Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

canım ,

kac olacakmısş?
ne dedi dr?

Mattikanın mantıgına ben cok katılıyorum Incıcım .
Cok yumurtanın kalıteyı bozdugu soylenıyor .
Ve Mattikanın veya Chnbnın tuple degıl de dogal yoldan hamıle kalması durumu da desteklıyor .
BOSVER, NE OLUR TAKILMA .
BAK BENIM 9 TOPLANDI NE OLDU ?
KISMET DEGILSE VALLA OLMUYOR .
ANLIYORUM SENI , NE DUSUNDUGUNU DE BILIYORUM AMA DUSUNMEN GEREKEN SEY SU ANDA DUSUNDUGUN SEY DEGIL, MUTLAK GERCEK.
O DA YUCE RABBIM NASIP ETTIYSE OLACAK BU IS. SEN BIR YOLA GIRDIN , ELINDEN GELENI DE YAPIYORSUN. OTESI BIZIM ISIMIZ DEGIL.
vay vay vay mesaja bak.dobra dobra döşemişsin valla.bi oklavalı sembol eksik :) süpersin...

bende doktora gittim bugün
Kistim hala geçmemiş doktor doğum kontrol hapı verdi
hamilelik olmayacak yani:14:
Bide kan testi yaptı inşallah kötü huylu felan değildir
Kafam allak bullak oldu ufff
canım kötü şeyler getirme aklına kist herkeste olabilir.büyütülecek bişey değil Allahın izniyle.tedbir olsun diye istemiştir drun.

kızlar bu arada hazadenin facedeki resimlerini gördünüzmü.cariye olmuş bizim kız.ama süper olmuş hala gülüyorum :)))
hazade nerde çektirdin canım çok beğendim valla.

vay vay vay mesaja bak.dobra dobra döşemişsin valla.bi oklavalı sembol eksik :) süpersin...

canım kötü şeyler getirme aklına kist herkeste olabilir.büyütülecek bişey değil Allahın izniyle.tedbir olsun diye istemiştir drun.

kızlar bu arada hazadenin facedeki resimlerini gördünüzmü.cariye olmuş bizim kız.ama süper olmuş hala gülüyorum :)))

Bende kayıtlı değil hazade :26:

Mervecim bu kistler hep oluyor. Sıkma canını. Doktorun tedbir olsun diye örnek almıştır. Hapla atılır inşaallah.

selam kızlar :3: ben bir ara buraya uğramış ve pgt yöntemi nedir nasıldır diye merak edip sormuştum sağolsun burdan bi arkadaş aydınlatmıştı beni :16:

kızlar ben 18 yaşımdan beri kramplar ağrılar yaşardım :5: ve şimdiye kadar yanlış tedavi yanlış ilaçlarla geldim bu güne kadar 2 ay öncesi genel cerrah bende fmf (akdeniz ateşi ) şüphesi gördü ve test yaptırmamı istedi dün test sonucumu aldım ben meğer FMF ( ailevi akdeniz ateşi ) hastasıymışım :5: ve geçen ay ilk tüp bebek tedavimi yaptırmıştım malesef negatifi görmüştüm :14: peki kızlar benim sorum şu :26: inşallah eylül ayında 2. tüp bebek tedavimi yaptıracağım tüp bebek dr uma fmf i bahsedeceğim ama fmf pgt yönteminde bakıyorlar mı :28: ALLAH korusun bir bebiş nasip ederse Yüce Rabbim bendende bebişime fmf geçmesin :31: öptüm kızlar

Hoşgeldin sifacım. Pgt ile bir çok hastalığın bebeğe geçmesi engellenebiliyor. Büyük ihitmalle seninki de bu hastalıklardan biri.

