Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Akasya Acıbadem Sigortam var demiştin,içeriği nedir?

Canım benim işyerimin yaptığı bir sigorta. Ayakta tedavi, ameliyat vs var. Yıllık limitler dahilinde özel hastanelere gidebiliyorsun. Ama tüp bebek, hamilelikle ilgili bir sigorta değil. Hamilelikte sadece 2000 TL teminat veriyor. O da Memorial için 2 test 2 randevu demek :1:

Canım benim işyerimin yaptığı bir sigorta. Ayakta tedavi, ameliyat vs var. Yıllık limitler dahilinde özel hastanelere gidebiliyorsun. Ama tüp bebek, hamilelikle ilgili bir sigorta değil. Hamilelikte sadece 2000 TL teminat veriyor. O da Memorial için 2 test 2 randevu demek :1:

Anladım canım. Ama muayenelerde indirim kazanıyorsun di mi?Hep...

kızlar selam nasılsınız?
laveque cnm sordum ama smyrna da IMSI yokmuş sadece istanbulda var dediler :(
bana gelince hala şaşkınım dün gittim merkeze kan verdim bir güzel oturup bekledim sonuçların çıkmasını 2,5 saat sonra sonuçlarla beraber gittim doktorun odasına. doktorum demez mi bana önümüzde 2 seçenek var ya birkaç ay normal yolu deneyeceksiniz ya da tüp bebek yapacağız normal yoldan %25 olmaz %50 taşıyıcı %25 tam sağlıklı olur senin yaşın küçük yum rezervin iyi eşinin spermi de fena değil tedavide pgt de yapacağımız için uzun protokol uygulanacak ve daha çok yum elde etmek için daha yüklü ilaç alacaksın bu da hem seni hem de vücudunu yoracak bence normal deneyin ilk önce istersen yumurtlama günü takibini yaparız düşün bir hafta sen karar ver neyi nasıl istiyorsan öyle yapalım dedi
nasıl yani ya??? dün akşam konuştuk eşimle olmazsa 2-3 ay deneyelim diyoruz ama aklımız karışmadı değil bir yanım hala tüp bebek diyor bilmiyorum ya offfffffff
siz yerimde olsanız napardınız ??? yorumlarınızı bekliyorum :((

Merhaba arkadaşlar,

Ben normal yolla 3 kez hamile kalmama rağmen genetik problemler nedeniyle üçünü de kaybettim. Eşimde de bende de genetik bir sorun çıkmamasına rağmen bebeklerimizde problem olması bizi tüp bebek tedavisine yöneltti. Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezinde Dr. Ulun Uluğ derdimizi dinleyip bize pgt'yi önerdi. Sonuçta 10 embriyodan ikisi iyi çıktı ve ikisi de tuttu. Şu anda çok sağlıklı bir kızımız ve bir oğlumuz var. Bugün tam 4 aylık oldular. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
:ssz:Bu arada geçen yıl mart ayında Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezinde tüp bebek tedavisi için 5000 (iğneler dahil), pgt için de 2000 tl ödedik. Araştırdığımız diğer tüp bebek merkezlerine göre hem fiyatından hem de doktorlarından hizmetlilerine kadar tüm personelin sıcak ilgisinden çok memnun kaldık. Karar veremeyenlerin gidip görüşmelerini tavsiye ederim.

Mullite maşallah ne güzel bir haber. İki sağlıklı evlat. Arada da olsa yaz lütfen. Biz bu arada pgt deneyenler olarak pek güzel sonuçlar alamadık. bu şekilde güzel haberlere hepimizin ihtiyacı var gerçekten...

Petunya eşinle senin vermen gereken çok önemli bir karar. Tüm ihtimalleri tekrar değerlendirip her ihtimaldeki tuttumunuz nasıl olacak değerlendirin bence...

