• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Semra Hanıma sormadılar mı acaba? Bir de canım bence transfere Semra Hanımı iste.İnşallah bu sefer gelecek o aşamaya. Gelinciğe o geldi. Görümceme söz verdiği halde gelmedi pazar günü diye. O hocalar tecrübeli nereye yerleştirildiğinde tutma ihtimalini biliyor...

Ben puregon 300 kullanmıştım... Hem de 10 gün...

Insallah hayirlisiyla transfer asamasina geleyim canim o zaman isteyecegim, aklimda ...
Ben de 10 gun kullanirim herhalde, bilmiyorum.
Dedim ya kafamda bir suru soru var aslinda ama dusunmemeye calisiyorum.

Pregnyl kalcadan yapilan catlama ignesi. Ben onu 7 kere kullandim, sevimsiz bir igne.
Ovitrellei en azindan gobekten yapiyorsun ve yakmiyor. Acaba dedim ovitrelle mi bana yaramadi diye ama icerikleri ayni farketmez dediler. Ilk defa gecen tedavimde ovitrelle kullandim cunku.

Semra hanima sordunuz mu diyemedim ...

Kızlar oğlumun sonucu çıktı. Toplantı vardı okul toplantısı. 17.15 gibi bitti aradım 10 dakika sonra mail atacağız dediler. Ben beklemedim arkadaşlarla çarşıya gitmek zorundaydım. NT ye gittim alacağım şeyler vardı aldım ve orada ricaettim bilgisayardan baktım. Kalbim güm güm. Hemen bir sadaka adadım. Hemen açılmadı. Bayılacaktım neredeyse... Ve sonuç: 46 xy normal. Çok mutlu oldum. Bana yaptırma dedi çok kişi dr lerde dahil. Ama ben bu belirsizlikle hep huzursuz yaşayacaktım. Eşimi aradım sonra dr mi aradım. Çok mutlu oldum bu cuma hürmetine yüzüm güldü...

Geçmişi okuyordum bunu gördüm.çok sevindim senin adına
Çok şükür ki bzim yaşadığımız sıkıntıları oğlun yaşamayacak

Ne güzel bir haber bu geçmişi okuyordum uzun zamandan beri girmiyordum topiğe
Rabbim bizlerede nasip etsin bu güzel duyguyu inşallah
Hayal kırıklığı yaşamadan evladını kucağına almayı nasip etsin Güzel mevlam
Ahh ahh duygulandım valla

çok sağol mervecim darısı sizlere canım inşallah sizlerin güzel haberleriyle bizlerde duygulanacaz.....inşallah canım o hayal kırıklığını geçen yıl yaşadım Rabbim bir daha yaşatmaz hayırlısıyla kucağıma almak nasip olur...

Laveque, yolculuk yarın mı durumlar nedir?

İnci bu aralar sessiz topiğimiz. Kayınvalideleri mi gezdiriyorsun?

Hituci canım kızçeler nasıllar? Düştü mü ateşleri?

Gelincik taze anne, nasıl gidiyor? Aklıma takıldı sen bebeğe amniyo düşünüyor musun bu klinifelterden dolayı?

Angel canım hiç yazmıyorsun?

Mattika yeni dönem yoğun başladı değil mi? Son haftalar verimli olmayınca 2. dönem ben de fırtına gibi başladım:))

Merve sen korunmuyordun değil mi tatlım?

Aklıma gelmeyen var mı?

selam kızlar..
pek sessiz topic yine.
hamileymişim kızlar, şüpheleniyodum ama beklemiyodum hiç.
inş bu defa sağlıkla tamamına erer.
sevinsem mi şaşırsam mı korksam mı bilemedim:18:

Laveque, yolculuk yarın mı durumlar nedir?

İnci bu aralar sessiz topiğimiz. Kayınvalideleri mi gezdiriyorsun?

Hituci canım kızçeler nasıllar? Düştü mü ateşleri?

Gelincik taze anne, nasıl gidiyor? Aklıma takıldı sen bebeğe amniyo düşünüyor musun bu klinifelterden dolayı?

Angel canım hiç yazmıyorsun?

