Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

[QUOTE=delikiz1982;24409301
canım Allah yardımcımız olsun,herşey şu anda pgt ye bağlı.ama inşallah ikimizinde iyi çıkar.bana da hazade ve inci gibi en az 1 tane çıksa razıyım.
bana pgt için 1200 dolar dediler,1100 e düştüler,ama daha düşük yaptıran arkadaşlar da var,pazarlık yapalım birbirimize de söyleyelim,çünkü bir kaç kez denemek zorunda kalabiliriz..hangi birini düşüneceğiz bilemiyorum...benden amh istedi volkan hoca,orda yaptırmadım,şimdi onu yaptıracağım...senden de isteyebilirler,bilgin olsun

Beklemedeyim canım. Değişiklik yok maalesef. Annem, babam, kardeşimden kan alındı. Nisan ortası gitmişti. En az iki ay sürer demişlerdi. Uzayabilirmiş de... Yani haziran ortası temmuz başını bulacak.. :50: Sen ne aşamadasın ? Normal mi deneyeceksin ? Bu arada ben dava sürecini başlattım. Gelişmeleri yazarım..

Tamam tamam hatırladım sen söyleyince. 2 ay bekleyecektik.. Bekleriz biraz geç olsun güç olmasın ne var yani:)
Ya ben... Geçen ay normal yolla deneye niyetlenmiştim ama feci idrar yolu enfeksiyonu oldum. Evlendiğimden beri 5 ayda 1 oluyorum ya:(
Neyse işte ondan mütevellit yattı benim deneme işi. Ama... psikolojim de hiç rahat değildi geçen ay. Niye riske giriyorum, pgt deneseydim gibi vesveselere düştüm zaten, iyi ki olmadı.
Önümüzdeki ay inşallah gücümü toplayıp 1 denemeye niyetlendim. İnşallah size güzel haberler veririm.

Dava sürecini de önemsiyorum çok. Bu arada genetik tıp merkezleri de konuyu gündeme getiriyorlar. Ama bir sonuç alınamadığından şikayetçiler haliyle. İnşallah çözülecek de.. Zamanı çok uzatmasalar. Yazık bu kadar insana ya...

Herkese merhaba :3:
Sohbet yine koyubu topiği hiç bu kadar kalabalık görmemiştim :1:
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler.

Son düzenleme:
mattika canım iyi haberlerle gelmişsin. Gözün aydın. İnşaallah böyle devam eder. Sırt eğriliği duruşundandır kızların dediği gibi. Allah korusun öyle bir şey olsa organlara da baskı yapar. Minik fındığın sağlıkla büyüyor :nazar: Düğünle de herkes öğrenmiş olur, kimseye tek tek söylemek zorunda kalmazsın :1:

TAMAM merak etme haberli olruz birbirmizden..
o amh de neymiş ki acep ,daha neler isteyecekler kimbilir..
peki yukarda yazdıklarımı okudunmu oranın az olması iyi birşey değilmi ..
yani sonuçta hasarlı oranın %4 %100 değil ..
bu olumlu yönde etkilemiyormu..
adet ve yumurtlaman nasıl senin..
bi de bizde hastalıklı çocuk olurmuymuş acaba ..
tam olarak sana nasıl bir açıklama yaptılar onu merak edyorum

Tamam tamam hatırladım sen söyleyince. 2 ay bekleyecektik.. Bekleriz biraz geç olsun güç olmasın ne var yani:)
Ya ben... Geçen ay normal yolla deneye niyetlenmiştim ama feci idrar yolu enfeksiyonu oldum. Evlendiğimden beri 5 ayda 1 oluyorum ya:(
Neyse işte ondan mütevellit yattı benim deneme işi. Ama... psikolojim de hiç rahat değildi geçen ay. Niye riske giriyorum, pgt deneseydim gibi vesveselere düştüm zaten, iyi ki olmadı.
Önümüzdeki ay inşallah gücümü toplayıp 1 denemeye niyetlendim. İnşallah size güzel haberler veririm.

Dava sürecini de önemsiyorum çok. Bu arada genetik tıp merkezleri de konuyu gündeme getiriyorlar. Ama bir sonuç alınamadığından şikayetçiler haliyle. İnşallah çözülecek de.. Zamanı çok uzatmasalar. Yazık bu kadar insana ya...

Bu işler için çok güvendiğim, idare hukukunda uzman , eşi de aynı konuda doktora sahibi bir avukat arkadaşımla anlaştım. Vekaleti verdim. İlk aşamada dilekçe ile idareye başvuracağız. Şu yüksek bedelli test ücretlerimi talep edeceğim. Çok çok büyük ihtimalle ödemeyecekler.. Ondan sonra da idari dava süreci başlayacak.. Konuyu basına aktarmayı da düşünüyorum. Basına aktardığımda bu dernekler bana ulaşacaklardır. Gerçi bir çoğu ile de görüşüyorum. Hepsi de siz davayı açın biz sonsuz desteğiz diyorlar :9: Bakalım.. Herşey yolunda giderse istediğimizi elde edeceğimize inancım tam..