Merhaba arkadaşlar,

Ben normal yolla 3 kez hamile kalmama rağmen genetik problemler nedeniyle üçünü de kaybettim. Eşimde de bende de genetik bir sorun çıkmamasına rağmen bebeklerimizde problem olması bizi tüp bebek tedavisine yöneltti. Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezinde Dr. Ulun Uluğ derdimizi dinleyip bize pgt'yi önerdi. Sonuçta 10 embriyodan ikisi iyi çıktı ve ikisi de tuttu. Şu anda çok sağlıklı bir kızımız ve bir oğlumuz var. Bugün tam 4 aylık oldular. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
:ssz:Bu arada geçen yıl mart ayında Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezinde tüp bebek tedavisi için 5000 (iğneler dahil), pgt için de 2000 tl ödedik. Araştırdığımız diğer tüp bebek merkezlerine göre hem fiyatından hem de doktorlarından hizmetlilerine kadar tüm personelin sıcak ilgisinden çok memnun kaldık. Karar veremeyenlerin gidip görüşmelerini tavsiye ederim.

evlatlarına kavuşmana sevindim.
ama daha 2 msjın var forumda ve direk merkez tavsiyesi yapmışsın.. beni düşündürdü açıkcası.

selam kizlar size birsey soracam ben 3defa tüp bebek denemesi yaptim Embiryolar blastosi olmasina ragmen tutmadi rahimdede bir sorun yok yani hersey iyi bende ve esimede test yaptik kromozon testi oda temiz cikti yani tutunma sebebi bilinmiyor acaba bu PGT yöntemi yapilmalimi bize yani tutunmaya yardimci olabilirmi lütfen cevap yazin!!!!

ama daha 2 msjın var forumda ve direk merkez tavsiyesi yapmışsın.. beni düşündürdü açıkcası.

Hamilelik dönemini ailemin yanında geçirdiğimden o dönemde internete girme imkanım olmadı. Şimdi de bu yöntemi denemek isteyenlere moral verebilmek için mesaj yazdım. Tabi ki tercih sizin. Sonuçta %100 başarıyı kimse garanti edemez. Ben memnun kaldığım için paylaşmak istedim.

Mullite maşallah ne güzel bir haber. İki sağlıklı evlat. Arada da olsa yaz lütfen. Biz bu arada pgt deneyenler olarak pek güzel sonuçlar alamadık. bu şekilde güzel haberlere hepimizin ihtiyacı var gerçekten...

chnb teşekkürler. çocuklardan fırsat buldukça yazmaya çalışıcam. inşallah en kısa zamanda senin de hayırlı haberlerini alırız canım. Allah bu güzel duyguyu hepinize nasip eder inşallah..

selam kizlar size birsey soracam ben 3defa tüp bebek denemesi yaptim Embiryolar blastosi olmasina ragmen tutmadi rahimdede bir sorun yok yani hersey iyi bende ve esimede test yaptik kromozon testi oda temiz cikti yani tutunma sebebi bilinmiyor acaba bu PGT yöntemi yapilmalimi bize yani tutunmaya yardimci olabilirmi lütfen cevap yazin!!!!

Tekrarlayan başarısız tüp bebek denemeleri ve tekrarlayan kendiliğinden düşüklerin görüldüğü çiftlerde preimplantasyon genetik tanı uygulayarak pek çok ailenin yüzünü güldürdük.

Genartın yanda verilen reklamına tıkladım.Bu bilgi yazıyordu. Ama kaç tane başarısız tüp bebek denemesi baz alınır bilmiyorum. Onu iyi bir dr ye sormak lazım. Bir de 3 kere aynı kişi mi yaptırdın? Tecrübeli biri mi yaptı, belki uygun yere yerleştirememiştir bilemiyoruz tabi. Rahim duvarı ile ilgili bir şeyler diyorlardı kızlar. Uygun yeri varmış kalınlığına bağlı sanırım. İstersen bir genetikçiyle de görüş...

Günaydın ilk 4 dersim boş yine yazılı soruları ile uğraşacağım...

Hazade, iyi olmuş değişik fikirler almışsın. Dolar düştü sanırım 350 dolardı 360 dolar mı olmuş hemen?:1::1::1:

Bunlar telefon görüşmesi di mi?

Vallahi canım Nur hanım öle söledi.Bugünde 370 olmuştur:1:

hazade hakkında hayırlısı olsun. Kafanda bir merkez belirlendi mi peki?