Mattika yeni dönem yoğun başladı değil mi? Son haftalar verimli olmayınca 2. dönem ben de fırtına gibi başladım:))

Merve sen korunmuyordun değil mi tatlım?

Aklıma gelmeyen var mı?

ilk hafta toplantı sınav yoğunluğu vardı bitti çok şükür.
dersim çok değil benim idare edip gidiyorum.
canım ben yine hamileyim, 7+5 olmuşum folbiol bile kullanmıyodum.
geçen ay az az adet olmuştum meğer üstüne görmeymiş.
çok şaşkınım

ilk hafta toplantı sınav yoğunluğu vardı bitti çok şükür.
dersim çok değil benim idare edip gidiyorum.
canım ben yine hamileyim, 7+5 olmuşum folbiol bile kullanmıyodum.
geçen ay az az adet olmuştum meğer üstüne görmeymiş.
çok şaşkınım

Canım benim sevindim endişeyle karışık. Bizler böyle yaşayacağız sanırım hamilelik haberlerimizi.İnşallah sağlıkla kalacak bebğin. Dualarımız seninle. Kese filan var mı şu an? Biz de bu ay korunmayacağız. Korkuyorum yazarken bile. Aslında içimi heyecan da kaplıyor...

Canım benim sevindim endişeyle karışık. Bizler böyle yaşayacağız sanırım hamilelik haberlerimizi.İnşallah sağlıkla kalacak bebğin. Dualarımız seninle. Kese filan var mı şu an? Biz de bu ay korunmayacağız. Korkuyorum yazarken bile. Aslında içimi heyecan da kaplıyor...

kalbini dinledim canım.
7+5 büyüklüğüne göre. daha önce hep bugünlerde kalbi durdu.
bu defa ömrü vardır inş.

kalbini dinledim canım.
7+5 büyüklüğüne göre. daha önce hep bugünlerde kalbi durdu.
bu defa ömrü vardır inş.

Maşallah gelişmeleri yaz canım. Sen ve Angel bana umut olun. Oğlum gibi bir kez daha sağlıklıyı bulayım. Allah korusun artık yeni bir olumsuzluk olmasın istiyorum. Bulantın var mı?

Maşallah gelişmeleri yaz canım. Sen ve Angel bana umut olun. Oğlum gibi bir kez daha sağlıklıyı bulayım. Allah korusun artık yeni bir olumsuzluk olmasın istiyorum. Bulantın var mı?

inş angel gibi ileri haftaları görürüz biz de.
tüp bebekte transfer aşamasına bile gelemedik, denemeyse şanssa bu da deneme işte. inş bu defa olcak.
bulantı çok hafif.

oğlun normal çıkmış yeni okudum, çok sevindim. doğal yolla hamile kalmakta sıkıntı yoksa denenmeli bence.
allah imtihan etmesin bizleri, sağlıklı hayırlı evlatlar versin.

inş angel gibi ileri haftaları görürüz biz de.
tüp bebekte transfer aşamasına bile gelemedik, denemeyse şanssa bu da deneme işte. inş bu defa olcak.
bulantı çok hafif.

oğlun normal çıkmış yeni okudum, çok sevindim. doğal yolla hamile kalmakta sıkıntı yoksa denenmeli bence.
allah imtihan etmesin bizleri, sağlıklı hayırlı evlatlar versin.

İnşallah canım ya. Evet beni en çok üzen şeylerden biri de bu oldu. Hele Cem Bey sizin birazdan alacağım dedi ve yüzünde hiçbir ifade yoktu. 15-20 dakika bekledik sanırım. Zaman kavramım da durdu. Dr nin yüzü gözümün önünden gitmedi hep anlam çıkarmaya çalıştım. 5 embriyonuz pgt ye gitti dedi. 2 sağlıklı embriyonuz çıkmış dedi ve ben şükürler olsun dedim sevindim. Ama gelişimleri durmuş transfer yapamayacağız. Hayatımda beni üzen anlardan biriydi. Bir de son düşen bebeğimde gittim kalp atışını duyacağım diye. Hep korkum ileri haftalardı. Serklajı yani dikişi konuşacaktım dr ile. Bebeği göremiyorum bir hafta bekleyelim yoksa sonlandıracağız dediler. İşte neredeyse aynı şoktu bu iki yaşadığım... İlk düşüğümde lekem vardı biraz tahmin etmiştim. Erken doğumda da kanama, su filan yine kaçınılmaz sona hazırlıklıydım. Bu ikisinde kalp krizi geçireceğim sandım...