Benim normal denemeye hiç cesaretim yok. Korkağım biraz. Ama deneyenlere de çok saygı duyuyorum. Deneyip de olumlu sonuç alan çok arkadaş da var.. İnşallah herşey gönlünce olur canım.. Bizi habersiz bırakma :34:

akasya merhaba
nasılsın?dava süreci ne ile ilgili?bir de hatırlarsan bir arkadaşımın çocuğu ile ilgili konuşmuştuk,site adı verecektin?yazar mısın şimdi?bir yere not alayım bende,ona söyleyim,

Canım PGT ve TÜp bebek tedavi ücretlerim ile genetik testlerimin ödenmesi ve bu konuda yasal düzenleme yapılarak ; herkese ödeme yapılması hususunda dava açıyorum. Site ismi vermek yasak mı bilemedim ama sitenin adı Engelliler.Biz Platformu - SENİN BEDENİN, SORUN ETMEYİ BIRAK ARTIK!..

Bu işler için çok güvendiğim, idare hukukunda uzman , eşi de aynı konuda doktora sahibi bir avukat arkadaşımla anlaştım. Vekaleti verdim. İlk aşamada dilekçe ile idareye başvuracağız. Şu yüksek bedelli test ücretlerimi talep edeceğim. Çok çok büyük ihtimalle ödemeyecekler.. Ondan sonra da idari dava süreci başlayacak.. Konuyu basına aktarmayı da düşünüyorum. Basına aktardığımda bu dernekler bana ulaşacaklardır. Gerçi bir çoğu ile de görüşüyorum. Hepsi de siz davayı açın biz sonsuz desteğiz diyorlar :9: Bakalım.. Herşey yolunda giderse istediğimizi elde edeceğimize inancım tam..

Benim normal denemeye hiç cesaretim yok. Korkağım biraz. Ama deneyenlere de çok saygı duyuyorum. Deneyip de olumlu sonuç alan çok arkadaş da var.. İnşallah herşey gönlünce olur canım.. Bizi habersiz bırakma :34:

Sen davayı aç. Hepimiz elimizden gelen desteği verelim, tabi elimizden bişi gelirse.
Ya bakma, ben de korkağım. Amniyosentez yaptırmamayı falan düşünemiyorum. Neyse, oralara bi geleyim hele:)

canım benim yaş 32,adetlerim gayet düzenli,27-28 günde olur,son tüpte 11 yumurta oluştu,rezerv azlığına rağmen,ama olmadı..bir de benim tek takıldığım nokta bu oran bizde az gibi gözükse de hiç gebelik elde edilmemiş olması..burdaki pek çok arkadaşın düşük vb.. var,angel da da düşükler oluyormuş,yani o bizden daha farklı....bizde de hastalıklı olabilirmiş,benim dr um sertaç bey,gen art ta...özellikle sordum,olabilir dedi sağlıksız bir emriyo denk gelebilir dedi,hatta korunun falan dedi ama tabii ben nasıl olsa olmuyor diye duymazdan geldim:)

amh da yumurta rezervini ve kalitesini gösteren bir testmiş,bir haftada çıkıyormuş o da,Allah büyüktür ne yapalım,elimizden geleni yapacağız...

Ah canım bir bilsem :) Umarım alışmıştır da bırakmak istemez :) Haftaya bugün öğreneceğiz bakalım.

Ben bırakacağını zannetmiyorum.. Senin gibi güzel tatlı bir anneyi nereden bulacak :16: Gitmez o bir yere merak etme sen:34: Sıkıca tutundu annesine.. Annesi onun için ne kadar çok uğraştı.. Ne kadar çok istedi.. Hisseder bunları.. Hem çok uzun yollardan, zorlu süreçlerden geçip hayata tutundu. Ben güzel şeyler hissediyorum canım. Oldu bence.. İçime öyle doğuyor.. En başında beri.. Allah dualarımızı kabul etti inş... :nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

Canım PGT ve TÜp bebek tedavi ücretlerim ile genetik testlerimin ödenmesi ve bu konuda yasal düzenleme yapılarak ; herkese ödeme yapılması hususunda dava açıyorum.

canım süpermiş ,aç bizde açarız gerekirse..aynı şeyi bende dün düşündüm,hastaneye raporumu yeniletebilir miyim diye gittim,pgt yapılacakmış dedim,inanmayacaksınız ama araştırma hastanesi dr u "o ne " dedi...düşünün artık,raporda erkek infertilitesi yazıyordu,değişir mi diye söyledim ,sonra aklıma geldi genetik rahatsızlığı devletin ödemediği...bir daha söylemeyceğim,zaten dr bile bilmiyor....

