Selam arkadaşlarr

son sayfalara bir göz attım az evvel.sizin tecrübelerinize ihtiyacım var:26:hikayemi özetleyeyim

erkek infertilitesi eşim 36 ben 27 yaşlsrındayız.2010 ağustosta sprem sayımızın 1 milyon olduğunu öğrendik

2005 den beri evliyiz ama anca sıra geldiydi güya çocuğa:Shemen tüpe geçtik...
eylül 2010-1.
tüp bebek 6 yumurta 4 döllenen 1 2. gün transferi 4 hücreli sonuç negatif
ekim 2010-aşılama negatif
kasım2010-aşılamadan oluşan kist aspirasyonu:S
Ocak 2011-2. tüp bebek 9 ymurta 8 döllenen 2 adet balst 1. kalite aa transfer 7. gün kanama 2.5 la başlayan 20. gün 69 olan ve kendiliğinden süşmeyen bhcg neticede düşük iğnesi oldum 1 ay sürdü o düşüğü yapmakta:S8 ocak regli tarihi 19 mart negati tarihi:26:
mayıs2011-3. tüp bebek mekez değiştirdim 12 yumurta 10 döllenen 5 tane aa 1. kalite blast embriyo 2 si transfer 3 ü donduruldu diğerlerini dondurmadılar bile aa lar yeter diye:S sonuç 2 çıktı 7. gün yine kanamalar başladı:Serken bir kayıp olabilir denildi
şubat 2012-4. tüp bebek 3 donmuşun 3 ü de aynı kalitede çözüldüler 2 si konuldu sonuç 11. gün 28.8 14. gün 6.11:Skanama falan olmadı.hatta daha yeni başladı kanamam
Tüm bunların ışığında bugün drumla görüşmede bana erken gebelik kayıpları olarak değerlendirildiğimi pıhtılaşma ilk testlerde çıkmadığı halde gebelik halinde keseyi görünce iğnelere başlayacağımızı yani detaylı teste girişmeden iğnelere başlayacağını,eşimin karyotipi temiz banada genetik analiz yapılacağı o temiz çıksa bile artık pgd ye gitmemiz gerektiğini söyledi.genetik taramayı bu ay yaptırıcam birşey çıkmaması halinede pgd ye gitmeli mi gitmemeli mi kafam çok karışık.deneyimlerinizle birlikte fikirlerinize çok ihtiyacım var...Genetik taramalarda sorun çıkmasada benim durumunda pgd ye gitmek ne kadar doğru?3 bin civarı dedi drum fiyatlar hakkında fikrş olan dr öbnerisi olan kafam çok karışık halim yaman dostlar yorumlarınızı beklerim hepinizin kafasını şişirdiğim için özür dilerim