Hoşgeldin sifacım. Pgt ile bir çok hastalığın bebeğe geçmesi engellenebiliyor. Büyük ihitmalle seninki de bu hastalıklardan biri.
hoş buldum incim valla içim rahatladı :29: sağol caniş :16: dünden beri bu soru kafama takılmıştı :18: iyiyim şu an ALLAH razı olsun inşallah bu pgt ne güzel nimetmiş inşallah Yüce Rabbim hepimizi anne yapsın hemide en sağlıklı bebişlerle :52::49::emir_bebek::nazar:

hoş buldum incim valla içim rahatladı :29: sağol caniş :16: dünden beri bu soru kafama takılmıştı :18: iyiyim şu an ALLAH razı olsun inşallah bu pgt ne güzel nimetmiş inşallah Yüce Rabbim hepimizi anne yapsın hemide en sağlıklı bebişlerle :52::49::emir_bebek::nazar:

Sorma canım, çok şükür bir yolumuz var. Amin amin inşaallah :) Aklına takılan bir şey olursa bizler yardımcı oluruz. Aylardır kafa patlatıyoruz :1:

Sorma canım, çok şükür bir yolumuz var. Amin amin inşaallah :) Aklına takılan bir şey olursa bizler yardımcı oluruz. Aylardır kafa patlatıyoruz :1:
peki incim bu pgt yöntemi ücreti tüp bebek paketine dahil mi :26: yoksa ekstra bi ücreti var mı :28:

Mervecim bu kistler hep oluyor. Sıkma canını. Doktorun tedbir olsun diye örnek almıştır. Hapla atılır inşaallah.

Ohh içime su serptiniz valla Allah sizlerden razı olsun
İnşallah kötü bir şey çıkmaz
Kafama takıyorum kaç saatten beri bunu
Bebek olayını unuttum kendi derdime düştüm
En önemlisi sağlık şu dünyada sağlık olmazsa hiçbir şeyin tadı yok:50:

Ohh içime su serptiniz valla Allah sizlerden razı olsun
İnşallah kötü bir şey çıkmaz
Kafama takıyorum kaç saatten beri bunu
Bebek olayını unuttum kendi derdime düştüm
En önemlisi sağlık şu dünyada sağlık olmazsa hiçbir şeyin tadı yok:50:

Korkma güzelim. Evet en önemlisi sağlık. Bizler sağlıklı olacağız ki yavrularımız da sağlıklı olsun Allah'ın izniyle.

Şifa hoşgeldin canım.Hayırdır sende mi pgt yöntemini deneyeceksin:26:

Korkma güzelim. Evet en önemlisi sağlık. Bizler sağlıklı olacağız ki yavrularımız da sağlıklı olsun Allah'ın izniyle.

İnşallah canım inşallah
Eee sen yarın doktora gidecekmisin peki?

İşte orası pek iç açıcı değil canım. Maalesef dahil değil. Her merkez embriyo başına ya da toptan farklı bir ücret alıyor.
bedava deseydin şaşırırdım :27: şu tüp bebek paket oldukça tuzlu pgt yimi bedava yapacaklar :37: Rabbim keselerimize bereket versin inşallah :31:

Şifa hoşgeldin canım.Hayırdır sende mi pgt yöntemini deneyeceksin:26:
mervem hoş buldum dün test sonucumu aldım FMF (Ailevi Akdeniş Ateşi) hastasıyım :31: evet canım artık bende pgt ciğim :15: meğer geçenlerde akıbetim içime doğmuş buraya bi uğramış sormuştum :27: fazla merak iyi değilmiş be bacım :23: Rabbim dermansız dert vermesin inşş kimseye

bedava deseydin şaşırırdım :27: şu tüp bebek paket oldukça tuzlu pgt yimi bedava yapacaklar :37: Rabbim keselerimize bereket versin inşallah :31:

mervem hoş buldum dün test sonucumu aldım FMF (Ailevi Akdeniş Ateşi) hastasıyım :31: evet canım artık bende pgt ciğim :15: meğer geçenlerde akıbetim içime doğmuş buraya bi uğramış sormuştum :27: fazla merak iyi değilmiş be bacım :23: Rabbim dermansız dert vermesin inşş kimseye

Allah iyiliğini versin :) Amin amin...

Amin amin ahh nerdee ne beleşi:):)
Valla ben altınlarımı bekliyorum kayınbabam aldı kasasına koydu
Onlarda yurt dışında yazın gelince altınlarıma kavuşacam inş:52:
Altınlara değilde bebelerime inşallah:49:,
Kız sorma ya hakket geçen hafta girip sormuştun malum olmuş demekki sana ah canım ya
Peki doktor yüzde kaç ihtimal verdi

Back
X