Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

HAYIR 2 SENEDİR HERŞEY SÜPERDİ birden duyunca şok oldum ..
hakeza aşılama denemiştim bir kere ..o zaman 4 tane çatlama derecesinde yumurtam vardı ,hepsi de çatlamıştı ,kiste bile dönüşmedi biliyormusun ama tutmamıştı ,şaşırıp kalmıştık çünkü bi tanesi de mi tutmaz diye ,demek bundanmış ..:ssz:
klomen filan denemiştim mesela onda da vucut çok güzel tepki veriyordu ,günde bir tane klomenle 3 yumurtam oluyordu mesela ,yani başta yapsalar da söyleseler bu kdar şok olmazdık da herşey süper çıkıp da bi anda bunu öğrenince feci şok oldu.
dün çok kötüydüm ama bugün biraz daha iyiyim ..
ne yapayım yaa ağla ağla nereye kadar ,insanın ağlamaktan içi kuruyor da ağlamaya bile takati olmuyor herşeyden bezginlik duyuyor :ssz:

Canım benim sakın ağlamaaa ağlaamak ağlamayı getirir inan bakk... Güçlü ol dirayetli ol herşey bizler iiçin ya doktor sana kızım rahminde Tümör var (Allah korusun) almam lazım deseydii bir daha ne pgt nede başka bişey derdine derman olmazdı en kötü örnekleri veriorumki durumunun şükredilcek bir surum oldugunu anla diee pgt testiyle bir sürü hasta anne olduu sende dua et umutlu ol Allah bizleride görücektir canım ...

Canım benim sakın ağlamaaa ağlaamak ağlamayı getirir inan bakk... Güçlü ol dirayetli ol herşey bizler iiçin ya doktor sana kızım rahminde Tümör var (Allah korusun) almam lazım deseydii bir daha ne pgt nede başka bişey derdine derman olmazdı en kötü örnekleri veriorumki durumunun şükredilcek bir surum oldugunu anla diee pgt testiyle bir sürü hasta anne olduu sende dua et umutlu ol Allah bizleride görücektir canım ...
haklısın :38:
zaten inancım olmasa kafyı yerdim ,inancım beni ayakta tutuyor çok şükür yine de iyi taraflarına bakmaya çalışıyorum ama insanız sonuçta üzüllmeden de olmuyor..
ALLAH hepimizin yüzünü güldürür de bu günleri unutuuuuuuur gideriz inş:38:

Ben de yumurta kalitesini ve sayısını arttırmak için yenmesi gerekenleri çok araştırıyorum. Ama her kafadan başka ses çıkıyor. :44: Saraçoğluna yazdım. Ben de PKOS var diye önce soğan kürü uygula , sonra çocuk istiyorsan kuru incir kürü uygula dedi. Ya da PKOS kürüm var sitede onu satın alabilirsin dedi :1: Bir yerde de prolaktin yüksekse asla kuru incir yemeyin deniyor. İnsan ne düşüneceğini şaşırıyor. :31:
canım benim yaaa haklısın ne yapsak endişeliyiz :18: ALLAH ım şaşırtmasın hepsi şifa olsun inşallah :nazar::29::16:

haklısın :38:
zaten inancım olmasa kafyı yerdim ,inancım beni ayakta tutuyor çok şükür yine de iyi taraflarına bakmaya çalışıyorum ama insanız sonuçta üzüllmeden de olmuyor..
ALLAH hepimizin yüzünü güldürür de bu günleri unutuuuuuuur gideriz inş:38:
canım benim aynen öyle yaaa Rabbim kuluna kaldıramayacağı yük vermezmiş diyerek motive olalım beterin beteri var deyip halimize şükredelim inşallah hepimz emeklerimizin karşılığını görelim ALLAH kimseye dermansız dert vermesin (amin):nazar:

bir konuda malesef birini tatlı dille uyarırken büyük ihtimal karşı taraf tarafından şikayet almış :58: Merveciğim canım inşallah kısa sürede aramızda olursun :16:

Back
X