Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

:9::9::9::9:

Ay vallahiiii hiç sormaaa allah yardımcımız olsunn :)))

Vallahi canım bak görr senin ikiz çocugun olucakkk Benim içime öle doguyor tedaviye n zaman başlarsın kaç tane transfer edilir bilmem ama ikimz olucak bak hazade demişti dersinnn :emir_bebek::emir_bebek:

Heheehe :1: Valla canım ikiz imkansız görünüyor. İLk muayenede doktor bana iki tane taşıman zor o yüzden tek transfer edilecek demişti. Ben teki doğurayım da sağlıkla :9: Ama tabii ki Rabbimin hikmetinden sual olunmaz. Tek yumurtanın ikiye bölündüğü de oldu. Oldu da benim iki bebeği taşımam çok çok zor.Umarım olmaz. :32:

Son düzenleme:
Heheehe :1: Valla canım ikiz imkansız görünüyor. İLk muayenede doktor bana iki tane taşıman zor o yüzden tek transfer edilecek demişti. Ben teki doğurayım da sağlıkla :9: Ama tabii ki Rabbimin hikmetinden sual olunmaz. Tek yumurtanın ikiye bölündüğü de oldu. Oldu da benim iki bebeği taşımam çok çok zor.Umarım olmaz. :32:

Sen ordan öle görüosun şekerimm Vallahi yeterki Yücerabbim ol desin hiç belli olmaz herzaman umutlu olalımm hiçbirşey imkansız deil hayat süprizlerle dolu

Harbiden kaçtı yaa gel faceden yakalayalımm :9::9:
Ya ben sana diorumm test yapmayalımm diyee çok stresliii ay inciiiiii naapcaz yaaaaaa daha 6 gün varrr:14:

Bugünü saymazsak kaldı 5. Arttırma günleri :) Allah nasip ederse perşembe sabahı 8'de hastanedeyim :18: Zaten 2-3 saatte çıkıyormuş. Pgt'den sonra bir de bunu bekleyeceğiz :18:

Kızlar iyice dellenmişsiniz :1::27: Ben de işyerindeyim. Cuma günü son 10 dakikam. Saat sayıyorum :1: Yarın öbür gün de eğitim vereceğim. Offfffff:41: Haftaya da iki gün üst üste eğitim... Bu iş yoğunluğu beni mahfediyor... :36:

incim gerginsin tatlım :18: o belirtilere hiç takılma diren lütfen pozitif düşünelim ki pozitif olsun :49::16: hazademm sen de takma lütfen sakin olalım kızlar test gününe gücümüz kuvvetimiz olsun kutlamalara :46::16:

Son düzenleme:
Kızlar iyice dellenmişsiniz :1::27: Ben de işyerindeyim. Cuma günü son 10 dakikam. Saat sayıyorum :1: Yarın öbür gün de eğitim vereceğim. Offfffff:41: Haftaya da iki gün üst üste eğitim... Bu iş yoğunluğu beni mahfediyor... :36:

Hafta sonu eğitim hiç çekilmiyor değil mi. Allah kolaylık versin canım.

incim gerginsin tatlım :18: o belirtilere hiç takılma diren lütfen pozitif düşünelim ki pozitif olsun :49::16: hazademm sen de takma lütfen sakin olalım kızlar test gününe gücümüz kuvvetimiz olsun kutlamalara :46::16:

Sorma sifam :18: Belirti aramaktan gına geldi :1: Şafak 5,5 :52:

Ohh be cezam bitti hepinizi çok özledim
Ama devamlı takipteydim ziyaretçiniz bendim:27:
Bir daha tövbe kimsenin etlisine sütlüsüne karışmayacağım:50:

Hafta sonu eğitim hiç çekilmiyor değil mi. Allah kolaylık versin canım.

Sorma sifam :18: Belirti aramaktan gına geldi :1: Şafak 5,5 :52:
evet seni çok iyi anlıyorumm ama diren dayan tatlımm oyy şafak ne çabuk azalmış böyle maşallah :nazar::52::52::52::52::52::52:

Ohh be cezam bitti hepinizi çok özledim
Ama devamlı takipteydim ziyaretçiniz bendim:27:
Bir daha tövbe kimsenin etlisine sütlüsüne karışmayacağım:50:
canım hoş geldin evet evet hep kk daydın biliyorum :29: hadi geçmiş olsun burdan başka bi yere gitme :45::46::16:

mervem hoşgeldin kuzum. Karışma tabi boşver :31:

Akşam üzeri bir tavuk parçaladım daha doğrusu tavuk olduğunu düşünüyordum. 2 saattir pişmedi :36: Eşim de horozdur o diyor :1: Ne zaman pişecek bakalım.

mervem hoşgeldin kuzum. Karışma tabi boşver :31:

Akşam üzeri bir tavuk parçaladım daha doğrusu tavuk olduğunu düşünüyordum. 2 saattir pişmedi :36: Eşim de horozdur o diyor :1: Ne zaman pişecek bakalım.
bence ikisinin ortası ne tavuk ne horoz :27: ya gay yada lezbiyen :9::9::9::9::9::9: şaka yaptım tabi :34: yuhh 2 saat çok olmuş yaaa :53:

bence ikisinin ortası ne tavuk ne horoz :27: ya gay yada lezbiyen :9::9::9::9::9::9: şaka yaptım tabi :34: yuhh 2 saat çok olmuş yaaa :53:

Hala pişmedi :1: Delireceğim şimdi. Köy tavuğu ya da horozu canım ya. Geçende bir piliç pişirmiştim, yarım saatte pişmişti. Bu da onun gibi çabuk pişecek sandım ama tık yok.

Back
X