Okulda nöbet tutma ama canım. Rapor da alabilirsin belki de...

Sizin branş zor ayakta hep...

Oğlum normal çıktı dünyalar benim oldu...

İnşallah canım ya. Evet beni en çok üzen şeylerden biri de bu oldu. Hele Cem Bey sizin birazdan alacağım dedi ve yüzünde hiçbir ifade yoktu. 15-20 dakika bekledik sanırım. Zaman kavramım da durdu. Dr nin yüzü gözümün önünden gitmedi hep anlam çıkarmaya çalıştım. 5 embriyonuz pgt ye gitti dedi. 2 sağlıklı embriyonuz çıkmış dedi ve ben şükürler olsun dedim sevindim. Ama gelişimleri durmuş transfer yapamayacağız. Hayatımda beni üzen anlardan biriydi. Bir de son düşen bebeğimde gittim kalp atışını duyacağım diye. Hep korkum ileri haftalardı. Serklajı yani dikişi konuşacaktım dr ile. Bebeği göremiyorum bir hafta bekleyelim yoksa sonlandıracağız dediler. İşte neredeyse aynı şoktu bu iki yaşadığım... İlk düşüğümde lekem vardı biraz tahmin etmiştim. Erken doğumda da kanama, su filan yine kaçınılmaz sona hazırlıklıydım. Bu ikisinde kalp krizi geçireceğim sandım...

Okulda nöbet tutma ama canım. Rapor da alabilirsin belki de...

Sizin branş zor ayakta hep...

Oğlum normal çıktı dünyalar benim oldu...

pıhtılaşma da var bende. ama bu haftaya ilaçsız gelmişim. bence olacaksa her türlü oluyo.
nöbet fln tutarım ya, inş leke vs. olmaz.
dr benden çok sevindi keseyi görüp kalbini duyunca.
doğum tarihini fln hesapladı ben boş boş baktım.
ne kadar kendini kötüye hazırlasan da çok zor..

ama dedim ya tüp bebekte transfer aşamasına bile gelememişken, şu an kalbi atıyo. inş sağlıklıdır.

pıhtılaşma da var bende. ama bu haftaya ilaçsız gelmişim. bence olacaksa her türlü oluyo.
nöbet fln tutarım ya, inş leke vs. olmaz.
dr benden çok sevindi keseyi görüp kalbini duyunca.
doğum tarihini fln hesapladı ben boş boş baktım.
ne kadar kendini kötüye hazırlasan da çok zor..

ama dedim ya tüp bebekte transfer aşamasına bile gelememişken, şu an kalbi atıyo. inş sağlıklıdır.

Canım bende de pıhtılaşma var bak değerlerim şöyle:

FaktörV G1691A (Leiden) Mutasyon saptanmamıştır.
Protrombin G20210A Heterozigot mutasyon saptanmıştır.
MTHFR C677T Homozigot mutosyon saptanmıştır.
MTHFR A1298C Mutasyon saptanmamıştır.

Faktör V O.O1 (Referans aralığı 50-150)
Antikardiolipin-G Negatif: 0,78(Referans aralığı 0-1)
Antikardiolipin-M nEGATİF: 1.59 (Referans aralığı 0-1)

Protein s ve c normal canım...

Antikardiolipin-M nEGATİF: 1.59 (Referans aralığı 0-1) Bu ne biliyor musun? Bunda da mı sorunum var?

Doktorlarımız da bizimle üzülüp seviniyorlar. Benim dr m arkadaş gibi. Eşimden çok zırıltımı dinledi belki de. Eşimle paylaşamadığım kaygılarımı paylaştım ben. Benim eşim isteseydi ben pgt denerdim yine canım. Ama eşim pgt önerimi kabul etmez diye o bana olmazsa doğal deneriz dedi benden söz aldı. Ben çok korkuyorum yüzde 50 şans verdi dr.

