Aydan sen önceki denemeni hangi ilde hangi merkezde yapmıştın? Oranın genetik laboratuvarı var mıydı* Dışarıya mı gönderdiler? pgt ni kim yaptı hangi dr? Peki embriyolarının hepsi aynı translokasyon mu çıktı farklı sorunlar da var mıydı?
Bir de görüşmeye gitmeden önce sana tavsiyem kırtasiyeden sunum dosyası al. Şu ana kadar yapılan tüm tüp bebek denemelerine aitraporları,pıhtılaşma, genetik testler, pgt sonucu çıkan rapor hepsini tek tek o şeffaf sayfalara yerleştir. Ben öyle yaptım hem aradığın kolay bulunuyor, dr de zaman kaybetmiyor. Arda Bey benim dosyamı çok beğenmişti hemşiresi görüşmeye girmeden dosyamın düzenliliğinden bahsetmiş dr ye.



[/QUOT
Canım hatırlattığın için sağol yarın arayacağım bende; Memorial Okmeydanı - Yeditepe Cem bey bunlarla görüşmeyi düşünüyorum. Memorial dan kimle görüşeceğime karar vermedim henüz bugün baktım biraz ama tavsiye edeceğin biri varsa görüşmek isterim.
Ben 3 denememde istanbul daydı. İlk 2 sinde hiç problem yok deyip normal tüp bebek denediler ikiside tutmadı. Avrupa Şafak hastanesi diye bir yer ordaki dr tavsiye etmişlerdi iyi diye.
3. denemede Umut tüp e gittik genetik tesler sonrası bende pıhtı eşimde translokasyon çıktı. Pgt yapılacak dendi ama oluşan 6 sağlıklı embriyodan hepsi translokasyonlu dediler transfer yapılmadı. Çok büyük hayal kırıklığı yaşadığımız için sonuçlar için görüşmeye gitmedik birdaha. Hafta sonu uğrayıp oraylada görüşeceğim. Onların genetik laboratuvarı yokmuş diğer Florya daki Bahçeci kliniğiyle çalışıyorlar diye biliyorum ben çünkü kan vermeye gittik eşimle.