- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #9.701
Ayy Allahımmm bir halsizlik bir uykuuu incii sende oluomuuuu
Ya kızlar napalım heyecan bekleyiş stresli oluo işdee
vallaha bu soylediklerin iyiye işaret gibi canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy Allahımmm bir halsizlik bir uykuuu incii sende oluomuuuu
Ya kızlar napalım heyecan bekleyiş stresli oluo işdee
Ay vallahiiii hiç sormaaa allah yardımcımız olsunn :)))
Vallahi canım bak görr senin ikiz çocugun olucakkk Benim içime öle doguyor tedaviye n zaman başlarsın kaç tane transfer edilir bilmem ama ikimz olucak bak hazade demişti dersinnn![]()
HeheeheValla canım ikiz imkansız görünüyor. İLk muayenede doktor bana iki tane taşıman zor o yüzden tek transfer edilecek demişti. Ben teki doğurayım da sağlıkla
Ama tabii ki Rabbimin hikmetinden sual olunmaz. Tek yumurtanın ikiye bölündüğü de oldu. Oldu da benim iki bebeği taşımam çok çok zor.Umarım olmaz.
![]()
yıne benım tahmınımden daha hafıfı gecıyor tsslerı chnbcım???
Daha ılk 3 gun ne de olsa.
Bak 7 den sonra neler olacak![]()
Demeeeeee
Hafta sonundan sonra iyice deliye bağlarız![]()
Ay ben sıyırdım harbiden yaa hitucuuu bize bişeyler söle ne olurrrr yoksa inciyle bizi ayın 10 a kdr anestezi verin bayıltınn![]()
Demeeeeee
Hafta sonundan sonra iyice deliye bağlarız![]()
hituci'yi de kaçırttık hazade
Ayy ne güzel olur gerçekten.
Harbiden kaçtı yaa gel faceden yakalayalımm
Ya ben sana diorumm test yapmayalımm diyee çok stresliii ay inciiiiii naapcaz yaaaaaa daha 6 gün varrr![]()
Kızlar iyice dellenmişsinizBen de işyerindeyim. Cuma günü son 10 dakikam. Saat sayıyorum
Yarın öbür gün de eğitim vereceğim. Offfffff
Haftaya da iki gün üst üste eğitim... Bu iş yoğunluğu beni mahfediyor...
![]()
incim gerginsin tatlım :18: o belirtilere hiç takılma diren lütfen pozitif düşünelim ki pozitif olsunhazademm sen de takma lütfen sakin olalım kızlar test gününe gücümüz kuvvetimiz olsun kutlamalara
![]()
Ohh be cezam bitti hepinizi çok özledim
Ama devamlı takipteydim ziyaretçiniz bendim
Bir daha tövbe kimsenin etlisine sütlüsüne karışmayacağım
evet seni çok iyi anlıyorumm ama diren dayan tatlımm oyy şafak ne çabuk azalmış böyle maşallahHafta sonu eğitim hiç çekilmiyor değil mi. Allah kolaylık versin canım.
Sorma sifam :18: Belirti aramaktan gına geldiŞafak 5,5
![]()
canım hoş geldin evet evet hep kk daydın biliyorumOhh be cezam bitti hepinizi çok özledim
Ama devamlı takipteydim ziyaretçiniz bendim
Bir daha tövbe kimsenin etlisine sütlüsüne karışmayacağım
bence ikisinin ortası ne tavuk ne horozmervem hoşgeldin kuzum. Karışma tabi boşver
Akşam üzeri bir tavuk parçaladım daha doğrusu tavuk olduğunu düşünüyordum. 2 saattir pişmediEşim de horozdur o diyor
Ne zaman pişecek bakalım.
bence ikisinin ortası ne tavuk ne horozya gay yada lezbiyen
şaka yaptım tabi
yuhh 2 saat çok olmuş yaaa
![]()