Bu arada ben oğlumda da diğer erken doğan oğlumda da iğne kullanmadım pıhtılaşma için. Çünkü bilmiyordum. Düşüğümde kullandım sonuncuda. Düştü aa. Peki sen hamile olduğundan nasıl şüphelendin? Günün mü geçti? Evde mi yaptın test? Bir de bulantıya sevindim. Bu yolunda gittiğini gösterir. Benim çok olurdu ama düşüklerimde olmadı ters giden bir şey olduğunu anlamalıydım halbuki bulantımın olmamasından. Ben de seviniyordum şükür bunda bulantım olmayacak demiştim. Sanırım erken doğum üzerinden 8 ay geçti vücut bu hormonu unutmadı bulantım bu yüzden olmuyor demiştim ama malesef öyle değilmiş. Bence ayakta fazla kalma. Niye rapor almıyorsun canım? Bizim durumlar farklı rike etme. Bir de rahim ağzı uzunluğunu ölçtür özellikle 12. haftada ve sonrası...

Canım bende de pıhtılaşma var bak değerlerim şöyle:

FaktörV G1691A (Leiden) Mutasyon saptanmamıştır.
Protrombin G20210A Heterozigot mutasyon saptanmıştır.
MTHFR C677T Homozigot mutosyon saptanmıştır.
MTHFR A1298C Mutasyon saptanmamıştır.

Faktör V O.O1 (Referans aralığı 50-150)
Antikardiolipin-G Negatif: 0,78(Referans aralığı 0-1)
Antikardiolipin-M nEGATİF: 1.59 (Referans aralığı 0-1)

Protein s ve c normal canım...

Antikardiolipin-M nEGATİF: 1.59 (Referans aralığı 0-1) Bu ne biliyor musun? Bunda da mı sorunum var?

Doktorlarımız da bizimle üzülüp seviniyorlar. Benim dr m arkadaş gibi. Eşimden çok zırıltımı dinledi belki de. Eşimle paylaşamadığım kaygılarımı paylaştım ben. Benim eşim isteseydi ben pgt denerdim yine canım. Ama eşim pgt önerimi kabul etmez diye o bana olmazsa doğal deneriz dedi benden söz aldı. Ben çok korkuyorum yüzde 50 şans verdi dr.

Bu arada ben oğlumda da diğer erken doğan oğlumda da iğne kullanmadım pıhtılaşma için. Çünkü bilmiyordum. Düşüğümde kullandım sonuncuda. Düştü aa. Peki sen hamile olduğundan nasıl şüphelendin? Günün mü geçti? Evde mi yaptın test? Bir de bulantıya sevindim. Bu yolunda gittiğini gösterir. Benim çok olurdu ama düşüklerimde olmadı ters giden bir şey olduğunu anlamalıydım halbuki bulantımın olmamasından. Ben de seviniyordum şükür bunda bulantım olmayacak demiştim. Sanırım erken doğum üzerinden 8 ay geçti vücut bu hormonu unutmadı bulantım bu yüzden olmuyor demiştim ama malesef öyle değilmiş. Bence ayakta fazla kalma. Niye rapor almıyorsun canım? Bizim durumlar farklı rike etme. Bir de rahim ağzı uzunluğunu ölçtür özellikle 12. haftada ve sonrası...

benim de mthfr c677 homozigot, bir de B12 düşüktü. proteinler normaldi.
faktör 5 i referans aralığı fln yazmış senin, anlamadım var mı yok mu. ama olsa dr.un söylerdi bilirdin, faktörlerden en tehlikelisi oymuş çünkü. atlamazdı yani konuşurdu senle.

göğüslerim büyüdü acımaya başladı, daha önce de hep bundan anlamıştım.
iştahım fln değişti. bulantı hafif var, psikolojik yapıyorumdur hamile değilimdir diye düşününce azaldı bulantı.
ben öyle çok bulantı yaşayan biri değilim sanırım psikolojiden etkileniyo.
sigara içiyorum bikaç haftadır hiç canım istemez olmuştu, kokusu iğrenç geliyodu.
böyle işte.

lekelenme oldu hep öncekilerde, inş hiç olmaz. rahimağzı aklımda olsun, inş o haftaları görürüm.
pıhtılaşma için iğneyi yaptım şimdi.

