Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

kızlar bana müsade iyi akşamlar , kalanlara hoş sohbetler :16::10:

İyi akşamlar canım bende çıktımm çok öptüm siziii akşam bol bol dua edicemm Allah yardımcımız olsunn inciiiii bir topikde iki kızzz birlikde pozitif sonuç almışş bizde inşallah öle olucaz Allahın izniyle canımmm

kızlar bu ne coşmuşsunuz yahu.
topu topu öğlenden beri girmedim siteye 13 sayfa yazmışsınız.
ben sizin hızınıza yetişemiyorum artık. :(((

evet kızlar bendede size:nazar::nazar: oku oku bitmedi ne hızlısınız.tatlı tatlı sohbet etmişsiniz.sahbetinizi daim olsun ama sonraları bebeklerinizden bahs edin.

Kızlar serumum bitti geldim siz gitmişsiniz. :5:

Geçmiş olsun canım. Bugün de bitti serumun şükür. Bulantılar bitene kadar takılacak mı her gün?

evet kızlar bendede size:nazar::nazar: oku oku bitmedi ne hızlısınız.tatlı tatlı sohbet etmişsiniz.sahbetinizi daim olsun ama sonraları bebeklerinizden bahs edin.

Bugün çenemiz düştü :1:
Hayırlısıyla yavrularımıza kavuşalım onun için ayrı bir topik açarız inşaallah :)

selam kızlar ne çok yazmışsınız oku oku bitmedi:23:

bugün ayrıntılı ultrasona gittik, farklı dr.a gitmek iyi olur diye düşünmüştüm ama sevmedim, sadece bi dr.a devam edicem sanırım bundan sonra.
çok şükür bi sorun yoktu, sırtı hafif eğri duruyo, duruştandır ama yine de takip edilsin dedi. inş kötü bişey değildir.
bacağı kısa denmişti şimdi arayı kapatmış.
ağzını açıp kapatıyodu maşallah.

okulda öğrencilerim doğum iznini sordular iyice belli oluyo artık
haftasonu eşimin kuzeninin düğününe gitcez ve tüm sülale duycak, çok kasıyoruz kendimizi duyarlarsa duysunlar dedim en sonunda. bilmiyorum doğru mu yaptım.

kızlar bu ne coşmuşsunuz yahu.
topu topu öğlenden beri girmedim siteye 13 sayfa yazmışsınız.
ben sizin hızınıza yetişemiyorum artık. :(((
Çenemiz düştü şekerim napalımmm :))) Vallahi arada gel bizi denetle özlüoruz seniii

bugün ayrıntılı ultrasona gittik, farklı dr.a gitmek iyi olur diye düşünmüştüm ama sevmedim, sadece bi dr.a devam edicem sanırım bundan sonra.
çok şükür bi sorun yoktu, sırtı hafif eğri duruyo, duruştandır ama yine de takip edilsin dedi. inş kötü bişey değildir.

haftasonu eşimin kuzeninin düğününe gitcez ve tüm sülale duycak, çok kasıyoruz kendimizi duyarlarsa duysunlar dedim en sonunda. bilmiyorum doğru mu yaptım.

Çok şükür canım bak herşey yolunda gidiyorr :Nazar:
Eğrilikde duruştandır canım canını sıkma senn... Şekerim git düğüne herkesede söyleeee amannn yaaa sanki ewlilik dışı çocuk boşversene yaaaa Allahın izniyle hiçbişey olmıycakk

hadi geçmiş olsun :16:
sizde srun neydi merak ettim bebekten bahsetmişsin de :17:

İzz merhaba, önce embriyo oluşturup sonra pgt ile kromozom yapısına bakıyorlar canım. Transferde de bir kez gidiyorsun ama öncesinde kan testi yapıyorlar eğer uygunsa sonuçların transfer yapılıp 1 saat dinlendirip eve gönderiyorlar seni, umarım yardımcı olabilmişimdir...

teşekkür ederim aydan. oldun tabi, ne demek:)
o halde embriyo oluşmama ihtimali de var değil mi?

Teşekkür ederim cnm inşallah beni bırakmaz ..

çok saol cnm inşallahhh darısı sizleree

Kızlarrrr hepinizden Allah razı olsunnn iyikki varsınızz ama bir mucize oldu veee 2 tane transfer ettilerrr ama 1 tanesinde translokasyon olabilir dediyani sizler gibi olabilir normal yolla ewlat sahibi olamaz dedi bende dedim koy cem bey koyyy suyundandakoy :emir_bebek::emir_bebek:

yani iki tane transfer edildii inşalllah ikiz bebeişllerim olur:nazar::nazar:
şimdi en yakın incimin var allahım yardımcısı olsun inşallahhh altın yumurtayı bulucaz:49:

ayy sabah sabah gözlerim doldu, çok mutlu oldum:))))))))) allah bundan sonrasını da böyle kolayca geçirmeni nasip etsin.
ee bir de hayırlı uğurlu olsun tabiii:)

günaydın kızlar :16:

arkadaşlar ben birazdan kahvaltımı yapıp :56: dr a kontrole gidiceğim :10: velhasıl tüm gün yokum :55: merak etmeyin :3: akşama fırsat bulursam gelirim öptüm hepinizi :54:

Teşekkür ederim cnm inşallah beni bırakmaz ..

çok saol cnm inşallahhh darısı sizleree

ayy sabah sabah gözlerim doldu, çok mutlu oldum:))))))))) allah bundan sonrasını da böyle kolayca geçirmeni nasip etsin.
ee bir de hayırlı uğurlu olsun tabiii:)

Saol cnm benim Allah razı olsunn bakalım az kaldı bebişlerim benimlemi yoksa deilmii ayın 10da inciyle test yapıcazz kader arkadaşıyız :1: Bu arada benim regle tarihim ayın 9 nasıl olucak bilmiorum :)

Mattıkacım cok sevındım guzelım.
Cok onemlı bır sorun olsa sanıyorum gorurlerdı , aletler cok ılerı boyutlarda artık.
Sımdı sende sorun var ya ınce eleyıp sık dokuyorlardır tabı. Normal bır gebelıkte belkı o egrı
durusu soz konusu bıle etmezler.

günaydın arkadaşım
sanırım ikimizin durumu çok benziyor,bende de 45 x,47 x hücreler var,mozaik turner dendi,45 x lerin oranı %4 ,47 x %1,%95 oranında 46 xx var...bende genart la konuştum,sanırım haziranda denemeye başlayacağız..yaşın kaç bu arada?
bana göre daha şanslısın,en azından aşılamadan sonra test yapılmış,ben 2 negatif aşılama ve 2 negatif tüp bebekten sonra bu sonuca bakıldı....

Back
X