- 28 Mayıs 2009
- 11.309
- 137
- 413
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #9.441
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bana müsade iyi akşamlar , kalanlara hoş sohbetler![]()
Kızlar serumum bitti geldim siz gitmişsiniz.![]()
evet kızlar bendede sizeoku oku bitmedi ne hızlısınız.tatlı tatlı sohbet etmişsiniz.sahbetinizi daim olsun ama sonraları bebeklerinizden bahs edin.
Çenemiz düştü şekerim napalımmm :))) Vallahi arada gel bizi denetle özlüoruz seniiikızlar bu ne coşmuşsunuz yahu.
topu topu öğlenden beri girmedim siteye 13 sayfa yazmışsınız.
ben sizin hızınıza yetişemiyorum artık.((
selam kızlar ne çok yazmışsınız oku oku bitmedi
bugün ayrıntılı ultrasona gittik, farklı dr.a gitmek iyi olur diye düşünmüştüm ama sevmedim, sadece bi dr.a devam edicem sanırım bundan sonra.
çok şükür bi sorun yoktu, sırtı hafif eğri duruyo, duruştandır ama yine de takip edilsin dedi. inş kötü bişey değildir.
bacağı kısa denmişti şimdi arayı kapatmış.
ağzını açıp kapatıyodu maşallah.
okulda öğrencilerim doğum iznini sordular iyice belli oluyo artık
haftasonu eşimin kuzeninin düğününe gitcez ve tüm sülale duycak, çok kasıyoruz kendimizi duyarlarsa duysunlar dedim en sonunda. bilmiyorum doğru mu yaptım.
hadi geçmiş olsunselam kızlar ne çok yazmışsınız oku oku bitmedi
bugün ayrıntılı ultrasona gittik, farklı dr.a gitmek iyi olur diye düşünmüştüm ama sevmedim, sadece bi dr.a devam edicem sanırım bundan sonra.
çok şükür bi sorun yoktu, sırtı hafif eğri duruyo, duruştandır ama yine de takip edilsin dedi. inş kötü bişey değildir.
bacağı kısa denmişti şimdi arayı kapatmış.
ağzını açıp kapatıyodu maşallah.
okulda öğrencilerim doğum iznini sordular iyice belli oluyo artık
haftasonu eşimin kuzeninin düğününe gitcez ve tüm sülale duycak, çok kasıyoruz kendimizi duyarlarsa duysunlar dedim en sonunda. bilmiyorum doğru mu yaptım.
İzz merhaba, önce embriyo oluşturup sonra pgt ile kromozom yapısına bakıyorlar canım. Transferde de bir kez gidiyorsun ama öncesinde kan testi yapıyorlar eğer uygunsa sonuçların transfer yapılıp 1 saat dinlendirip eve gönderiyorlar seni, umarım yardımcı olabilmişimdir...
Teşekkür ederim cnm inşallah beni bırakmaz ..
çok saol cnm inşallahhh darısı sizleree
Kızlarrrr hepinizden Allah razı olsunnn iyikki varsınızz ama bir mucize oldu veee 2 tane transfer ettilerrr ama 1 tanesinde translokasyon olabilir dediyani sizler gibi olabilir normal yolla ewlat sahibi olamaz dedi bende dedim koy cem bey koyyy suyundandakoy
yani iki tane transfer edildii inşalllah ikiz bebeişllerim olur
şimdi en yakın incimin var allahım yardımcısı olsun inşallahhh altın yumurtayı bulucaz![]()
ayy sabah sabah gözlerim doldu, çok mutlu oldum:))))))))) allah bundan sonrasını da böyle kolayca geçirmeni nasip etsin.
ee bir de hayırlı uğurlu olsun tabiii:)
Teşekkür ederim cnm inşallah beni bırakmaz ..
çok saol cnm inşallahhh darısı sizleree
ayy sabah sabah gözlerim doldu, çok mutlu oldum:))))))))) allah bundan sonrasını da böyle kolayca geçirmeni nasip etsin.
ee bir de hayırlı uğurlu olsun tabiii:)
Saol cnm benim Allah razı olsunn bakalım az kaldı bebişlerim benimlemi yoksa deilmii ayın 10da inciyle test yapıcazz kader arkadaşıyızBu arada benim regle tarihim ayın 9 nasıl olucak bilmiorum :)
günaydın kızlar
arkadaşlar ben birazdan kahvaltımı yapıpdr a kontrole gidiceğim
velhasıl tüm gün yokum
merak etmeyin
akşama fırsat bulursam gelirim öptüm hepinizi
![]()
günaydın arkadaşım
sanırım ikimizin durumu çok benziyor,bende de 45 x,47 x hücreler var,mozaik turner dendi,45 x lerin oranı %4 ,47 x %1,%95 oranında 46 xx var...bende genart la konuştum,sanırım haziranda denemeye başlayacağız..yaşın kaç bu arada?
bana göre daha şanslısın,en azından aşılamadan sonra test yapılmış,ben 2 negatif aşılama ve 2 negatif tüp bebekten sonra bu sonuca bakıldı....