Son düzenleme:
benim de mthfr c677 homozigot, bir de B12 düşüktü. proteinler normaldi.
faktör 5 i referans aralığı fln yazmış senin, anlamadım var mı yok mu. ama olsa dr.un söylerdi bilirdin, faktörlerden en tehlikelisi oymuş çünkü. atlamazdı yani konuşurdu senle.

göğüslerim büyüdü acımaya başladı, daha önce de hep bundan anlamıştım.
iştahım fln değişti. bulantı hafif var, psikolojik yapıyorumdur hamile değilimdir diye düşününce azaldı bulantı.
ben öyle çok bulantı yaşayan biri değilim sanırım psikolojiden etkileniyo.
sigara içiyorum bikaç haftadır hiç canım istemez olmuştu, kokusu iğrenç geliyodu.
böyle işte.

lekelenme oldu hep öncekilerde, inş hiç olmaz. rahimağzı aklımda olsun, inş o haftaları görürüm.
pıhtılaşma için iğneyi yaptım şimdi.

Sağ ol canım. Lekelnme olmasın diye progestan kullanmanı tavsiye ederim tedbir amaçlı. Dr ne sor istersen ben de hep 7-8 lerde başlar 4 gebeliğimde de oldu malesef. Proluton depot iğne, crinone jel de kullandım o durumda. 0.45 lik innohep kullndım pıhtılaşma için ya sen?

Ha bu arada bana riskli gebelik uzmanı Doç. Dr. Arda Lembet pıhtılaşmayı destekleyen b vitamini destekli apicopal verdi tavsiye ederim durum benziyor. Ben şimdi de folbiol, coraspin, apikopal içiyorum her gün...

Sağ ol canım. Lekelnme olmasın diye progestan kullanmanı tavsiye ederim tedbir amaçlı. Dr ne sor istersen ben de hep 7-8 lerde başlar 4 gebeliğimde de oldu malesef. Proluton depot iğne, crinone jel de kullandım o durumda. 0.45 lik innohep kullndım pıhtılaşma için ya sen?
progestanın hapı sersemlik dışında bi işe yaramıyo, leke vs yok. normal görünüyo dedi dr.
bi sıkıntı olursa progestanın iğnesini verir, hap gereksiz dedi bana.
clexan 0.4 yazdı.

Ha bu arada bana riskli gebelik uzmanı Doç. Dr. Arda Lembet pıhtılaşmayı destekleyen b vitamini destekli apicopal verdi tavsiye ederim durum benziyor. Ben şimdi de folbiol, coraspin, apikopal içiyorum her gün...
B12 kullandım 6 ay kadar. tüpten sonra herşeyi bırakmıştım.
şimdi B12 ampül vermiş dr, onu yaptırıcam.
folbiol coraspin de içtim baya ama dediğim gibi 2 aydır bırakmıştım, kafamdan atmıştım herşeyi..

progestanın hapı sersemlik dışında bi işe yaramıyo, leke vs yok. normal görünüyo dedi dr.
bi sıkıntı olursa progestanın iğnesini verir, hap gereksiz dedi bana.
clexan 0.4 yazdı.

B12 kullandım 6 ay kadar. tüpten sonra herşeyi bırakmıştım.
şimdi B12 ampül vermiş dr, onu yaptırıcam.
folbiol coraspin de içtim baya ama dediğim gibi 2 aydır bırakmıştım, kafamdan atmıştım herşeyi..

Anladım canım sen yine bu b vitaminini sor bence. İlaçlarını da kullan. Ben de bırakmıştım tüp sonucundan sonra. Şimdi korunmuyoruz ya başladım korkuyorum yine bir şey olursa hamile kalıp da ilaçlara bağlamamayım diye...

Back
X