben yurt disinda tasiyorum burada randevu isleri cok cok zor ve 3 gun sonra esime soyledim ben hamileyim diye cok sevindik islemleri durdurduk
derken 9 haftalik ti hastaneye gittik ve bebisimiz gorduk hersey cok normaldi ama doktorum 2 hafta sonra tekrar gelin olcumlerine bakalim dedi
gittigimizde bebegimin kalbinin durdugunu gorduk ve o gun ikinci kez yikildim ama cok kisa surede kendimi toparladim ve pgd yapmaya tekrardan karar verdik
ALLAH izin verirse ocak ayinda baslayacagiz sizlerden ricam ne olur banada dua edin ben burada cok yanlizim ailem turkiyede ve onlarada herseyi anlatmak istemiyorum ablam cok uzuluyor benim icin birde bu yasdiklarimi kendi uzuntulerimi anlatsam yikilir sizinle derlesmek istedim
COK OLDUM GALIBA BENI AFFEDIN
slm kızlar nasılsınız bakalım. bu gün yumurtalarım toplandı 17 tane. döllenmeyle ilgili bilgileri p.tesi alabilicem. salı günü pgt yapılacak o güne kadar aksilik çıkmazsa. kızlar çok korkuyorum sağlıklı bulunamayacak diye dua edin.
merhabalar, benim de dün toplandı yumurtaarım. 6 tane... merakla haber bekliyorum... kaç tanesi döllenecek, kaç tane pcd ye gidecek bakalım..
güneş29 senin de güzel haberlerini bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?