- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #5.641
Bizler hep güçlü olmak durumundayız. Geçen doktora gittim ya, üzgün halimi görünce yapma dedi ben senin güçlü bir kadın olduğunu düşünüyorum dedi. Ama işte güçlülük bir yere kadar... Bizler de bir yerde afallayabiliyoruz. Her zaman yaptığımız gibi Allah'a sığınacağız ve O'nun izniyle tekrar ayağa kalkacağız. Haklısın, içinin rahat etmesi için öğrenmen gerek.
Evet canım. Sen çok bilinçlisin de. Bizim tarafta akraba evlilikleri var. Çoğu sağlıklı evlada sahip ama birkaçının sağlıksız bebeği oldu. Ama pgt den haberleri yok benim de yoktu ve kendim araştırarak testler istedim dr lere gittim ve buldum sorunu. Bulmuşken başa dönüp doğal denemek bunca çabayı hiçe saymak olacak. Ruhuma tek çocuk fikrini de kabul ettiremiyorum oğlum da her seferinde üzülüyoruz ki biz ona hamileleiği söylemediğimiz halde birileri söylüyor kardeşin olacakmış filan bu transfer meselesi olmayınca anne yine mi kardeşim olmayacak dedi yavrum. Vefat edende de biz yokmuş biz bebek var karnımda sanmıştık dedik. Ki vefat sürecinde annemlerdeydi. Kuzenleri demiş kardeşin öldü diye. Öğreniyor sonucunda. İnşallah her şey hayırlısıyla istediğimiz doğrultuda olur.