Sen davayı aç. Hepimiz elimizden gelen desteği verelim, tabi elimizden bişi gelirse.
Ya bakma, ben de korkağım. Amniyosentez yaptırmamayı falan düşünemiyorum. Neyse, oralara bi geleyim hele:)

Çok sağol canım. Destek olmanız yeter. Ben bu işi kendime iş edindim:9: Taktım kafaya yani. Dava sürecindeki gelişmeleri de aktarıyor olacağım. Medyaya çıkarsak da haber ederim. :34:

canım benim yaş 32,adetlerim gayet düzenli,27-28 günde olur,son tüpte 11 yumurta oluştu,rezerv azlığına rağmen,ama olmadı..bir de benim tek takıldığım nokta bu oran bizde az gibi gözükse de hiç gebelik elde edilmemiş olması..burdaki pek çok arkadaşın düşük vb.. var,angel da da düşükler oluyormuş,yani o bizden daha farklı....bizde de hastalıklı olabilirmiş,benim dr um sertaç bey,gen art ta...özellikle sordum,olabilir dedi sağlıksız bir emriyo denk gelebilir dedi,hatta korunun falan dedi ama tabii ben nasıl olsa olmuyor diye duymazdan geldim:)

amh da yumurta rezervini ve kalitesini gösteren bir testmiş,bir haftada çıkıyormuş o da,Allah büyüktür ne yapalım,elimizden geleni yapacağız...

işte aynıyız biz seninle yaa ..benim de kafam hiç gebelik olmamasına takılı biliyormusun ..
peki ona ne diyorlar yani neden olmamış olabilirki ..
hastalık derken nasıl bir hastalık acaba kafamda bin tane soru var yaa...
ALLAHım aynı benim de aklıam geldi bunlar dedimki madem sorun varsa korunmak lazım ALLAH KORUSUN hasta da olabilir ,demekki ozaman tüpten başka türlü sağlıklı gebelik elde etmemiz zor yani öylemi ..
muhtemelen benden de amh isteyeceklerdir..
ya inanamıyorum insanlar yumurta üretemiyor bir sürü rahim sorunları oluyor bizim de herşey gayet normal gözüküyor ama gebelik yok çıldırmamak elde değil gerçekten ..
yaşlarımız da yakın sayılır seninle ,yumurtlamamız da ama işe yaramıyor demekki ..

Ben bırakacağını zannetmiyorum.. Senin gibi güzel tatlı bir anneyi nereden bulacak :16: Gitmez o bir yere merak etme sen:34: Sıkıca tutundu annesine.. Annesi onun için ne kadar çok uğraştı.. Ne kadar çok istedi.. Hisseder bunları.. Hem çok uzun yollardan, zorlu süreçlerden geçip hayata tutundu. Ben güzel şeyler hissediyorum canım. Oldu bence.. İçime öyle doğuyor.. En başında beri.. Allah dualarımızı kabul etti inş... :nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

Ah canım ben de hep öyle diyorum. Allah'ın izniyle sağlıkla doğarsa benim yavrum ne zorlu yollardan geçti de geldi yuvasına der dururum :) Hepimizin evlatları öyle olacak, büyük mücadelelerden sonra kavuşacaklar anne babalarına...

Canım reglenin 1,günü iğnelere başlıosun yumurtaların istenilen kaliteye gelince bu sefer yumurtaların çatlamaması için iğne yapıosun sonra yumurtaların toplanıo eşinde o gün sperm verio veee maxsimum 5 gün sonra senden alınan yumurta eşiden alınan sperm döllenip 5. güne kadar sağlıklı bölünürse sana transfer ediliyor ve 10 gün sonrada test yapıosun vee Pozitifi görüceksin :))))

hazade harikasıııınn:) keşke bu kadar kolay olsaaa
Bu kadar kolay tabi bak hitucuya bu aşamaladan sonra şükürler olsunki iki pırlanta gibi evladı oldu yeterki İste dua et bak gör cnm olucakk
Beklemedeyim canım. Değişiklik yok maalesef. Annem, babam, kardeşimden kan alındı. Nisan ortası gitmişti. En az iki ay sürer demişlerdi. Uzayabilirmiş de... Yani haziran ortası temmuz başını bulacak.. :50: Sen ne aşamadasın ? Normal mi deneyeceksin ? Bu arada ben dava sürecini başlattım. Gelişmeleri yazarım..
Canım az kaldı Allahın izniyle herşey yoluna giricek bak gör ben umutluyumm
Canım PGT ve TÜp bebek tedavi ücretlerim ile genetik testlerimin ödenmesi ve bu konuda yasal düzenleme yapılarak ; herkese ödeme yapılması hususunda dava açıyorum. Site ismi vermek yasak mı bilemedim ama sitenin adı Engelliler.Biz Platformu - SENİN BEDENİN, SORUN ETMEYİ BIRAK ARTIK!..
Vallahi canım herzamannn heşekilde yanındayımm sonuna kadar yazık yaa çok şükür bizde vardı yaptıkk yaaa olmayan ne yapsınnn yaa :43:
Ah canım bir bilsem :) Umarım alışmıştır da bırakmak istemez :) Haftaya bugün öğreneceğiz bakalım.

Ayyyy haftaya bugünmüüüü heyecanladımmm:4::4::4:
Allahın izniyleee inşallah hayırlısıylaaa Hamileyizzz die yazıcaz canımmm:nazar::nazar::nazar:

Back
X