Saol cnm hepimizn inşallah.Merkez olarak Cem FIÇICI ile devam edicem canım çünkü Nalise hemşireyi çok seviyorum ve ilgililer ne bilim.Çünkü Hernerede yapılıyorsa yapılsın işleyiş aynı oldugu için değiştirmiycem Merkeszimi bakalım hayırlısı ...

kızlar selam nasılsınız?
bana gelince hala şaşkınım dün gittim merkeze kan verdim bir güzel oturup bekledim sonuçların çıkmasını 2,5 saat sonra sonuçlarla beraber gittim doktorun odasına. doktorum demez mi bana önümüzde 2 seçenek var ya birkaç ay normal yolu deneyeceksiniz ya da tüp bebek yapacağız normal yoldan %25 olmaz %50 taşıyıcı %25 tam sağlıklı olur senin yaşın küçük yum rezervin iyi eşinin spermi de fena değil tedavide pgt de yapacağımız için uzun protokol uygulanacak ve daha çok yum elde etmek için daha yüklü ilaç alacaksın bu da hem seni hem de vücudunu yoracak bence normal deneyin ilk önce istersen yumurtlama günü takibini yaparız düşün bir hafta sen karar ver neyi nasıl istiyorsan öyle yapalım dedi
nasıl yani ya??? dün akşam konuştuk eşimle olmazsa 2-3 ay deneyelim diyoruz ama aklımız karışmadı değil bir yanım hala tüp bebek diyor bilmiyorum ya offfffffff

Öncelikle kendini sıkma ewt kötü bir dönem fakat çözüme ulaşabilmemiz için önceliklerahat olamız lazım.Geçmişi okuyamadım cnm sizin sorun ne idi ?

Vallahi canım Nur hanım öle söledi.Bugünde 370 olmuştur:1:

Saol cnm hepimizn inşallah.Merkez olarak Cem FIÇICI ile devam edicem canım çünkü Nalise hemşireyi çok seviyorum ve ilgililer ne bilim.Çünkü Hernerede yapılıyorsa yapılsın işleyiş aynı oldugu için değiştirmiycem Merkeszimi bakalım hayırlısı ...

Öncelikle kendini sıkma ewt kötü bir dönem fakat çözüme ulaşabilmemiz için önceliklerahat olamız lazım.Geçmişi okuyamadım cnm sizin sorun ne idi ?

Hazade insan nerede huzur buluyorsa devam etmeli. Sebat etmek gerek belki de. Maşallah Hituci 4. denemesinde aynı yerde devam edip kavuştu kızlarına. Hem indirim de olur. Peki genetikçi ile görüşebilme imkanın oluyor mu, bilgileri tüp bebek dr si mi veriyor sana? Yani oranın kendi içinde genetik bölümü var mı?

Aydan bizleri haberdaret görüşmelerinden canım... Sanırım Çanakkalede oturuyosun 3 ay kaldım ben orada formasyon aldım çok sevmiştim orayı...

Evet canım bende 1 yıldır buradayım, küçük ama güzel bir şehir gerçekten.

Kızlar merhaba ;
Bügün işlerim çok yogun deildi öncellikle Muhrerem bahçe ile görüştüm ;
3 kürtaj ve 2 tüp bebek yaptırdıgımı söledim ve 3. demeyi yapıcam acaba PGT haricinde ne yapabiilirim die sordum.
Oda bana başka yapılcak bişey tok sadece Pgt yaptırıcaksın dedi bende acaba bu pgt annemden geçebilirmi die sorsum oda bana '' Sakın öle düşünme dedi annen senden hamileyken kromozom kopup ilk sende translokasyon olabilir dedi.nasıl yani dedim yani translokasyon genetikdir amaa bu sülalede bir kişide başlla sonra kromozomlarla yaygınlaşır dedi ama bu ilk sendede olabilir dedi.
Sonra Memorial Nur hanımı aradım :46:
Oda bana ACGH die tüm kromozmları tek tek proplarla inceleyen bir PGT şekli oldugunu söledi Fiyatı ise; embriyo başına 360 dolar dedi bizler bu ACGH yöntemi ile bir çok anaomali ve translokasyonlu hastaları gebe bırakabiliyoruz dedi.Ve Rahim filmi istedi ben doktorum cem fıçıcıoğlu histereskopi yaptı sorun yok dedim histereskopi farklı rahim filmi farklı dedi.

