- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #7.061
aşkolsun canım niye öyle yazıyorsun.burda sevinçlerimizde paylaşıyoruz üzüntülerimizide.bende yazmam ozaman bidaha hıh..
Takılıyorum hitucicim ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aşkolsun canım niye öyle yazıyorsun.burda sevinçlerimizde paylaşıyoruz üzüntülerimizide.bende yazmam ozaman bidaha hıh..
biraz daha iyiyim canım.geçen ağladı zırladım eşime beni götürmüyorsun dedim.oda dinledi dinledi beni sakinleştirmeye çalıştı.sonrada götürcem üzülme sen dedi.biraz rahatladım şimdi :)
Arkadaşlar Günaydınlarr Ben geldimm
C.tesi günü Prf.Dr. Cem FIÇICIOĞLUNA gittim.Ve bana mükemmel morel oldu şimdi oncelikle beni yüreklendiren o kadına minnettarım 2 kere aşılama yapan 3 negatif tüp bebegi olan kadın kadında translokasyonu var kadının ama kadın 4 denemede anne olmuş ve ikiz düşünebiliyorumusun kesinlikle yılmıycaz ben GNC den ilacları aldım omega 3 Kuenzim felan bu ay sonuda histereskopi yaptırıcam.Bakalım ben çok ümitliyim bu defa olucak ...
günaydın kızlar![]()
mattika günaydın canım. Nasılsın?
Hayırlı olsun hazadecim. Rabbim yüzünü güldürsün inşaallah...
günaydın canım. iyiyim çok şükür.
geçmişi okudum akşam karartmışsınız yine moralleri.
tedaviyi ertelicem demişsin, çok iyi anlıyorum seni. iğneleri yaparken kontrole giderken bi heyecan bi güç geliyo insana ama çok stresli bi süreç tedavi de.
biz de hala borcunu ödüyoruz.
bu da bizim imtihanımız normal de denesek pgt de yapsak riskler var.
allah bizi sağlıksız evlatla imtihan etmek istedikten sonra kaderimizde varsa ne yapabiliriz ki.
sağlık sorunu sadece kromozomlardan kaynaklanmıyo.
biraz teslimiyetçi olmak lazım.
yani hangi yolu denersek deneyelim teslim olmadan içi huzurlu olmuyo insanın..
burası chnb sanaydı canım:44:
Günaydın kızlar ;
Karamsarlık yok. Evrene olumlu sinyal göndermemiz lazım. Hani derler ya " İyi düşün iyi olsun" Biz de iyi düşünelim herşey iyi olsun. Cumartesi günü için Nur Hanım'dan randevu alacağım. Cumhur Bey ile de görüşeceğim. Bakalım neler diyecekler. Heyecanlıyım. İnciciğim ; yaza yaptırırsan aynı dönemde olabiliriz. Belki tanışırız da.. Ben çok isterim. Umarım herşey dilediğin gibi olur...
Teşekkürler canımm dilerim hepimiz için en hayırlısı olur.
Günaydın canım. Nasılsın?
iyiyim cnm çok şükür hazırlanıyorum şimdi gidelim bakalım şu merkeze ne dicekler :) siz ertelemişsiniz sanırım tedaviyi hayırlısı biz de Allah korusun negatifi görürsek sgk yı beklemek zorunda kalırız o da 1,5 sene demekama gene de moral bozmak yok kucaklar dolana kadar derdi veren Allah dermanını da verir inş
iyiyim cnm çok şükür hazırlanıyorum şimdi gidelim bakalım şu merkeze ne dicekler :) siz ertelemişsiniz sanırım tedaviyi hayırlısı biz de Allah korusun negatifi görürsek sgk yı beklemek zorunda kalırız o da 1,5 sene demekama gene de moral bozmak yok kucaklar dolana kadar derdi veren Allah dermanını da verir inş
Önümüzdeki ay eşimin kuzeni evleniyor şehir dışında. Yine aynı sorular sorulacakİçim ağlarken, derdimi anlatmak isterken sadece hayırlısı diyeceğim...
