- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #6.621
canım 5. gun yapılan bıyposıde bıldıgım kadarı ıle cok cabuk ılerlıyor konu.
mesela benım gecen hafta pgt yapıldı.
pazar gunu genetık doktoruyla gorustum.
pazar gunu benım embryoların 5. gunu ıdı ve bana 3. gun sonucunu bıldırdı, olumuszdu ancak 1 tanesınde sonuc alınamamıstı ve embryo 5. gune gıtmıs oldugu ıcın onu 5. gun tekrar pgt yapacaklarını soyledı. biz konustugumuzda oglen saat 13:00 idi ve biz o gun yapın deseydik ertesi sabah erkenden hastanede hazır bulunmamız gerekıyordu transfer için.
6 gün sabahı transfer oluyor yani.
ama biz hucreyi aldırıp embryoyu dondurttuk ve herhangi bir zamanda bakacaklar aldıkları biyopsiye .
1-2 haftaya sanırım , olur da düzgüğn çıkar ise o zaman donmus tedavisi ile transfer edecekler.
uzun uzadıya anlattım ama senin sorunun cevabı 6. gun sabah erkenden transfer yapılabıldıgı ve 5. gun pgtsi icin cok sıkı bir çalışma yapıldığı.
CHNB , INCI ben bu arada Izmir Izmir diyorum ama IMSIYI unuttum tamamıyle.
burada IMSI olmadan ben yapamam.
PETUNYACIM bildigim kadarı ile Smyrna da IMSI teknıgı yok .
degıl mı?Bilmeme ihtimaline karşı açıklayayım ; IMSI bir sperm secme tekniği makinası.
Benim bildiğim Izmirde hiç bir merkezde olmadığı .
Kentte tedavi oldum ben 3 kere, o zamanlar yoktu orada.
mesela benım gecen hafta pgt yapıldı.
pazar gunu genetık doktoruyla gorustum.
pazar gunu benım embryoların 5. gunu ıdı ve bana 3. gun sonucunu bıldırdı, olumuszdu ancak 1 tanesınde sonuc alınamamıstı ve embryo 5. gune gıtmıs oldugu ıcın onu 5. gun tekrar pgt yapacaklarını soyledı. biz konustugumuzda oglen saat 13:00 idi ve biz o gun yapın deseydik ertesi sabah erkenden hastanede hazır bulunmamız gerekıyordu transfer için.
6 gün sabahı transfer oluyor yani.
ama biz hucreyi aldırıp embryoyu dondurttuk ve herhangi bir zamanda bakacaklar aldıkları biyopsiye .
1-2 haftaya sanırım , olur da düzgüğn çıkar ise o zaman donmus tedavisi ile transfer edecekler.
uzun uzadıya anlattım ama senin sorunun cevabı 6. gun sabah erkenden transfer yapılabıldıgı ve 5. gun pgtsi icin cok sıkı bir çalışma yapıldığı.
CHNB , INCI ben bu arada Izmir Izmir diyorum ama IMSIYI unuttum tamamıyle.
burada IMSI olmadan ben yapamam.
PETUNYACIM bildigim kadarı ile Smyrna da IMSI teknıgı yok .
degıl mı?Bilmeme ihtimaline karşı açıklayayım ; IMSI bir sperm secme tekniği makinası.
Benim bildiğim Izmirde hiç bir merkezde olmadığı .
Kentte tedavi oldum ben 3 kere, o zamanlar yoktu orada.