Chnbcim canim, uzun arastirmalarim sonucu istanbulda bir apart daire buldum kalmak icin. Bir oda bir salon , mutfagi var . 50 m2 bir yer. Gecen sefer otelde cok sikildik biz esimle , bir odanin icinde. Bu yuzden bu sefer boyle bir sey arastirdim. Yakin degil cok, taksimde. Taksiyle 20 dakika falan trafik olmazsa. Cok da uzak sayilmaz. Trafik olursa durum beter tabi.
Ben igneleri yapmaya artik cok aliskinim canim. Ben de cok korkardim ama benim cok oldu artik tedavi sayim. 4 asilama ve bu 4 .tup tedavim. 8 kez igne yaptim yani anlayacagin. Dondurulmusu saymiyorum.
Esim bu sefer gelmeyecek. Annemi aliyorum yanima, sagolsun o geliyor.
Yumurta sayisi icin bir sey demedi. Aksine uzun tedavide yumurtalar daha senkronize buyurmus ve boyutlari birbirine cok yakin olurmus. Simdi ben kisa tedavideyim biliyorsun. Bunda risk bazi yumurtalar arkada kalabilirmis. Ama gecen sefer yasadigim aksilikten oturu boyle karar verdiler. O konuyu da sordum , ne olmus olabilir dedim, boyle bir deneyiminiz oldu mu gecmiste dedim. Hayir dediler. Hic bir cevap yok yani guzelim. Oldu bir sey ama bence biz bilmiyoruz.