Nedir benim bu depresif halim![]()
Canım benim karamsar olma ne olur bak ben neler geçirdim benim eşim troid kanseri biliomusun
2 kere ameliyat oldu radyasyon aldı defalarca o yüzden şükret canım tek sorunumuz bu olsun olumlu ol ne olur derdi verene Rabbim dermanıda verir.Ewet yaşadıklarımız kolay deil ama demek kaderimizde varmış.Ama böle karamsan olursan başdan pes etmiş olursun
Herkese iyi akşamlar !!!
Arkadaşlar karamsarlık yok!!! lütfen kendinizi bırakmayın...Şöyle düşünün; eğer (-) düşünürseniz canınız sıkılacak, eşlerinizi sıkacaksınız, çevrenizdekileri üzeceksiniz, ağlayacaksınız, gözleriniz şişecek, başınız ağrıyacak gibi gibi gibi...ne değiştirebileceksiniz???? HİÇ!!! Yaşayacağınız hiçbirşeyi tutumlarınızla değiştiremiyorsunuz...o anki ruhsal halinizi kötüleştirmekten başka hiçbirşeye yaramıyor..Ben çok üzüldüğüm ve sorunlarla boğulmaya başladığım anlarda beynimi kapatıyorum..başka şeyler düşünüyorum...yürüyorum...yoruluyorum!!!! Lütfen siz de demotive olduğunuz zaman buna benzer şeylerle aklınızı dağıtın çünkü hayattaki tek dert bu değil...hayat bundan da ibaret değil!!! bu sorunumuz çözülmezse hayatımızın sonuna kadar kararıp oturmayacağız herhalde değil mi? zaten çok kısa !!! Ve bizler aslında günlük yaşıyoruz..Hayatın bize ne getireceğini bekleyip görmekten başka hiçbir seçeneğimiz yok...onun için günlerimizi müdahele edemeyeceğimiz sorunları düşünüp üzülmek için harcamayalım!!!! Ne dersiniz??
kesinlikle haklısın zeybekcim:)
kızlar ben yarın ilk adımı atıyorum hormon testlerim yapılacak hem de doğum kontrol hapına başlayacağım. 1 hafta sonra da histereskopi bakalım ne sonuçlar çıkacak karşıma???
Herkese iyi geceler. Pek sessiz bir hafta sonu olmuş. Biz tedaviyi büyük ihtimalle erteleyeceğiz. Bilmiyorum ne kadar süre, belki 3 ay belki 5 ay belki 1 sene. Kafamı boşaltmaya ve kendime meşguliyet bulmama ihtiyacım var.
Evet canım. Önce bir işe girmem lazım. Önümüzdeki bir kaç ay içinde tüm imkanları zorlayacağım. Allah'ın izniyle girersem seneye yaza kadar ertelemeyi düşünüyorum. Yok olmazsa dener miyim bilmiyorumDua edin bana, içim çok daralıyor bu aralar.
Arkadaşlar Günaydınlarr Ben geldimm
C.tesi günü Prf.Dr. Cem FIÇICIOĞLUNA gittim.Ve bana mükemmel morel oldu şimdi oncelikle beni yüreklendiren o kadına minnettarım 2 kere aşılama yapan 3 negatif tüp bebegi olan kadın kadında translokasyonu var kadının ama kadın 4 denemede anne olmuş ve ikiz düşünebiliyorumusun kesinlikle yılmıycaz ben GNC den ilacları aldım omega 3 Kuenzim felan bu ay sonuda histereskopi yaptırıcam.Bakalım ben çok ümitliyim bu defa olucak ...
çok geçmiş olsun hazadecim .Canım benim karamsar olma ne olur bak ben neler geçirdim benim eşim troid kanseri biliomusun
2 kere ameliyat oldu radyasyon aldı defalarca o yüzden şükret canım tek sorunumuz bu olsun olumlu ol ne olur derdi verene Rabbim dermanıda verir.Ewet yaşadıklarımız kolay deil ama demek kaderimizde varmış.Ama böle karamsan olursan başdan pes etmiş olursun