Sonra Yeditepeden embriyolarımın gönderildigi GENETİX Hakan beyi aradım ve ACGH denilen taramadan bahsettim oda bana ; Bu test detaylı bir test genelde gen sorunu yaşayanlara yapılır ve maliyetli dedi ve embriyodan 2 parça alınıyormuş 2 parça alındıgı içinde kalan embriyoların kalitesi düşüomuş o yüzden hiç önermedi.

Daha sonra İstanbul tüp bebegi aradım çünkü GENETİX deki hakan bey 2012 Ocakdan itibaren 18 kromozom sorunu olan hastası var dedi ve 18 de 15i gebeymiş öle diyince Başarı oranınız neden yüksek die sormak istedim.Filiz hanım adında Genel kordinatörle görüştüm oda bana aynı şeyleri söledii ewet çok hastamız var kromozom sorunu aşılmıycak bir şey deil bir sürü Pozitif sonuç alan kadınlar var dedi.

Bugün baya görüşme yaptım ve sizlerle paylaşmak istedim.Dilerim bu emek ve araştırmalarımızın karşılığını alırız :16::16:

Hazade süper olmuş bu çok teşekkürler.

kızlar selam nasılsınız?

Petunya zor bir karar gerçekten, bizimde %50 sağlıklı olur demişti ilk genetik dr. ama maalesef hep o %50 nin olumsuz tarafında kaldık :( Ben maalesef yaş sınırındayım ama senin yaşın küçükmüş madem birkaç ay normal deneyebilirsiniz gibi geliyor bana, karar senin tabiki..

İlk okuyunca benide düşündürdü gerçekten...........

herkese selammm
uzun zamandır hepinizi takip ediyorum bir çok şeyi sizden öğrendim
4 tane dondurulmuş embriyoma pgt yapılacak çok korkuyorum

Hazade insan nerede huzur buluyorsa devam etmeli. Sebat etmek gerek belki de. Maşallah Hituci 4. denemesinde aynı yerde devam edip kavuştu kızlarına. Hem indirim de olur. Peki genetikçi ile görüşebilme imkanın oluyor mu, bilgileri tüp bebek dr si mi veriyor sana? Yani oranın kendi içinde genetik bölümü var mı?

Ewet canım Embriyolog oyan hanım döllenme sonrası bilgilendirio hergün arıyorlar sonra Genetix e gisio alınan parçalar onlarda beni herzaman bilgineldirio kendi bünyelerinde deil ama sürekli bilgi veriolar.

Hazade süper olmuş bu çok teşekkürler.

Rica ederim umarın sizlerede yardımcı olmuştur.

Bakın ben bugüne kadar ;

Semra KAHRAMAN , Cem FIÇICIOĞLU , Engin ORAL , Cem DEMİREL , Muhterem BAHÇE , Faruk BUYRU , Bülen TIRAŞ , Melih AYGÜN , Volkan BALTACI

Ben bugüne kadar bu doktorlarla görüştüm bana hepsi sakın ama sakın kendini üzme PGT yoluyla öle yada böle belki 3 deil 4 denemede kalırsın dediler ama amaaa kesinlikle kendini kasma kesinlikle morelman yüksek ol,doktoruna güven dediler beyinde bitio arkadaşlar.Genetikçi bir sürü kişiyle konuştum PGT önemli bir işlem fazla yumurta üretip kaliteli embriyoya ulaşmak zorundayız.Buda olmıycak bişey deil herşeyin çözümü var inanın 3 denemeyi yapıcam ama korkmuorum biliorumki öle yada böle ewlat sahibi olucam ve olucaz herzaman hepiniz için dua ediyorum dilerim emeklerimiz karşılığını bulur.

Back
X